Απλα θεα !!Hello....
Kωλο θα ανεβάσω λίγο αργότερα εξάλλου είναι γνωστό ότι δεν μαρεσει ναν γίνομαι πρόστυχη...
Υ.Γ. Προστυχη εσυ ?
Απλα θεα !!Hello....
Kωλο θα ανεβάσω λίγο αργότερα εξάλλου είναι γνωστό ότι δεν μαρεσει ναν γίνομαι πρόστυχη...
την ξέρεις τη γιολάντα μεγαλε σάκη?Απλα θεα !!
Υ.Γ. Προστυχη εσυ ?
Οκ , αντιλαμβανομαι οτι :την ξέρεις τη γιολάντα μεγαλε σάκη?
ποσα και ποια φιλτρα ΔΕΝ εβαλες ?Ότι είχα υποσχεθεί...
Τουλαχιστον silverΌτι είχα υποσχεθεί...
3 όχι πολλάποσα και ποια φιλτρα ΔΕΝ εβαλες ?
ερωτηση παγιδα
Το εχω ξαναγραψει και σε προηγουμενο ποστ και θα το ξαναγραψω διοτι ειναι η αληθεια:Ότι είχα υποσχεθεί...
Με κάνεις να λιώνω...να νιώθω γυναίκαΤο εχω ξαναγραψει και σε προηγουμενο ποστ και θα το ξαναγραψω διοτι ειναι η αληθεια:
Απλα καμια φορα μια φωτο μπορει να σε κανει να νιωσεις υπερηφανεια διοτι το περιεχομενο της το εχεις δει live θυμιζοντας διαφορα πραγματα που εχεις ζησει (και θα ξαναζησεις)
δεν ανοιγε η φωτο, γι'αυτο στο ειπα3 όχι πολλά
Ένα για αδυνάτισμα
Ένα για να μην φανεί η υπερβολική κυτταρίτιδα
Και Ένα για να μην φανεί και καλά τόσο πειραγμένη
Αλλα επειδή εσύ είσαι αετός αμέσως το κατάλαβες
Επίτηδες το έκανα να μην μπορείς να την ανοίξεις βρε κουτοδεν ανοιγε η φωτο, γι'αυτο στο ειπα
αααα κανεις και τετοια ?Επίτηδες το έκανα να μην μπορείς να την ανοίξεις βρε κουτο
Νοn stop προγραμμα...Με κάνεις να λιώνω...να νιώθω γυναίκα
Που θα πaει θα φτάσω χρυσό μαζί με σοφι
Ετοιμάσου την επόμενη φορά έχει non stop.προγραμμα
μεγάλε σάκη δεν το έχεις με τις γυναίκες τελικά έτσι?Νοn stop προγραμμα...
Τωρα γιατι συζηταμε τα αυτονοητα δεν μπορω να το καταλαβω
Υ.Γ. Αντικειμενικα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους εισαι (για μενα) π.....α (παιχνιδιαρα θελω να πω για να μην παρεξηγηθω ) τοπ επιπεδου αλλα η Σοφι που λες ειναι αξεπεραστη ..
Μου αρεσεις, εισαι απο τις αγαπημενες μου (οσον αφορα το ροστερ του μαγου) αλλα η @Sofia_Magic ειναι (για μενα) το τελειο το ιδανικο και το ιδεωδες
Γιολ, πρόσεξε. Η πολλή παρέα με τον Σάκη ενέχει κινδύνους. Η Σόφι, όταν πήρε το χρυσό, πήγε μετά στο περίπτερο να πάρει τσιγάρα και είπε στον περιπτερά: ένα πακέτο τσιγάρα Χ παρακαλώ, παρακαλώ ένα πακέτο τσιγάρα Χ, ενα τσιγαρα παρακαλώ Χ πακέτο, κ.ο.κ. Έφυγε με 12 πακέτα τσιγάρα.Με κάνεις να λιώνω...να νιώθω γυναίκα
Που θα πaει θα φτάσω χρυσό μαζί με σοφι
Ετοιμάσου την επόμενη φορά έχει non stop.προγραμμα
Η Σοφία το χρυσό το πήρε κατευθείαν όταν τη ν είδες πρώτη φορά η πέρασαν αρκετά ραντεβού,Νοn stop προγραμμα...
Τωρα γιατι συζηταμε τα αυτονοητα δεν μπορω να το καταλαβω
Υ.Γ. Αντικειμενικα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους εισαι (για μενα) π.....α (παιχνιδιαρα θελω να πω για να μην παρεξηγηθω ) τοπ επιπεδου αλλα η Σοφι που λες ειναι αξεπεραστη ..
Μου αρεσεις, εισαι απο τις αγαπημενες μου (οσον αφορα το ροστερ του μαγου) αλλα η @Sofia_Magic ειναι (για μενα) το τελειο το ιδανικο και το ιδεωδες
Το ξέρω.....το ξέρω και είμαι έτοιμη να δεχτώ τις συνέπειες αυτούΓιολ, πρόσεξε. Η πολλή παρέα με τον Σάκη ενέχει κινδύνους. Η Σόφι, όταν πήρε το χρυσό, πήγε μετά στο περίπτερο να πάρει τσιγάρα και είπε στον περιπτερά: ένα πακέτο τσιγάρα Χ παρακαλώ, παρακαλώ ένα πακέτο τσιγάρα Χ, ενα τσιγαρα παρακαλώ Χ πακέτο, κ.ο.κ. Έφυγε με 12 πακέτα τσιγάρα.
Συντροφικά στο λέω
Το εχω ξαναπει: Η πρωτη κοπελα που πραγματικα ξεχωρισα οταν αρχισα να περνω απο τον μαγο υπηρξε η @taylor.magic (οταν ονομαζοταν ακομα Βανεσσα)...Η Σοφία το χρυσό το πήρε κατευθείαν όταν τη ν είδες πρώτη φορά η πέρασαν αρκετά ραντεβού,
Θέλω αντικειμενική και ξεκάθαρη απάντηση όπως πάντα άλλωστε