james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.715
- Πόντοι
- 10.395
πόσο?Χαχαχαχαχαχαχα αχ πόσο με ξέρεις...
πόσο?Χαχαχαχαχαχαχα αχ πόσο με ξέρεις...
Είναι που δεν τις ξέρω καλά ... σύστησε/ παρουσίασε τις μας άλλη μια φορά να τις εμπεδώσουμεΑ φοράω? Κοίτα να δεις δεν το κατάλαβα καθόλου...χάθηκε στής τρύπες...
Ποιο ?Τώρα γιατί το κάνεις αυτό;
Μα τίποτα δεν έχεις βρει ακόμα...που είναι το μυαλό σου σήμερα?χμμμμ....τότεεεεεε....
...μηπως έχεις αγχωθεί για το αν θα έρθει το μουνάκι της Γιολάντας μπροστά σου να το φάς,
.... όσο εσύ θα τον τρως?????
ε τι να πω?! δεν σε ξέρω κ τόσο καλά!Μα τίποτα δεν έχεις βρει ακόμα...που είναι το μυαλό σου σήμερα?
Μήπως σκέφτεσαι τον φωτογράφο που έβγαλε την φωτό?Τι κάνουν τα μωρά μου ? Έτσι πως κάθομαι τι μπορεί να σκέφτομαι???
Συνέχεια το κάνω Αγάπη❤...μείνε συντονισμένος ... αν δεις Ροζ τρύπες .... Είμαι εγώ..Είναι που δεν τις ξέρω καλά ... σύστησε/ παρουσίασε τις μας άλλη μια φορά να τις εμπεδώσουμε
Ταλέντο ο φωτογράφος... να είναι καλά ❤Μήπως σκέφτεσαι τον φωτογράφο που έβγαλε την φωτό?
Σε εβγαλε απο τα ρουχα σου!!Χαχαχαχαχαχαχα αχ πόσο με ξέρεις...
Ματαρες μου όμορφεςΣε περιμένω ❤
Εγω ?
Ωραιος, εκλαψα
Παντως οτι και να γραψει ο bigshak δεν ενοχλει κανεναν καθως ειναι οι αληθειες του με βαση τα live που εχει κανει , ενω αλλοι δηλωνουν σε σχεση με κοπελες , καποιοι γραφουν στο ακυρο για αλλα μελη και καποιοι γενικα γραφουν χωρις καν να εχουν συναντησει λογικα καποια κοπελα στα διαφορα νηματα γενικα
Υ.Γ. Κατα τα αλλα για την @Sofia_Magic (αφου θες να κανω ταγκ) τα εχω πει πολλες φορες τις εντυπωσεις μου και την γνωμη μου για εκεινη γενικα
Να σαι καλα
Να είσαι καλά και εσύ το μοντέλοΤαλέντο ο φωτογράφος... να είναι καλά ❤
τρελαίνομαι με τον μεγάλο σάκη τον αληθινό...τον live...τον repeat till death do as apart...τον πειραική-πατραική σεντόνια !!!
Ωραιος, εκλαψα
Παντως οτι και να γραψει ο bigshak δεν ενοχλει κανεναν καθως ειναι οι αληθειες του με βαση τα live που εχει κανει , ενω αλλοι δηλωνουν σε σχεση με κοπελες , καποιοι γραφουν στο ακυρο για αλλα μελη και καποιοι γενικα γραφουν χωρις καν να εχουν συναντησει λογικα καποια κοπελα στα διαφορα νηματα γενικα
Υ.Γ. Κατα τα αλλα για την @Sofia_Magic (αφου θες να κανω ταγκ) τα εχω πει πολλες φορες τις εντυπωσεις μου και την γνωμη μου για εκεινη γενικα
Να σαι καλα
Οτι θα σε παρουν ολοι απο κωλο,σημερα;Τι κάνουν τα μωρά μου ? Έτσι πως κάθομαι τι μπορεί να σκέφτομαι???
ποτέ η γνώμη σου σάκη δεν είναι αρκετή...Υ.Γ. Κατα τα αλλα για την @Sofia_Magic (αφου θες να κανω ταγκ) τα εχω πει πολλες φορες τις εντυπωσεις μου και την γνωμη μου για εκεινη γενικα
Να σαι καλα
silver για την ωρα
αμάν πια κι εσύ με δαύτον...
Δεν μπορώ να κάνω και πολλά...αμάν πια κι εσύ με δαύτον...
τόσοι είμαστε εδώ μέσα, κάνε κάτι να μας τραβήξεις την προσοχή
Εσυ @Γιολάντα Magic τα εχουμε ξαναπει: Μου αρεσεις, εισαι απο τις αγαπημενες μου, αλλα περνεις το χαλκινο μεταλλιο (πισω απο @Sofia_Magic και @taylor.magic αντιστοιχα )
κέντρισέ μας τη φαντασία, ΄δωσε πιπεράτα ίνφο στο λαό !!Δεν μπορώ να κάνω και πολλά...
Περιορισμένες πι δυνατότητες μου
Μια πιπα .. ένα σεξακι μέχρι εκεί