james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 16.829
- Πόντοι
- 10.395
Πρέπει να ψηφίσω ένα;Ανάμεσα σε αυτά είμαι..
Πρέπει να ψηφίσω ένα;Ανάμεσα σε αυτά είμαι..
Έχουμε μέχρι αύριο...Πρέπει να ψηφίσω ένα;
Φίλε μου, αν βλέπαμε τα νύχια της, μπορεί να μας έκανε και κωλοδάχτυλο. Ποτέ δεν ξέρεις. Θεωρώ ότι το βίντεο είναι καλαίσθητο (αν και τσιγγούνικο, 11").Εδώ…τα νύχια της μας δείχνετε;;;
Αν είναι να διαλέξω 1…τότε όπως σου έχω ξαναπεί (για το κραγιόν σου) ψηφίζω κόκκινο! Σου πάει πολύ…Έχουμε μέχρι αύριο...
-Μπορεί να μας έκανε κωλοδαχτυλο…θα μπορούσε όμως και να το έβαζε!!Φίλε μου, αν βλέπαμε τα νύχια της, μπορεί να μας έκανε και κωλοδάχτυλο. Ποτέ δεν ξέρεις. Θεωρώ ότι το βίντεο είναι καλαίσθητο (αν και τσιγγούνικο, 11").
Πες της πώς να τα κάνει. Αλλιώς θα έρθει ο Σάκης και θα μας την φάει
Γαλλικο θα κανει!μολις με ενημερωσαν απο το controlΑν είναι να διαλέξω 1…τότε όπως άου έχω ξαναπεί (για το κραγιόν σου) ψηφίζω κόκκινο! Σου πάει πολύ…
Ε, όχι.-Μπορεί να μας έκανε κωλοδαχτυλο…θα μπορούσε όμως και να το έβαζε!!
-Τσιγκούνικο, συμφωνώ!!
-Το τακτοποίησα !!
Θα διαμαρτυρηθώ έντονα!!!Γαλλικο θα κανει!μολις με ενημερωσαν απο το control
Γιατί όχι;Ε, όχι.
Μια Κυρία δεν κάνει Κωλοδάχτυλο.Φίλε μου, αν βλέπαμε τα νύχια της, μπορεί να μας έκανε και κωλοδάχτυλο. Ποτέ δεν ξέρεις. Θεωρώ ότι το βίντεο είναι καλαίσθητο (αν και τσιγγούνικο, 11").
Πες της πώς να τα κάνει. Αλλιώς θα έρθει ο Σάκης και θα μας την φάει
Γιατί μπορεί να μείνει κάνα νύχι μέσα φίλος. Και μετά τί θα πεις στον γιατρό; Οτι όλα ξεκίνησαν όταν σε ρώτησε τί χρώμα να τα βάψει;Θα διαμαρτυρηθώ έντονα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί όχι;
μακρια απο τον κωλο μας αυτα!!Γιατί μπορεί να μείνει κάνα νύχι μέσα φίλος. Και μετά τί θα πεις στον γιατρό; Οτι όλα ξεκίνησαν όταν σε ρώτησε τί χρώμα να τα βάψει;
Έλα Παναγία μουΚαλημέρα σε όλους
αν και δεν ειμαι τοσο της ορθογραφιας, δε με πολυενδιαφερει κιολας (καποιες φορες), διακρινω οτι επεσε google διορθωτικη-ψαχτικη και κοιταγμα ποστ μεχρι να ανεβει, καμποσες φορες για τυχον λαθη, που οταν με βλεπετε γινονται λογω ταραχης μετα απο λιγο... υποθετω.μεγάλε σάκη @bigshak προφανέστατα μπερδεύτηκες σε πολλά...
το "εγκάθετε" πήγαινε στον παπά @papaphilips . ίσως μπερδεύτηκε κι ο @james034 με αυτό.
παπά βγάλε σε παρακαλώ ορθογραφικά, εννοιολογικά και γραμματικά λεξικά και ξεκίνα, γιατί νομίζω ότι ο σάκης τα έμπλεξε από όλες τις απόψεις...
προς μεγάλο σάκη
είσαι ένας και μοναδικός και αληθινός ως άλλη αγία τριάς (μεγάλος σάκης ο ένας, ο ένας μεγάλος σάκης και σάκης ο ένας ο μεγάλος). εμμένω λοιπόν στο αρχικό μου σχόλιο χωρίς ενδοιασμούς και ομοιωματικά. ΔΕΝ είσαι ψεύτικος.
προς κορίτσια μάγου
μην κοιτάτε που έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας, θα ξεμπλεχτούν. εσείς κοιτάχτε τα δικά σας να παραμείνουν μπλεγμένα σε ζευγάρια που μας αρέσουν.
εμείς θα παραμείνουμε από την πλευρά μας κάθετοι (όχι εγκάθετοι) ώστε να είναι πιο εύκολο το έργο σας και να μη σπαταλάτε χρόνο να καθετοποιήσετε το οριζόντιο, γεγονός ψυχοφθόρο και αγχωτικό.
σάκη πες τους....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και καλό μήνα ρεεεεε
Καλο μηνα Γιολ!!Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο αγάπες μου!
Διαθέσιμη πάλι από Τρίτη στις 16:00 ❤
καλημέρααααα.....καλό μήνααααα.......Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο αγάπες μου!
Διαθέσιμη πάλι από Τρίτη στις 16:00 ❤