Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 2.256
Κανε με tag οταν βγει στις αίθουσες!Η Γιολάντα άργησε μια μερα... Είναι μικρού μήκους...
Κανε με tag οταν βγει στις αίθουσες!Η Γιολάντα άργησε μια μερα... Είναι μικρού μήκους...
Δεν θα κοιμηθούμε σήμερα...@Sofia_Magic αργεί πολύ αργει
ΠφφφφφφφφφΔεν θα κοιμηθούμε σήμερα...
Εχω παρει πιτσα κ παγωτο να ξερεις!Δεν θα κοιμηθούμε σήμερα...
Εγω Ηλιόσποροι χωρίς αλάτι γιατί κάνω και πίπα... και περιμένω! Με ενημέρωσε ότι τώρα...Εχω παρει πιτσα κ παγωτο να ξερεις!
Αν "βρωμάς" καυλα μετράει ;;;Για να δούμε ισχύει;; Λοιπόν από αύριο οποίος με κλείσει ραντεβού κ βρωμάω του δίνω εγώ 150 ευρώ…πάμε να δούμε
Τώρα που μιλάμε κάνεις πίπα;;;Εγω Ηλιόσποροι χωρίς αλάτι γιατί κάνω και πίπα... και περιμένω! Με ενημέρωσε ότι τώρα...
Εσυ θα μ πεις που με πήρεςΑν "βρωμάς" καυλα μετράει ;;;
Βρε James.....Τώρα που μιλάμε κάνεις πίπα;;;
Με επεισες!ανταλλασω το παγωτο με την πιπα!Εγω Ηλιόσποροι χωρίς αλάτι γιατί κάνω και πίπα... και περιμένω! Με ενημέρωσε ότι τώρα...
...αυτο σε πειραξε ή το οτι κανει πιπα τρωγοντας ηλιοσπορο?!?!?!Τώρα που μιλάμε κάνεις πίπα;;;
Χαχαχα σε πειράζω!Βρε James.....
Έλα Παναγία μουΒρε James.....
Ότι κάνει πίπα!...αυτο σε πειραξε ή το οτι κανει πιπα τρωγοντας ηλιοσπορο?!?!?!
Τρώω Ηλιόσποροι χωρίς αλάτι...Γιατί το αλάτι χαλάει τα χείλια... και δεν δεν μπορείς να κάνεις πίπα... Βρε παιδία......αυτο σε πειραξε ή το οτι κανει πιπα τρωγοντας ηλιοσπορο?!?!?!
...αρα ευτυχως δλδ που τρωει συγχρονως ηλιοσπορο και οχι καρυδια ή φουντουκια που θελουν κ δαγκωμα για να σπασουν!!Ότι κάνει πίπα!
Ζήλεψα…γλείφει πολύ ωραία η που….καύλα!!!
Χαχαχαχαχαχαχα...αρα ευτυχως δλδ που τρωει συγχρονως ηλιοσπορο και οχι καρυδια ή φουντουκια που θελουν κ δαγκωμα για να σπασουν!!