hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.665
- Πόντοι
- 12.896
Έρχεται και το έξαλλο...
Κάτι μοῦ λέει ὅτι εἶσαι πολύ σέξυ ὅταν θυμώνης...
Έρχεται και το έξαλλο...
Και σέξυ και μες την γλυκά...Κάτι μοῦ λέει ὅτι εἶσαι πολύ σέξυ ὅταν θυμώνης...
αμα βγει απο τα ρουχα της δεν θα μπορω να την βγαλω για φαγητο!της το εχω υποσχεθει!προβοκάτσια πας να κάνεις?
Η Γιολαντα πρεπει πρωτα να περασει την Τειλορ( ασημενιο η μια χαλκινο η αλλη)Είμαι το νούμερο 1 του bigshak... πάει να μου πάρει το golden η Γιολάντα αλλά δεν το δίνω...
Οσον αφορα το χρυσο γιατι πρεπει να λεμε τα αυτονοηταΔεν το αφήνω λέμε...
εντάξει! Νόμιζα είχες δώκει αλλού το χρυσό..Η Γιολαντα πρεπει πρωτα να περασει την Τειλορ( ασημενιο η μια χαλκινο η αλλη)
Οσον αφορα το χρυσο γιατι πρεπει να λεμε τα αυτονοητα
Παλαιοτερα (χωρις πλακα) το χρυσο (οσον αφορα τον μαγο παντα) για μενα πηγαινε ξεκαθαρα στην Τειλορ-Βανεσα ... Μεχρι που γνωρισα την Σοφια και η Τειλορ-Βανεσα επεσε στην δευτερη θεσηεντάξει! Νόμιζα είχες δώκει αλλού το χρυσό..
Ξεκάθαρο πγια...
Σαφής και λακωνικός...για πρώτη κ ελπίζω όχι για τελευταία φορά!!
(μην εκτίθεσαι ρε μεγάλε σάκη, κρύβε λόγια. καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς)Η Γιολαντα πρεπει πρωτα να περασει την Τειλορ( ασημενιο η μια χαλκινο η αλλη)
Οσον αφορα το χρυσο γιατι πρεπει να λεμε τα αυτονοητα
εγω παντως πιστευω οτι ανεξαρτητα απο τις βαθμολογιες που εχει βαλει (1η ταδε, 2η ταδε, 3η ταδε (κλπ) επειδη η 2η ηταν 1η, αλλα τωρα μπηκε η 2η και επεσε στην 3η), ακομα δεν ειναι σιγουρος και το ξαναγραφει για να πεισθει.(μην εκτίθεσαι ρε μεγάλε σάκη, κρύβε λόγια. καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς)
μου έχει περάσει από το μυαλό...ακούγεται πάντα προβληματισμένος...εγω παντως πιστευω οτι ανεξαρτητα απο τις βαθμολογιες που εχει βαλει (1η ταδε, 2η ταδε, 3η ταδε (κλπ) επειδη η 2η ηταν 1η, αλλα τωρα μπηκε η 2η και επεσε στην 3η), ακομα δεν ειναι σιγουρος και το ξαναγραφει για να πεισθει.
θα δειξει.μου έχει περάσει από το μυαλό...ακούγεται πάντα προβληματισμένος...
Τετοιες αλλαγες παντως δείχνουν άτομο αναποφάσιστο...και ναι δημιουργούνται θεματα έτσιθα δειξει.
κατσε να δεις που θα γινει ανακαταξη στην κορυφη και θα εχουμε παλι μαλλιοτραβηγματα απο τα κοριτσα
Δεν το δίνω το μετάλλιο....μου έχει περάσει από το μυαλό...ακούγεται πάντα προβληματισμένος...
Κσι όμορφη και τσαγανό...Δεν το δίνω το μετάλλιο....
Ετσι οπως εισαι χυσιμο στις βυζαρες σου να κανει αντιθεση το σπερμα στο μαυρο....Καλημέρα αγοριααα!Σήμερα διαθεσιμη από τις 1
Δεν το δίνω το μετάλλιο....
νομιζεις δε ξερει που να το κρυψει ?Καί καλά κάνεις! Βάλ'το καί σέ χρηματοκιβώτιο!
Αυτη την στιγμη που μιλαμε απλα ειναι πρακτικα αδυνατον να χρειαστει να παραδοσεις το χρυσο μεταλλιο αλλου @Sofia_MagicΔεν το δίνω το μετάλλιο....
Θα το κρεμάσω στο λαιμό...δίπλα με τα βυζια..Καί καλά κάνεις! Βάλ'το καί σέ χρηματοκιβώτιο!
Μόνο το χρυσό μετάλλιο του bigshak δεν έχω πηδήξει ακόμαΔεν το δίνω το μετάλλιο....