jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.447
- Πόντοι
- 2.306
Και το σόου ξεκιναειιιιι
Τι; Θα σκάσει κριτική σου σα την προηγούμενη;
Και το σόου ξεκιναειιιιι
Μμμμμ … Ανυπομονείς εεεε;;;;Τι; Θα σκάσει κριτική σου σα την προηγούμενη;
Όλο και κάτι θα κάνουμε για εσάς τους καλουλησες του νήματος..!!Τι; Θα σκάσει κριτική σου σα την προηγούμενη;
Ισως η καλύτερη σου.Εντωμεταξύ το σόου….!!!
Αχ ποσο σας λατρεύω εσάς που βγάζετε κακιά….
Τα φιλία μ
Ο καιρός γαρ εγγύςΤο ξέρω ότι σε φτιάχνει... Αλλά οταν υπάρχει και ένα αρσενικό στην παρέα μας είναι απόλαυση....
Ο καιρός γαρ εγγύς
Σταμάτα ρε ναυάγιο να πετάγεσαι σαν την πούτσα του λαγού.Έρχεται νέα εκπομπή σύντομα με ερωτικες ιστορίες από το μέλος που αγαπήσατε και αγκαλιασατε, εμένα. Αληθινές, μέσα από τη ζωη μου, λεπτομερείς, από την πένα που τόσο λατρέψατε.
Για την ώρα όμως ας είμαστε ευγενικοί και ας δείξουμε όλη την αγάπη μας στη Γιολαντα και το γεγονός ότι θα περάσει τις επόμενες επτα ώρες στο ρεπό της μέχρι να ολοκληρωσει την παπ.. την ιστορία της.
Να έκλεινε κ καμία κοπέλα πάει κ έρχεται αλλά γράφει μόνο από εμπειρία με Μεταξουργείο..μη σ τύχει χαχαχααχΣταμάτα ρε ναυάγιο να πετάγεσαι σαν την πούτσα του λαγού.
Ποιό Μεταξουργείο αγάπη μου, ούτε καν! Copy-paste κάνει από το Marie Claire το "Α αρσενικό" απο τα LIDL!Να έκλεινε κ καμία κοπέλα πάει κ έρχεται αλλά γράφει μόνο από εμπειρία με Μεταξουργείο..μη σ τύχει χαχαχααχ
Να έκλεινε κ καμία κοπέλα πάει κ έρχεται αλλά γράφει μόνο από εμπειρία με Μεταξουργείο..μη σ τύχει χαχαχααχ
Δεν συχνάζω σ αυτές τις περιοχές αλλά εσυ που πας μπορείς να μας αναφέρεις τι παράσημα έχεις πάρει μέχρι τώρα από ΣΜΝΔε σε κλείνω Βανέσα, σταμάτα... άλλωστε ποια η διαφορά απ’ το Μεταξουργείο...
Δεν συχνάζω σ αυτές τις περιοχές αλλά εσυ που πας μπορείς να μας αναφέρεις τι παράσημα έχεις πάρει μέχρι τώρα από ΣΜΝ
Ο Δερματολογος σ να δεις κούρασηΠιο γρήγορο θα ήταν να σου τι δεν έχω πάρει. Με κουράζεις πολύ...
Ο Δερματολογος σ να δεις κούραση
Για να δούμε ισχύει;; Λοιπόν από αύριο οποίος με κλείσει ραντεβού κ βρωμάω του δίνω εγώ 150 ευρώ…πάμε να δούμεΒανέσα, για σένα έχουν πει για περίεργες μυρωδιές εκεί κάτω, μη μπερδεύεσαι...
Δεν πάει Μετάξι αγάπη μου, σαλονικιός γαρ (η ντροπή της ερωτικής πόλης).Δεν συχνάζω σ αυτές τις περιοχές αλλά εσυ που πας μπορείς να μας αναφέρεις τι παράσημα έχεις πάρει μέχρι τώρα από ΣΜΝ
Τραβελια του κόσμου ενωθείτε..Δεν πάει Μετάξι αγάπη μου, σαλονικιός γαρ (η ντροπή της ερωτικής πόλης).
Αν τον ψάξεις σε κανένα κατέβασμα του, θα τον βρεις πέριξ της Συγγρού σύμφωνα με τα γραφόμενά του
Για να δούμε ισχύει;; Λοιπόν από αύριο οποίος με κλείσει ραντεβού κ βρωμάω του δίνω εγώ 150 ευρώ…πάμε να δούμε
μακραν το καλυτερο υπερναυαγιο που εχει περασει απο τον ιστοτοπο, οσο ειμαι μελος.Σταμάτα ρε ναυάγιο να πετάγεσαι σαν την πούτσα του λαγού.