papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 127
- Like
- 51.746
- Πόντοι
- 27.261
...γυριστρουλα δηλαδη.Είμαι καθοδον από τον έναν στον άλλον...
το κοντρολ τι λεει., ολα καλα ?
...γυριστρουλα δηλαδη.Είμαι καθοδον από τον έναν στον άλλον...
Λογαριασμό της ΔΕΗ;;;Τι κάνουν τα μωρά μου ? Έτσι πως κάθομαι τι μπορεί να σκέφτομαι???
Δεν γνωρίζω πατςρ ...συγχωράτε με ..εργάζομαι...σκληρά και στα τέσσερα.......γυριστρουλα δηλαδη.
το κοντρολ τι λεει., ολα καλα ?
...να του δωσεις... τα φιλια μου... ξερει... αυτο.Δεν γνωρίζω πατςρ ...συγχωράτε με ..εργάζομαι...σκληρά και στα τέσσερα....
Αν σκυβεις και το κεφαλι την ωρα που εισαι στα τεσσερα γινεται στα πεντε.Δεν γνωρίζω πατςρ ...συγχωράτε με ..εργάζομαι...σκληρά και στα τέσσερα....
Αν σκυβεις και το κεφαλι την ωρα που εισαι στα τεσσερα γινεται στα πεντε.
Κουκλάρα μου όμορφηHello....
Kωλο θα ανεβάσω λίγο αργότερα εξάλλου είναι γνωστό ότι δεν μαρεσει ναν γίνομαι πρόστυχη...
Απλα θεα !!Hello....
Kωλο θα ανεβάσω λίγο αργότερα εξάλλου είναι γνωστό ότι δεν μαρεσει ναν γίνομαι πρόστυχη...
την ξέρεις τη γιολάντα μεγαλε σάκη?Απλα θεα !!
Υ.Γ. Προστυχη εσυ ?
Οκ , αντιλαμβανομαι οτι :την ξέρεις τη γιολάντα μεγαλε σάκη?
ποσα και ποια φιλτρα ΔΕΝ εβαλες ?Ότι είχα υποσχεθεί...
Τουλαχιστον silverΌτι είχα υποσχεθεί...
3 όχι πολλάποσα και ποια φιλτρα ΔΕΝ εβαλες ?
ερωτηση παγιδα
Το εχω ξαναγραψει και σε προηγουμενο ποστ και θα το ξαναγραψω διοτι ειναι η αληθεια:Ότι είχα υποσχεθεί...
Με κάνεις να λιώνω...να νιώθω γυναίκαΤο εχω ξαναγραψει και σε προηγουμενο ποστ και θα το ξαναγραψω διοτι ειναι η αληθεια:
Απλα καμια φορα μια φωτο μπορει να σε κανει να νιωσεις υπερηφανεια διοτι το περιεχομενο της το εχεις δει live θυμιζοντας διαφορα πραγματα που εχεις ζησει (και θα ξαναζησεις)
δεν ανοιγε η φωτο, γι'αυτο στο ειπα3 όχι πολλά
Ένα για αδυνάτισμα
Ένα για να μην φανεί η υπερβολική κυτταρίτιδα
Και Ένα για να μην φανεί και καλά τόσο πειραγμένη
Αλλα επειδή εσύ είσαι αετός αμέσως το κατάλαβες
Επίτηδες το έκανα να μην μπορείς να την ανοίξεις βρε κουτοδεν ανοιγε η φωτο, γι'αυτο στο ειπα
αααα κανεις και τετοια ?Επίτηδες το έκανα να μην μπορείς να την ανοίξεις βρε κουτο