George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.611
- Πόντοι
- 5.646
Φιλια μωρό!!!Καλό ΣΚ μωρό μου
Φιλια μωρό!!!Καλό ΣΚ μωρό μου
Ε κάτι πρέπει να κάνουμε γιατί στο τέλος θα με βλέπεις σαν φίλο χαχααχχαχαχαΧαχαχαχαχαχαχαχααχχαχα άλλο ήθελα να πω αλλά έχεις και εδώ δίκιο !!!
ομορφούλι είσαι στο πρόσωπο μικρή....Καλημέρα σε όλους
νιαγαρας;Ποτάμια θα τρέχουν χαχαχαχαχα
1)Ειναι ομορφουλι στο προσωπο η Γιολαντα?ομορφούλι είσαι στο πρόσωπο μικρή....
Σάκη μεγάλε μέγιστε, μεγάλε μέγιστε σάκη, μέγιστε σάκη μεγάλε, ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΜΠΑΓΑΣΑ.1)Ειναι ομορφουλι στο προσωπο η Γιολαντα?
Απαντηση: Προφσνεστατα ειναι... (οποιος την συναντησε πραγματικα ως προς αυτο απλα συμφωνει μαζι μου ) δεν ξερω πως περασε μαζι της οποιος την συναντησε διοτι δεν ξερω και τι γουστα εχει ο καθενας (αν και δυσκολα θεωρω πως καποιος δεν περασε καλα μαζι της αλλα αν πει καποιος πως δεν του αρεσε οκ παω πασο.. ειπαμε δεν ξερω τι γουστα εχει ο καθενας).. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ασχημη δεν την λεει κανενας (απο οσους την εχουν δει live)
2) Ειναι χοντρη η Γιολαντα?
Απαντηση: Οχι δεν ειναι (και σε αυτο απλα συμφωνει μαζι μου οποιος την εχει δει live)
Τι θελω να πω λοιπον με αφορμη την παραθεση που σου εκανα?
Απαντηση: Μια υπενθυμιση
Συγκεκριμενα τι λεγατε οταν εγραψα κριτικη για την Γιολαντα εσυ και καποιοι αλλοι στα σχολια (και στην συνεχεια εδω στο νημα οπου μετα ειχε γινει κολος ):
1) Το τερματισα με την βαθμολογια που της εβαλα (και καλα δεν αξιζε τα δεκαρια )
2) Ειμαι υπερβολικος που δεν βρηκα κανενα ψεγαδι
κλπ κλπ
Αποτι αποδειχτηκε απο οσους εφαγα κραψιμο για την κριτικη μου στην Γιολαντα καποτε.. τελικα οι ιδιοι συμφωνουν με εμενα
Υ.Γ. Το ξερω οτι μετα απο αυτο το ποστ δινω τροφη για να γινει κολος το νημα (και λογικα θα γινει) αλλα παιδια να ειστε τουλαχιστον σταθεροι στις αποψεις σας (ακομα και οταν απλα θελετε να τρολαρετε, να κανετε φασαρια κλπ κλπ ).. Μην λετε αλλα πραγματα πριν και αλλα μετα
Να στε καλα
Να σαι καλα τυπε, ηταν μια guest εμφανισηΣάκη μεγάλε μέγιστε, μεγάλε μέγιστε σάκη, μέγιστε σάκη μεγάλε, ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΜΠΑΓΑΣΑ.
Σεντόνι σπό τις παλιες καλές εποχές
Απλα εσυ ξερεις αν αξιζει η οχι για 10 η οχι (εφοσον την εχεις δει).. Αν δεν την εχεις και γραφεις στο ετσι τοτε πασο..Δεκαρια όμως...
Με βάζεις και λέω κακά πραγματα τώρα που χαριετιζόμαστε με το μικρό.
Ζηλεύεις μπαγάσα?
Σάκη που πας????Να σαι καλα τυπε, ηταν μια guest εμφανιση
Απλα εσυ ξερεις αν αξιζει η οχι για 10 η οχι (εφοσον την εχεις δει).. Αν δεν την εχεις και γραφεις στο ετσι τοτε πασο..
Υ.Γ. Καλη συνεχεια μαγκες
Σάκη που πας????
Τώρα που τα βρίσκουμε?
Σάάαααααααααακη που πας???
Ειπαμε guest εμφανιση...
