Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.490
Ενα μετάλλιο εχω πάρει και εγω... Ούτε να το χαρώ δεν μπορώ...Το golden exei δοθει λεμε
Ενα μετάλλιο εχω πάρει και εγω... Ούτε να το χαρώ δεν μπορώ...Το golden exei δοθει λεμε
για δευτερη θεση και κατω θα μιλαμε κουκλα μου!...τελος!Ενα μετάλλιο εχω πάρει και εγω... Ούτε να το χαρώ δεν μπορώ...
Σκασε καυλωνω ...αυτό το απαλά κάτι μου ξυπνησε ..Στοργικά πάντα... απαλά με πολύ αγάπη... Γιατί σου εχω και αδυναμία ❤
Έτσι μου είπε και εμένα όταν τελειώσει το καφέ της θα μου στείλει να της παω άλλο λογικά ακόμα το πινειΌχι αγάπη μοη δεν γράφω στις ιστορίες κάτι που να υποδεικνύει ποιος είναι ...ωστόσο μπορεί να γράψω και θα καταλάβει ο ίδιος και έπειτα να το πει
Εάν θέλει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσένα μωρο μου θα στείλω προσωπικό ❤
Το ξέρω ότι σε φτιάχνει... Αλλά οταν υπάρχει και ένα αρσενικό στην παρέα μας είναι απόλαυση....Σκασε καυλωνω ...αυτό το απαλά κάτι μου ξυπνησε ..
Γιολ,Nαι
Προσπαθώ να συγκεντρωθω α γράψω....
ωραιο δωματιο,χαιρεσαι να μπαινεις μεσα τουKαλησπερα
Το βραδάκι θα ανεβάσω επιτέλους ιστορία από το "ημερολόγιο μου " με ένα ραντεβού που είχα πολύ πρόσφατα με ένα ζευγάρι...
Έρχεται νέα εκπομπή σύντομα με ερωτικες ιστορίες από το μέλος που αγαπήσατε και αγκαλιασατε, εμένα. Αληθινές, μέσα από τη ζωη μου, λεπτομερείς, από την πένα που τόσο λατρέψατε.
Για την ώρα όμως ας είμαστε ευγενικοί και ας δείξουμε όλη την αγάπη μας στη Γιολαντα και το γεγονός ότι θα περάσει τις επόμενες επτα ώρες στο ρεπό της μέχρι να ολοκληρωσει την παπ.. την ιστορία της.
Εισαι υπέροχος ❤Γιολ,
είναι σκληρή του καλλιτέχνη η ζωή.,
τρώμε φακές μονάχα και πλιγούρι,
ξέχνα τις διακοπές σε Πάρο, Μύκονο,
σε Ίο και Ληξούρι.
Δες πόσοι ταλαντούχοι νέοι, στο νήμα των καλών τεχνών,
για χούφτα μια, φτηνών φλουριών,
κάθε κωλογαμιά τον κάνουνε να κλαίει.
"Φθινοπωρινή Σονάτα"
Σεπτέμβρης 2022
Πάλι καλά.που εχω κ σένα να μου το θυμίζεις εκείνη την ώρα ότι υπάρχει και άντραςΤο ξέρω ότι σε φτιάχνει... Αλλά οταν υπάρχει και ένα αρσενικό στην παρέα μας είναι απόλαυση....
Εισαι υπέροχος ❤
Αυτο λέω και εγώ πάλι καλά....Έτσι τους λες και σε πλακώνουν στα φιλιά μετά όμως. Σουσού.
Αν σε είχα φιλήσει ποτέ εγώ θα ξεχνούσες και τη Σοφι. Πάλι καλά που μένω μακριά και είμαι άνεργος.
Δεν μπορεί να με ξεχάσει όσα φιλιά να δώσεις...Έτσι τους λες και σε πλακώνουν στα φιλιά μετά όμως. Σουσού.
Αν σε είχα φιλήσει ποτέ εγώ θα ξεχνούσες και τη Σοφι. Πάλι καλά που μένω μακριά και είμαι άνεργος.
Αυτο λέω και εγώ πάλι καλά....
Πραγματικά πληρώνω για νά γίνει ραντεβού jormakka με Γιολ.....
Ανοιξε να δουμε τη πυλη του παρασεισου καυλιδι....Kαλησπερα
Το βραδάκι θα ανεβάσω επιτέλους ιστορία από το "ημερολόγιο μου " με ένα ραντεβού που είχα πολύ πρόσφατα με ένα ζευγάρι...
....τουλαχιστον πετυχες το "ε"Αποθυμενο είσαι....