Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Προπαγάνδα Όχι αστεία
όχι μωρε, απλά ο μεγάλος σάκης είναι, πως να το πω, μαγνήτης, πόλος έλξης...(τίποτα σεξουαλικο)
Προπαγάνδα Όχι αστεία
όχι μωρε, απλά ο μεγάλος σάκης είναι, πως να το πω, μαγνήτης, πόλος έλξης...(τίποτα σεξουαλικο)
ΝΑΙ.....θα διαβάσεις και θα καταλάβειςΕιναι ακομα ζευγαρι
Εγω δεν κάνω πόλεμο... κάθομαι και τον τρώω μόνο.....Ότι θέλετε θα φέρω αρκεί να μονομαχησουμεεεεεεεεεεε
να πω όμως το εξής, και το πιστεύω.Προπαγάνδα Όχι αστεία
Νομίζω δίνει Πνοή στο νήμα, ενδιαφέρον…ίντριγκα και φυσικά…μετάλλια!!
Και με γλύφεις....μην το θυμηθώ...και είμαι και αγαμη σήμεραΕγω δεν κάνω πόλεμο... κάθομαι και τον τρώω μόνο.....
+1να πω όμως το εξής, και το πιστεύω.
ο μεγάλος σάκης είναι αληθινός. κυριολεκτικά και μεταφορικά. (στην αρχή είχα τις υποψίες μου).
και καλός τύπος.
άσχετα αν τον πειράζουμε για κάποιες του "ιδιαιτεροτητες" όπως η νιοστή επανάληψη...
τα εννοώ και τα δύο
Το μόνο που θα πω επειδή τον ξέρω και μέχρι εκεί.....είναι ότι όντως είναι αληθινος...να πω όμως το εξής, και το πιστεύω.
ο μεγάλος σάκης είναι αληθινός. κυριολεκτικά και μεταφορικά. (στην αρχή είχα τις υποψίες μου).
και καλός τύπος.
άσχετα αν τον πειράζουμε για κάποιες του "ιδιαιτεροτητες" όπως η νιοστή επανάληψη...
τα εννοώ και τα δύο
Ε τότε θα στον βαλω σύντομα διότι ήμουν εκτός μόλις γύρισαΕγω δεν κάνω πόλεμο... κάθομαι και τον τρώω μόνο.....
Το golden exei δοθει λεμεΝομίζω δίνει Πνοή στο νήμα, ενδιαφέρον…ίντριγκα και φυσικά…μετάλλια!!
Πόλος έλξης, συμφωνώ!!
Στοργικά πάντα... απαλά με πολύ αγάπη... Γιατί σου εχω και αδυναμία ❤Και με γλύφεις....μην το θυμηθώ...και είμαι και αγαμη σήμερα
Ενα μετάλλιο εχω πάρει και εγω... Ούτε να το χαρώ δεν μπορώ...Το golden exei δοθει λεμε
για δευτερη θεση και κατω θα μιλαμε κουκλα μου!...τελος!Ενα μετάλλιο εχω πάρει και εγω... Ούτε να το χαρώ δεν μπορώ...
Σκασε καυλωνω ...αυτό το απαλά κάτι μου ξυπνησε ..Στοργικά πάντα... απαλά με πολύ αγάπη... Γιατί σου εχω και αδυναμία ❤
Έτσι μου είπε και εμένα όταν τελειώσει το καφέ της θα μου στείλει να της παω άλλο λογικά ακόμα το πινειΌχι αγάπη μοη δεν γράφω στις ιστορίες κάτι που να υποδεικνύει ποιος είναι ...ωστόσο μπορεί να γράψω και θα καταλάβει ο ίδιος και έπειτα να το πει
Εάν θέλει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσένα μωρο μου θα στείλω προσωπικό ❤
Το ξέρω ότι σε φτιάχνει... Αλλά οταν υπάρχει και ένα αρσενικό στην παρέα μας είναι απόλαυση....Σκασε καυλωνω ...αυτό το απαλά κάτι μου ξυπνησε ..
Γιολ,Nαι
Προσπαθώ να συγκεντρωθω α γράψω....
ωραιο δωματιο,χαιρεσαι να μπαινεις μεσα τουKαλησπερα
Το βραδάκι θα ανεβάσω επιτέλους ιστορία από το "ημερολόγιο μου " με ένα ραντεβού που είχα πολύ πρόσφατα με ένα ζευγάρι...