pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
Πειράζει μου εγώ βλέπω τις πικς των κοριτσιών και την παίζω?
Π
Π
ΌχιΠειράζει μου εγώ βλέπω τις πικς των κοριτσιών και την παίζω?
Π
Δειξε κανα κωλο ντε.να το παιξουμε και μειςΌχι
Γ
❤
εσυ δεν εισαι αντρας ομως.Ακου δυο πράγματα. Στο σάιτ και στη ζωη υπάρχουν δυο κατηγορίες αντρών. Αυτοί που οδηγούν και αυτοί που ακολουθούν. Αυτός είναι ο λόγος που κρεμεστε από ένα ποστ μου, αντιγράφετε πιστά ότι κάνω εξ αρχής και ασχολείστε με την πάρτη μου. Δεν υφίσταται ποτέ περίπτωση να κάνω το ίδιο όταν πολύ απλά κοιτάτε τον κωλο μου (και είναι και ωραίος). Μη κουραζεσαι τσάμπα, δε καταλαβαίνω χριστο.
Παλι μες τη καυλα εισαι.Hello....
Kωλο θα ανεβάσω λίγο αργότερα εξάλλου είναι γνωστό ότι δεν μαρεσει ναν γίνομαι πρόστυχη...
χαθηκες...Hello....
Kωλο θα ανεβάσω λίγο αργότερα εξάλλου είναι γνωστό ότι δεν μαρεσει ναν γίνομαι πρόστυχη...
Όχι δεν χάθηκα...χαθηκες ?
Τυχερός αυτός που σε περιμένει...Hello....
Hello....
...και που εισαι ?Όχι δεν χάθηκα...
Είμαι καθοδον από τον έναν στον άλλον......και που εισαι ?
...γυριστρουλα δηλαδη.Είμαι καθοδον από τον έναν στον άλλον...
Λογαριασμό της ΔΕΗ;;;Τι κάνουν τα μωρά μου ? Έτσι πως κάθομαι τι μπορεί να σκέφτομαι???
Δεν γνωρίζω πατςρ ...συγχωράτε με ..εργάζομαι...σκληρά και στα τέσσερα.......γυριστρουλα δηλαδη.
το κοντρολ τι λεει., ολα καλα ?
...να του δωσεις... τα φιλια μου... ξερει... αυτο.Δεν γνωρίζω πατςρ ...συγχωράτε με ..εργάζομαι...σκληρά και στα τέσσερα....
Αν σκυβεις και το κεφαλι την ωρα που εισαι στα τεσσερα γινεται στα πεντε.Δεν γνωρίζω πατςρ ...συγχωράτε με ..εργάζομαι...σκληρά και στα τέσσερα....
Αν σκυβεις και το κεφαλι την ωρα που εισαι στα τεσσερα γινεται στα πεντε.
Κουκλάρα μου όμορφηHello....