Kikko
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.894
- Πόντοι
- 1.071
Πραγματικά τα πάω all in
Πραγματικά τα πάω all in
Να πάρω θέση συγκεκριμένα να υποστηριξω εσένα όχι...Θα μπορούσα να δεχτώ αυτό που λες αν το καλοκαίρι που είχα φάει επίθεση απ τον κροκαλα έπαιρνες θέση γιατί κ αυτός ανέβασε προσωπική συνομιλία αλλά δεν είδα να συγκίνησε τοσο
Άρα επαναλαμβάνεσαι ότι δεν είσαι αντικειμενική και μεροληπτείς..ευχαριστώ πολύ αυτό ήθελα ν ακούσωΝα πάρω θέση συγκεκριμένα να υποστηριξω εσένα όχι...
Ωστόσο μου έχει συμβεί το ίδιο συμβά ν από το άτομο που εξέθεσες κιόλας..
το βλεπω με τις παραθεσεις σου, το ποσο σε νοιαζει η' οχι, οπως επισης και τις σποντες σου.Δεν πέταξα σπόντα απλα είπα να πας στο δικό της νημα να κάνεις αυτό το παιχνίδι που κάνεις με δήθεν εξυπνάδα και ειρωνεία ουτε ξερω τι παίζει ούτε με νοιάζει.
Πετάς αερολογίες χωρίς να μπορείς να τις υπαοτηριξεις ...
Δεν μπορώ να ασχοληθώ αλλο μάζι σου έχω να τελειώσω την ιατρεία γιατί η Σοφία έχει αρχίσει και τα παίρνει![]()
τρελομωρο, με τη φιλη σου μιλαω ντιρεκτ.Στο Μαγικ είσαι εδώ και είναι το γραφείο που εργάζομαι εγώ! Δεν έχω φιλαράκια έχω φίλη και την ζαλίζεις με της μαλακιες σου ...
Δεν έχεις κάτι να πεις μαζί τής...και επίσης σου απαγορεύω να την βάλεις στής κόντρες σου...τρελομωρο, με τη φιλη σου μιλαω ντιρεκτ.
μη μπαινεις στη μεση, γιατι τα μπερδευεις τα πραγματα και τα κανεις χειροτερα ως προς την επικοινωνια.
ξερει η γιολαντα τι λεω και μπορει να μιλησει για τον εαυτο της μια χαρα.
...και εγω σου απαγορευω να νευριαζειςΔεν έχεις κάτι να πεις μαζί τής...και επίσης σου απαγορεύω να την βάλεις στής κόντρες σου...
Α μωρε.......και εγω σου απαγορευω να νευριαζεις![]()
Όποιος σου είπε ν να ράψεις τη λέξη μεροληψια και το αντικειμενικο πες του να ξαναδιαβάσει τι έγραψαΆρα επαναλαμβάνεσαι ότι δεν είσαι αντικειμενική και μεροληπτείς..ευχαριστώ πολύ αυτό ήθελα ν ακούσω
Άρα μας ξαναλές ότι μεροληπτείς κ ότι δεν είσαι αντικειμενική..σ ευχαριστώ πολύ άλλη μια φορά..όσο για την συμπάθεια αμοιβαία τα αισθήματα..Όποιος σου είπε ν να ράψεις τη λέξη μεροληψια και το αντικειμενικο πες του να ξαναδιαβάσει τι έγραψα
Αυτό το ότι " υποστήριξα " , που απλώς πήρα αφορμή, αποδεικνύει ακράδαντα την ανρικειμενικοτητα μου στις αξίες μου... διότι διαφορετικά θα τον " πάταγα "
Επίσης το ότι δεν βγήκα δημόσια να υποστηρίξω εσένα είναι γιατί ξεκάθαρα δεν έχεις τον σεβασμό μου ( με έχεις πρπσβαλει ακραία δημόσια και ιδιωτικά) ωστόσο έχω παρατηρήσει το στυλάκι σου τελευταία και σήμερα έκανες κάτι που δεν το ανέχομαι ηθικά και είπα ευθέως την άποψη μου με επιχειρήματα καμία μεροληψια
Το μόνο ίσως που μπορώ να δεχτώ είναι ότι πιο " εύκολα " έκανα παράθεση- αντιπαράθεση σε εσένα.. λόγω του ότι δεν σε συμπαθώ...από ότι σε έναν άκυρο.
Ρε συ αγόρι μου ...τελειωνε δεν είναι μονοδιαστατα τα πράγματα. Πες της να αλλάξει στυλακι της κοπελας ια καλό το λέω..Άρα μας ξαναλές ότι μεροληπτείς κ ότι δεν είσαι αντικειμενική..σ ευχαριστώ πολύ άλλη μια φορά..όσο για την συμπάθεια αμοιβαία τα αισθήματα..
Δε βλεπω ιστορια και τελειώνει κ η τσοντα@Γιολάντα Magic τώρα που είμαστε εδώ έλα το στορυ πχιαααααα
Πολυδιάστατα είναι τα πράγματα…χαχαχα άρα μεροληπτείς κ δεν είσαι αντικειμενική..το είπες με τρεις παραθέσεις κ ακόμα δεν ξέρεις τι θες να πεις..ένα νερό παιδιά στην κοπέλα..θα σ δώσω χρόνο να το ξανά γράψειςΡε συ αγόρι μου ...τελειωνε δεν είναι μονοδιαστατα τα πράγματα. Πες της να αλλάξει στυλακι της κοπελας ια καλό το λέω..
Βάλε ακόμα μια γιατί θέλω λίγο χρόνο τσκαωνομουνα...Δε βλεπω ιστορια και τελειώνει κ η τσοντα
Άσε τους τσακωμούς στο θέμα μας…..καλά θα βλεπω την κωλαρα σου κ τις @Sofia_MagicΒάλε ακόμα μια γιατί θέλω λίγο χρόνο τσκαωνομουνα...![]()
Εχω κλεψει Netflix απο τον γειτονα!αμα θελεις ελα@Γιολάντα Magic κορίτσι μού αργείς? Η να βάλω καμία ταινία? Τελείωνε....
Δώσε κωδικό να κλέψει και εγω....Εχω κλεψει Netflix απο τον γειτονα!αμα θελεις ελα![]()
Στελνω πμΔώσε κωδικό να κλέψει και εγω....