Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.641
Θα βάλω καμία τσόντα... να με κάνετε ταγκ μόλις ανεβάζει....τόσο στο περίμενε ούτε για άντρα...Πεινάσαμε τόση ώρα που περιμένουμε!
Ελπίζω να μην νυστάξουμε κιόλας!!!
Θα βάλω καμία τσόντα... να με κάνετε ταγκ μόλις ανεβάζει....τόσο στο περίμενε ούτε για άντρα...Πεινάσαμε τόση ώρα που περιμένουμε!
Ελπίζω να μην νυστάξουμε κιόλας!!!
Καθόλου " ηθικό " και σωστό δεν είναι και πολύ συνειδητά χρησιμοποιώ την λέξη ήθος καθοτι είμαστε κοπέλα.του επαγγέλματος...και θεωρείται Οξύμωρο...Τι έγινε τζορμακα ερχεσαι Αθήνα κ ξεσαλωνεις;; Κακό παιδί..εσυ είσαι παθητικός για πες μας
Δεν θα καυλωσεις με την τσόντα;Θα βάλω καμία τσόντα... να με κάνετε ταγκ μόλις ανεβάζει....τόσο στο περίμενε ούτε για άντρα...
κορίτσι μ για δες λίγο.. Αυτά είναι δημόσια που ανέβασα και μπορεί να τα δει ο καθένας… Δεν ανέβασα κάποιο προσωπικό μυνημα …. Τσέκαρε καλύτερα γιατί δεν με απασχολεί πάλι η άποψη σΚαθόλου " ηθικό " και σωστό δεν είναι και πολύ συνειδητά χρησιμοποιώ την λέξη ήθος καθοτι είμαστε κοπέλα.του επαγγέλματος...και θεωρείται Οξύμωρο...
Μην προκαλείς και εκθέτεις κανένα μέλος εδώ μέσα....ούτε κάτι τέτοιο είναι στην πολιτική του foum...
Όπως δεν σου άρεσε που σε εκθέσανε στην κριτική που δέχτηκες και.αμεσως "επιτέθηκε " θεωρώντας την ψεύτικη εται και εσύ μην το κάνεις σε κανέναν.
Παίρνω θέση γιατί δυστυχώς μοιραζόμαστε το ίδιο.νημα
Σε όποιο μέλος και να το έκανες το ίδιο θα έλεγα
Συμβουλευτικά Η πρόκληση σου να είναι ερωτική σεξουαλξκη η και.χυδααία αλλά σε αυτά τα πλαίσια , όχι όμως ως προς το τι είναι ο άλλος...
Screenahot προσωπικά δεδομένα και τέτοιου είδους ιντριγες πονηριες πρακτικά όλοι μπορούμε να τα κάνουμε.....τελευταία το έχεις καπιλευτε ι αυτόν τον τρόπο για να πάρεις προσοχή και πραγματι παίρνεις αλλά όχι έτσι όπως θα ήθελες....
Μην βιάζεσαι να απαντήσεις και να επιτεθείς...προσπάθησενα καταλάβεις τι εννοώ πρόκληση. Τα άλλα τα έφερα ως παραδείγματα.Κορίτσι μ
κορίτσι μ για δες λίγο.. Αυτά είναι δημόσια που ανέβασα και μπορεί να τα δει ο καθένας… Δεν ανέβασα κάποιο προσωπικό μυνημα …. Τσέκαρε καλύτερα γιατί δεν με απασχολεί πάλι η άποψη σ
Τι να βάλω μαγειρική??Δεν θα καυλωσεις με την τσόντα;
Αχχ πότε θα σαλιωσω αυτήν την κωλαραΚαλησπέρα μωράκια
Από αύριο και πάλι κοντά σας
Μου λείψατε
φαινεται ξεχασε οταν εβγαλε δημοσια πμ δικα της, η ΓΙΟΡΜΑΛΑΚΩ απο το σαΛΟνικα και την ειχαμε υποστηριξειΚορίτσι μ
κορίτσι μ για δες λίγο.. Αυτά είναι δημόσια που ανέβασα και μπορεί να τα δει ο καθένας… Δεν ανέβασα κάποιο προσωπικό μυνημα …. Τσέκαρε καλύτερα γιατί δεν με απασχολεί πάλι η άποψη σ
Άνοιξε τον μωρό μου να χαρούμεKαλησπερα
Το βραδάκι θα ανεβάσω επιτέλους ιστορία από το "ημερολόγιο μου " με ένα ραντεβού που είχα πολύ πρόσφατα με ένα ζευγάρι...
