Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.639
Ακόμα ξάπλα είσαι???Kαλησπερα
Το βραδάκι θα ανεβάσω επιτέλους ιστορία από το "ημερολόγιο μου " με ένα ραντεβού που είχα πολύ πρόσφατα με ένα ζευγάρι...
Ακόμα ξάπλα είσαι???Kαλησπερα
Το βραδάκι θα ανεβάσω επιτέλους ιστορία από το "ημερολόγιο μου " με ένα ραντεβού που είχα πολύ πρόσφατα με ένα ζευγάρι...
NαιΑκόμα ξάπλα είσαι???
Όλα με λεπτομέρειες θελωωωωωNαι
Προσπαθώ να συγκεντρωθω α γράψω....
Μπρικια κολαμε ρε σοφακι?Όλα με λεπτομέρειες θελωωωωω
@Γιολάντα Magic σε καλώ σε μονομαχία με διαιτητή την @Sofia_Magic διάλεξε ξενοδοχείο εσυ τα όπλα θα τα φέρω εγώΚαι η δική μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι καμία προτίμηση
Kαλησπερα
Κι εγωωωωώ…Όλα με λεπτομέρειες θελωωωωω
γιολάντα θέλω μια χάρη...Nαι
Κι εγωωωώ…γιολάντα θέλω μια χάρη...
Τι όπλα να έχεις άραγε...@Γιολάντα Magic σε καλώ σε μονομαχία με διαιτητή την @Sofia_Magic διάλεξε ξενοδοχείο εσυ τα όπλα θα τα φέρω εγώ
πάλι καλά !!Κι εγωωωώ…
ΥΓ: όχι από σένα!!
Παρακαλώ πείτε μου..γιολάντα θέλω μια χάρη...
Κάποιαααα…δεν μου μιλάς ή ιδέα μου είναι;Παρακαλώ πείτε μου..
γιολάντα μου (επιτρέπεις το μου υποθέτω) θέλω - πάντα με την άδεια του - μια ιστορία από αυτές που θα γράψεις να είναι με το μεγάλο σάκη...Παρακαλώ πείτε μου..
Νομίζω είσαι ο μεγαλύτερος προβοκάτορας του νήματος!!!γιολάντα μου (επιτρέπεις το μου υποθέτω) θέλω - πάντα με την άδεια του - μια ιστορία από αυτές που θα γράψεις να είναι με το μεγάλο σάκη...
@bigshak πες το ναι ρε σάκη...
λοιποι: μην ακούσω τίποτα περίεργο
Ειναι ακομα ζευγαριKαλησπερα
Ότι θέλετε θα φέρω αρκεί να μονομαχησουμεεεεεεεεεεεΤι όπλα να έχεις άραγε...
Όχι αγάπη μοη δεν γράφω στις ιστορίες κάτι που να υποδεικνύει ποιος είναι ...ωστόσο μπορεί να γράψω και θα καταλάβει ο ίδιος και έπειτα να το πειγιολάντα μου (επιτρέπεις το μου υποθέτω) θέλω - πάντα με την άδεια του - μια ιστορία από αυτές που θα γράψεις να είναι με το μεγάλο σάκη...
@bigshak πες το ναι ρε σάκη...
λοιποι: μην ακούσω τίποτα περίεργο
Εσένα μωρο μου θα στείλω προσωπικό ❤Κάποιαααα…δεν μου μιλάς ή ιδέα μου είναι;
Νομίζω είσαι ο μεγαλύτερος προβοκάτορας του νήματος!!!
Nαι
Όχι αγάπη μοη δεν γράφω στις ιστορίες κάτι που να υποδεικνύει ποιος είναι ...ωστόσο μπορεί να γράψω και θα καταλάβει ο ίδιος και έπειτα να το πει
Εάν θέλει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσένα μωρο μου θα στείλω προσωπικό ❤