james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.490
- Πόντοι
- 10.395
Ναι…Ιδέα σου είναι...
Ναι…Ιδέα σου είναι...
Να ένας άνθρωπος που με ξέρει ❤Η Σοφία δεν ειρωνεύεται ΠΟΤΕ !
Ναι ναι …Να ένας άνθρωπος που με ξέρει ❤
δις ιζ νοτ α τζεντλμενς μπιχειβιορ μπιγκ σακις !!!!Εσυ @Γιολάντα Magic τα εχουμε ξαναπει: Μου αρεσεις, εισαι απο τις αγαπημενες μου, αλλα περνεις το χαλκινο μεταλλιο (πισω απο @Sofia_Magic και @taylor.magic αντιστοιχα )
Υ.Γ. Επισης σε σχεση με ολες τις συναδερφησες σου απο τον μαγο ξεχωριζεις στο οτι εισαι ενας πραγματικος απογονος και ζωντανο παραδειγμα της ταινιας το βαθυ λαρυγγι
κορίτσια να μπω ανάμεσα και να πάρω ότι άλλο εκτός από το χρυσό του σάκις?Η Γιολ είναι πάντα δίπλα μου οπότε περνει λιγο από την λάμψη του Golden....
Να μπεις και να τα πάρεις ολααααααααααααααακορίτσια να μπω ανάμεσα και να πάρω ότι άλλο εκτός από το χρυσό του σάκις?
Δεν παίρνω κάτι συγκεκριμένα...τον παίρνω γενικώς και καθημερινώςΤι ακριβώς παίρνει ;
... και golden μετάλλιο εχω...
Δεν παίρνω κάτι συγκεκριμένα...τον παίρνω γενικώς και καθημερινώς
@Sofia_Magic σκέφτεσαι ότι λείπει η @Γιολάντα Magic απο δίπλα σου κι εγώ από πίσω σαςΤι κάνουν τα μωρά μου ? Έτσι πως κάθομαι τι μπορεί να σκέφτομαι???
Το ξέρω βρε χορνυ...Καί καλά κάνεις! Ἀλλιῶς ἡ ζωή δέ βγαίνει!
Το πρωκτικο σεξ ξεχασεςΤο ξέρω βρε χορνυ...
Είναι απλά τα πράγματα για την ευτυχία σεξ σεξ φαι σεξ σεξ ύπνος σεξ και σεξ
Εσυ @Γιολάντα Magic τα εχουμε ξαναπει: Μου αρεσεις, εισαι απο τις αγαπημενες μου, αλλα περνεις το χαλκινο μεταλλιο (πισω απο @Sofia_Magic και @taylor.magic αντιστοιχα )
Υ.Γ. Επισης σε σχεση με ολες τις συναδερφησες σου απο τον μαγο ξεχωριζεις στο οτι εισαι ενας πραγματικος απογονος και ζωντανο παραδειγμα της ταινιας το βαθυ λαρυγγι
Μην έχεις νταραβερια με πούστηδες, θα σου κρεμάσουν και εσένα κουδούνιαεμεις τα'παμε στο θρεντακι σας εεε ???
σκεφτεσαι τον ποκαχοντα. ΛογικοΤι κάνουν τα μωρά μου ? Έτσι πως κάθομαι τι μπορεί να σκέφτομαι???
Καλως το πολυαγαπημενο μου ανωνυμο προφιλ που του αρεσει να την πεφτει σε ατομα που ουτε καν τα ξερει (και χωρις να εχει κανεναν λογο να το κανει).. αλλα οκ συνηθισαμεΈλα, τσίμπα κι εσύ το μετάλλιο σου:
οι κρυφοτραβελομπουστες με λερωμενη τη φωλια τους μου τη σπανε, που το παιζουν... "εξυπνοι".Μην έχεις νταραβερια με πούστηδες, θα σου κρεμάσουν και εσένα κουδούνια
σάκη εμένα δεν μου απαντας τώρα τελευταία...Καλως το πολυαγαπημενο μου ανωνυμο προφιλ που του αρεσει να την πεφτει σε ατομα που ουτε καν τα ξερει (και χωρις να εχει κανεναν λογο να το κανει).. αλλα οκ συνηθισαμε
Υ.Γ. Να σαι καλα και σε ευχαριστω
Υ.Γ.2. Αν εχεις να προσθεσεις κατι αλλο απλα κοπανα το.. αν οχι να σαι καλα
οι κρυφοτραβελομπουστες με λερωμενη τη φωλια τους μου τη σπανε, που το παιζουν... "εξυπνοι".
οταν τους γαργαλαω λιγο την κωλοτρουπιδα ομως, αλλαζουν 15 χρωματα... αντι να σκυψουν και αλλο, οπως ξερουν να κανουν στα κρυφα τοσο καιρο.
ασε και θα δειξει.
απλη και "εξυπνη" προειδοποιηση εκανα