Trifonbakatsoulias
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 35
- Like
- 13.070
- Πόντοι
- 5.896
Το πρωκτικο σεξ ξεχασεςΤο ξέρω βρε χορνυ...
Είναι απλά τα πράγματα για την ευτυχία σεξ σεξ φαι σεξ σεξ ύπνος σεξ και σεξ
Το πρωκτικο σεξ ξεχασεςΤο ξέρω βρε χορνυ...
Είναι απλά τα πράγματα για την ευτυχία σεξ σεξ φαι σεξ σεξ ύπνος σεξ και σεξ
Εσυ @Γιολάντα Magic τα εχουμε ξαναπει: Μου αρεσεις, εισαι απο τις αγαπημενες μου, αλλα περνεις το χαλκινο μεταλλιο (πισω απο @Sofia_Magic και @taylor.magic αντιστοιχα )
Υ.Γ. Επισης σε σχεση με ολες τις συναδερφησες σου απο τον μαγο ξεχωριζεις στο οτι εισαι ενας πραγματικος απογονος και ζωντανο παραδειγμα της ταινιας το βαθυ λαρυγγι
Μην έχεις νταραβερια με πούστηδες, θα σου κρεμάσουν και εσένα κουδούνιαεμεις τα'παμε στο θρεντακι σας εεε ???
σκεφτεσαι τον ποκαχοντα. ΛογικοΤι κάνουν τα μωρά μου ? Έτσι πως κάθομαι τι μπορεί να σκέφτομαι???
Καλως το πολυαγαπημενο μου ανωνυμο προφιλ που του αρεσει να την πεφτει σε ατομα που ουτε καν τα ξερει (και χωρις να εχει κανεναν λογο να το κανει).. αλλα οκ συνηθισαμεΈλα, τσίμπα κι εσύ το μετάλλιο σου:
οι κρυφοτραβελομπουστες με λερωμενη τη φωλια τους μου τη σπανε, που το παιζουν... "εξυπνοι".Μην έχεις νταραβερια με πούστηδες, θα σου κρεμάσουν και εσένα κουδούνια
σάκη εμένα δεν μου απαντας τώρα τελευταία...Καλως το πολυαγαπημενο μου ανωνυμο προφιλ που του αρεσει να την πεφτει σε ατομα που ουτε καν τα ξερει (και χωρις να εχει κανεναν λογο να το κανει).. αλλα οκ συνηθισαμε
Υ.Γ. Να σαι καλα και σε ευχαριστω
Υ.Γ.2. Αν εχεις να προσθεσεις κατι αλλο απλα κοπανα το.. αν οχι να σαι καλα
οι κρυφοτραβελομπουστες με λερωμενη τη φωλια τους μου τη σπανε, που το παιζουν... "εξυπνοι".
οταν τους γαργαλαω λιγο την κωλοτρουπιδα ομως, αλλαζουν 15 χρωματα... αντι να σκυψουν και αλλο, οπως ξερουν να κανουν στα κρυφα τοσο καιρο.
ασε και θα δειξει.
απλη και "εξυπνη" προειδοποιηση εκανα
ΌχιΠειράζει μου εγώ βλέπω τις πικς των κοριτσιών και την παίζω?
Π
Δειξε κανα κωλο ντε.να το παιξουμε και μειςΌχι
Γ
❤
εσυ δεν εισαι αντρας ομως.Ακου δυο πράγματα. Στο σάιτ και στη ζωη υπάρχουν δυο κατηγορίες αντρών. Αυτοί που οδηγούν και αυτοί που ακολουθούν. Αυτός είναι ο λόγος που κρεμεστε από ένα ποστ μου, αντιγράφετε πιστά ότι κάνω εξ αρχής και ασχολείστε με την πάρτη μου. Δεν υφίσταται ποτέ περίπτωση να κάνω το ίδιο όταν πολύ απλά κοιτάτε τον κωλο μου (και είναι και ωραίος). Μη κουραζεσαι τσάμπα, δε καταλαβαίνω χριστο.
Παλι μες τη καυλα εισαι.Hello....
Kωλο θα ανεβάσω λίγο αργότερα εξάλλου είναι γνωστό ότι δεν μαρεσει ναν γίνομαι πρόστυχη...
χαθηκες...Hello....
Kωλο θα ανεβάσω λίγο αργότερα εξάλλου είναι γνωστό ότι δεν μαρεσει ναν γίνομαι πρόστυχη...
Όχι δεν χάθηκα...χαθηκες ?
Τυχερός αυτός που σε περιμένει...Hello....
Hello....
...και που εισαι ?Όχι δεν χάθηκα...
Είμαι καθοδον από τον έναν στον άλλον......και που εισαι ?