Υ.Γ. Οπως ειπαμε, να ειστε σταθεροι στις αποψεις-τρολαρισματα σας (οχι αλλα πριν και αλλα μετα) οκ ?
Καλα να περνατε μαγκες
ετσι... πετσοκοψε τους, να παραμιλανε μονο.1)Ειναι ομορφουλι στο προσωπο η Γιολαντα?
Απαντηση: Προφσνεστατα ειναι... (οποιος την συναντησε πραγματικα ως προς αυτο απλα συμφωνει μαζι μου ) δεν ξερω πως περασε μαζι της οποιος την συναντησε διοτι δεν ξερω και τι γουστα εχει ο καθενας (αν και δυσκολα θεωρω πως καποιος δεν περασε καλα μαζι της αλλα αν πει καποιος πως δεν του αρεσε οκ παω πασο.. ειπαμε δεν ξερω τι γουστα εχει ο καθενας).. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ασχημη δεν την λεει κανενας (απο οσους την εχουν δει live)
2) Ειναι χοντρη η Γιολαντα?
Απαντηση: Οχι δεν ειναι (και σε αυτο απλα συμφωνει μαζι μου οποιος την εχει δει live)
Τι θελω να πω λοιπον με αφορμη την παραθεση που σου εκανα?
Απαντηση: Μια υπενθυμιση
Συγκεκριμενα τι λεγατε οταν εγραψα κριτικη για την Γιολαντα εσυ και καποιοι αλλοι στα σχολια (και στην συνεχεια εδω στο νημα οπου μετα ειχε γινει κολος ):
1) Το τερματισα με την βαθμολογια που της εβαλα (και καλα δεν αξιζε τα δεκαρια )
2) Ειμαι υπερβολικος που δεν βρηκα κανενα ψεγαδι
κλπ κλπ
Αποτι αποδειχτηκε απο οσους εφαγα κραψιμο για την κριτικη μου στην Γιολαντα καποτε.. τελικα οι ιδιοι συμφωνουν με εμενα
Υ.Γ. Το ξερω οτι μετα απο αυτο το ποστ δινω τροφη για να γινει κολος το νημα (και λογικα θα γινει) αλλα παιδια να ειστε τουλαχιστον σταθεροι στις αποψεις σας (ακομα και οταν απλα θελετε να τρολαρετε, να κανετε φασαρια κλπ κλπ ).. Μην λετε αλλα πραγματα πριν και αλλα μετα
Να στε καλα
εγκάθετεετσι... πετσοκοψε τους, να παραμιλανε μονο.
Ο σακης είναι ένας.
και εσυ ενας εισαι κυρ γιαννη μαςΟ σακης είναι ένας.
We own respect
Το ποιος εγκαθετε φαινεται γενικα απο τα ποστ μας..εγκάθετε
Εγκάθετε κι αυτός Σάκη @Rebirthed Sapiens SapiensΤο ποιος εγκαθετε φαινεται γενικα απο τα ποστ μας..
Δεν περιμενω να παραδεχτεις κατι.. αλλωστε τα γραφομενα μας μενουν οποτε αστο.. για αυτο λεω σταθεροτητα στα τρολαρισματα -προσπαθεια για φασαρια (ειπαμε οχι αλλα πραγματα πριν και αλλα μετα) Μια ανφορα εκανα απλα γενικα και για σενα και γενικα
Καταλαβαινω οτι πρεπει να μου την πεις ντε καλα αφου σε ποσταρα (ας πουμε).
Καλη καρδια
Καλα να περνας μαγκα (και αν σκασει κανας αλλος εντελως τυχαια οκ.. υγεια)
Υ.Γ. Επισης τωρα που το θυμηθηκα σε ενα ποστ σου με εχεις πει αληθινο και τωρα το αλλαζεις?
Οριστε: Δημοσίευση στο thread ''Magic Girls'' Magic Girls Γραφείο με ξένες και Ελληνίδες βίζιτες στην Αθήνα
Ειπαμε πρεπει να μου την πεις αλλα οπως ειπαμε σταθετοτητα στα τρολαρισματα οκ?
Καλη συνεχεια σε ολους
1)Το αν εγκαθομαι εγω ειναι ασχολιαστοΕγκάθετε κι αυτός Σάκη @Rebirthed Sapiens Sapiens
Μην του δίνεις σημασία!!