hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.832
- Πόντοι
- 12.896
Τι τραβάω....
Καλημερα καλά.εισαι ?
Μήπως τραβᾶς ποῦτσες;
Τι τραβάω....
Καλημερα καλά.εισαι ?
Παραιτούμαι πάω να ετοιμαστώ για δουλειά.
Συνεχίστε
Σταματα ρε παιδι μου τελειωνε....Πέτα και τα σκουπίδια όπως φεύγεις ματάκια μου..
Μιλάει μαζί μου! Γεια σου Γιορ..Καλά είμαι, τελείωνε όμως γιατί θέλω να μπω στο μπανιο... μισή ώρα έχει που είσαι μέσα...
Σταματα ρε παιδι μου τελειωνε....
Μιλάει μαζί μου! Γεια σου Γιορ..
Χορνυ μού....είδα μια ευχάριστη παρέα εδώ και λέω να πω ενα Γεια..Ἔτσι βάλ'του τά δύο πόδια σέ ἕνα παπούτσι ὅπως κάνει μι΄α γνήσια γυναῖκα σέ ἕνα γνήσιο ἄνδρα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα. Καλησπέρα! Πῶς ἀπό'δῶ;
Μιλάει μαζί μου! Γεια σου Γιορ..
χαχα...αυτό σκέφτηκα κι εγώ Χόρνυ!Καλησπέρα. Καλησπέρα! Πῶς ἀπό'δῶ;
Καλησπέρα βρε James..χαχα...αυτό σκέφτηκα κι εγώ Χόρνυ!
Καλησπέρα βρε Σοφάκι!!!
Χορνυ μού....είδα μια ευχάριστη παρέα εδώ και λέω να πω ενα Γεια..
Χορνυ μού....είδα μια ευχάριστη παρέα εδώ και λέω να πω ενα Γεια..
Μόνο τον Χόρνυ και τον Τζέιμς χαιρετάς.
Γεια σου Annapurna ❤Μόνο τον Χόρνυ και τον Τζέιμς χαιρετάς.
Καλησπέρα και από μένα.
Γεια σου Annapurna ❤
μονο τον χορνυ, τον τζεϊμς και τον αναπουρνα χαιρετας ?Μόνο τον Χόρνυ και τον Τζέιμς χαιρετάς.
Καλησπέρα και από μένα.
O bigshak δεν ειναι για χορτασηδε βλέπω όμως τον @bigshak να υπερασπίζεται το κορίτσι - που έχει ανεβάσει κι ωραίο βίντεο - από τον αδηφάγο τζομαρκα...
Είναι τα αγόρια μού...Εσυ δεν είσαι..μονο τον χορνυ, τον τζεϊμς και τον αναπουρνα χαιρετας ?
σάκη μεγάλε τι εννοείς? τι εννοείς μεγάλε σάκη?O bigshak δεν ειναι για χορταση
Σας εκανε την χαρη σε ολους χθες το βραδυ οταν αποφασηστηκε απο το πουθενα απο διαφορα τρολ να χρησιμοποιηθει ο bigshak ωστε να γινει κολος το νημα οταν εσκασε ξαφνικα ενα τσουναμι μαλακινσης
Υ.Γ. Αν ειναι να ξαναγραφτουν παπαριες ας καει το νημα, χεστηκα , η χθεσινη μερα ηταν αρκετη θεωρω , δεν συμμετεχω σε αλλη παπαρολογια
@ariana.magic ΣΟΚΚαλησπέρα μωράκια
Αξιοποιώ τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού κατάλληλα για να γεμίσω μπαταρίες
Εγω ? Τι ημουνα για σενανε ? (Οπως θα ελεγε και ο Ρεμος)Είναι τα αγόρια μού...Εσυ δεν είσαι..