Θα μπορούσα να δεχτώ αυτό που λες αν το καλοκαίρι που είχα φάει επίθεση απ τον κροκαλα έπαιρνες θέση γιατί κ αυτός ανέβασε προσωπική συνομιλία αλλά δεν είδα να συγκίνησε τοσοΜην βιάζεσαι να απαντήσεις και να επιτεθείς...προσπάθησενα καταλάβεις τι εννοώ πρόκληση. Τα άλλα τα έφερα ως παραδείγματα.
Το ότι είναι κάτι δημόσιο από ένα φυσικό πρόσωπο δεν σημαίνει ότι είναι ηθικό να το πάρω και να το χλευασω... είναι προκλητικό με την κακή έννοια....
Πολύ καλά το θυμάμαι και την ίδια θέση εχ ω και τώρα...αλλά και ίση αντιμετώπιση προς άλλους....μέχρι και σε αυτόν που μου το έκανε..φαινεται ξεχασε οταν εβγαλε δημοσια πμ δικα της, η ΓΙΟΡΜΑΛΑΚΩ απο το σαΛΟνικα και την ειχαμε υποστηριξει
... και εσύ είχες συμπάθεια στο Γιορμαγκα το ξέχασες..φαινεται ξεχασε οταν εβγαλε δημοσια πμ δικα της, η ΓΙΟΡΜΑΛΑΚΩ απο το σαΛΟνικα και την ειχαμε υποστηριξει
τα ειδαμε τα σουξου μουξου που ειχες με το τραβελοπουστογιδο τοσο καιρο εδω μεσα, ασε.Πολύ καλά το θυμάμαι και την ίδια θέση εχ ω και τώρα...αλλά και ίση αντιμετώπιση προς άλλους....μέχρι και σε αυτόν που μου το έκανε..
Ότι θέλει θα έχει και με όποιον θέλει... λογαριασμό θα σου δώσει??τα ειδαμε τα σουξου μουξου που ειχες με το τραβελοπουστογιδο τοσο καιρο εδω μεσα, ασε.
πεστα σε καναν αλλον αμπαλο, αυτα μανδαμα
Ε…Αμα καυλωσεις τι θα κανείς χωρίς τη Γιολάντα ή κάποιον δίπλα σου;Τι να βάλω μαγειρική??
στην αρχη και μεχρι να καταλαβω τι ρολο βαραει ο καθενας, συμπαθεια σε ολους εχω.... και εσύ είχες συμπάθεια στο Γιορμαγκα το ξέχασες..
μα δε ζητησα ετσι κι αλλιως.Ότι θέλει θα έχει και με όποιον θέλει... λογαριασμό θα σου δώσει??
Ρε πήρα μια θέση πολύ ανθρώπινης σε κάτι γιατί αγγιξε τον δικό μου αξιακο κωδικα..τα ειδαμε τα σουξου μουξου που ειχες με το τραβελοπουστογιδο τοσο καιρο εδω μεσα, ασε.
πεστα σε καναν αλλον αμπαλο, αυτα μανδαμα
Δεν μας ενδιαφέρει αν έχεις κάτι με κάποιον εδω... μην ανακατεύεις κορίτσια...δεν είναι η δουλειά μας να κρίνουμε εδω...στην αρχη και μεχρι να καταλαβω τι ρολο βαραει ο καθενας, συμπαθεια σε ολους εχω.
μηπως εχεις ομως κανα ποστ, που εκφραζω τη συμπαθεια στον τραβελοπουστα, για να θυμηθω καλυτερα ?
γιατι εγω μιλαω με ποστ και αποδειξεις και οχι αερολογιες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μα δε ζητησα ετσι κι αλλιως.
αυτη τον τρωει στη μαπα τοσο καιρο.
εμεις απολαμβανουμε σοου.
την ειδαμε την ανθρωπινη θεση σου με την απαντηση σου μολις.Ρε πήρα μια θέση πολύ ανθρώπινης σε κάτι γιατί αγγιξε τον δικό μου αξιακο κωδικα..
Τωρα εσυ θέλεις να περιπλεξεις τη κατάσταση και να πετάξεις δήθεν υπονοούμενα.. ελεος πήγαινε στην τεα να τα κάνεις
Από την πρώτη μέρα που εκα α εγγραφη η θέση μου και η
στάση μου σε σοβαρά θέματα είναι ίδια...το χιούμορ ναι έχει περάσει από διάφορες μορφές...αλλά μάλλον δεν το αντιλαμβάνεσαι...η δεν τα ξεχωρίζεις
Θα σκέφτομαι εγω ,εσύ και Γιολάντα...Είναι καλύτερα..Ε…Αμα καυλωσεις τι θα κανείς χωρίς τη Γιολάντα ή κάποιον δίπλα σου;
Καλύτερα μαγειρική!
Πετρετζίκη…