Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Ανανεωμένη και ξεκούραστη μετά την Κρήτη φαντάζομαι Βανέσα Magic!Μωρακια τι κάνετε;;; αύριο διαθεσιμη από 12:30
Ανανεωμένη και ξεκούραστη μετά την Κρήτη φαντάζομαι Βανέσα Magic!Μωρακια τι κάνετε;;; αύριο διαθεσιμη από 12:30
Ωχχχ...Το τί θα ακούει και το τί εικόνα θα σχηματίζει στο μυαλό της μετά όλες τις λεπτομέρειες που θα της περιγράφεις ,φαντάζομαι !! χαχαΚαλέ ήδη το κάνω....εχω κοπέλα που μου κρατάει τα πρακτικά στο τέλος της μέρας
5 η ώρα το πρωί ? Τι νταλκάς ήταν αυτός?@Γιολάντα Magic γεια, τι λέει; Χαθήκαμε.
Καλημερα νονε ❤Αλίμονο μας! Και τι θα κάνουμε μέχρι τότε; Θα την δέσουμε κόμπο;
5 η ώρα το πρωί ? Τι νταλκάς ήταν αυτός?
5 η ώρα το πρωί ? Τι νταλκάς ήταν αυτός?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημερα νονε ❤
Καλημερα χορνυ μουΚαλημέρα! Ξέρω, ξέρω... Ἡ Σοφία κοιμᾶται... Ἐσύ γιατί δέν κοιμᾶσαι;
Μια χαράΝαι, ήταν επεισοδιακή η χτεσινή βραδιά. Η δικιά σου;
Μια χαρά
@Γιολάντα Magic Καλημέρα στην πιο όμορφη γυναίκαΚαλημερα χορνυ μου
Μόλις ξύπνησα ❤
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια χαρά
καλημερούδια Γιολαντάκι όμορφο!Μόλις ξύπνησα ❤
κι επειδή πολλοί μπορεί να αναρωτηθούν...ίσως κι εσύ η ίδια @Γιολάντα Magic, αφου δεν σε έχω δει πως σε χαρακτηρίζω όμρφη....
έχω να δηλώσω ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και δεν είναι η εξωτερική εμφάνιση αλλά η ενέργεια και η καλοσύνη, η διάθεση και η ευγένεια που μας κάνει όμορφους!
Ααααασε ρε πονηρέ...
Πού ήσασταν το Σάββατο;
θα σεβεσαι ειπα
για πες?!Ααααασε ρε πονηρέ...
για πες?!
ωπα ? ναταμας... να και οι τσαχπινιεςΠού ήσασταν το Σάββατο;
Καλό μου ❤κι επειδή πολλοί μπορεί να αναρωτηθούν...ίσως κι εσύ η ίδια @Γιολάντα Magic, αφου δεν σε έχω δει πως σε χαρακτηρίζω όμρφη....
έχω να δηλώσω ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και δεν είναι η εξωτερική εμφάνιση αλλά η ενέργεια και η καλοσύνη, η διάθεση και η ευγένεια που μας κάνει όμορφους!
Εγω με σένα?Κοιμόμαστε τώρα, θα σε πούμε μετά.