Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.478
Γεια σου Annapurna ❤Μόνο τον Χόρνυ και τον Τζέιμς χαιρετάς.
Καλησπέρα και από μένα.
Γεια σου Annapurna ❤Μόνο τον Χόρνυ και τον Τζέιμς χαιρετάς.
Καλησπέρα και από μένα.
Γεια σου Annapurna ❤
μονο τον χορνυ, τον τζεϊμς και τον αναπουρνα χαιρετας ?Μόνο τον Χόρνυ και τον Τζέιμς χαιρετάς.
Καλησπέρα και από μένα.
O bigshak δεν ειναι για χορτασηδε βλέπω όμως τον @bigshak να υπερασπίζεται το κορίτσι - που έχει ανεβάσει κι ωραίο βίντεο - από τον αδηφάγο τζομαρκα...
Είναι τα αγόρια μού...Εσυ δεν είσαι..μονο τον χορνυ, τον τζεϊμς και τον αναπουρνα χαιρετας ?
σάκη μεγάλε τι εννοείς? τι εννοείς μεγάλε σάκη?O bigshak δεν ειναι για χορταση
Σας εκανε την χαρη σε ολους χθες το βραδυ οταν αποφασηστηκε απο το πουθενα απο διαφορα τρολ να χρησιμοποιηθει ο bigshak ωστε να γινει κολος το νημα οταν εσκασε ξαφνικα ενα τσουναμι μαλακινσης
Υ.Γ. Αν ειναι να ξαναγραφτουν παπαριες ας καει το νημα, χεστηκα , η χθεσινη μερα ηταν αρκετη θεωρω , δεν συμμετεχω σε αλλη παπαρολογια
@ariana.magic ΣΟΚΚαλησπέρα μωράκια
Αξιοποιώ τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού κατάλληλα για να γεμίσω μπαταρίες
Εγω ? Τι ημουνα για σενανε ? (Οπως θα ελεγε και ο Ρεμος)Είναι τα αγόρια μού...Εσυ δεν είσαι..
Φιλτατε οπως ειπα δεν συμμετεχω σε αλλη παπαρολογια (οτι και να γραφτει )Αφήστε τον άνθρωπο στην ησυχία του.
Τον πειράζετε όλοι σας.
Μόνο τον Χόρνυ και τον Τζέιμς χαιρετάς.
Καλησπέρα και από μένα.
μόνο στον Αναπούρνα καρδούλες!!!Γεια σου Annapurna ❤
Γεια σου Annapurna ❤
Αραξε εμενα που δεν με αναφερει καν τι να πωμόνο στον Αναπούρνα καρδούλες!!!
δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού εννοείς???????.... αλλα οπως επισης εγραψα δεν ειναι καθε μερα για χορταση
Μου αρέσουν τα αγόρια που ζηλεύουν... μετα της ζήλιες κάνεις το καλύτερο κρεβάτι...μόνο στον Αναπούρνα καρδούλες!!!
Ἰσχύει! Καί βγαίνει βιτσιόζικο...Μου αρέσουν τα αγόρια που ζηλεύουν... μετα της ζήλιες κάνεις το καλύτερο κρεβάτι...
ισχυει!Μου αρέσουν τα αγόρια που ζηλεύουν... μετα της ζήλιες κάνεις το καλύτερο κρεβάτι...
Είσαι ο Bigshak της καρδιάς μας ❤Αραξε εμενα που δεν με αναφερει καν τι να πω
Υ.Γ. Παρολα αυτα αγαπαμε οπως και να εχει την @Sofia_Magic
Αχ Χορνυ μού...τέτοια βίτσια εχω...Ἰσχύει! Καί βγαίνει βιτσιόζικο...
κλαψ κλαψ σνιφ σνιφΕίναι τα αγόρια μού...Εσυ δεν είσαι..
εσύ την είχες τρίτη...πίσω από σοφία και τέιλορ.Αραξε εμενα που δεν με αναφερει καν τι να πω
Υ.Γ. Παρολα αυτα αγαπαμε οπως και να εχει την @Sofia_Magic