jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.507
- Πόντοι
- 2.306
Εγω με σένα?
Εμ, δε σ έφτανε ένα ποτό, ήθελες κ άλλο.
Εγω με σένα?
Δεν ξερω τι κανεις με τον jormakka και γενικα δεν με ενδιαφερει να μαθω εννοειται αλλα για να φυγουμε λιγο απο την πραγματικοτητα του πληκτρολογιου και να μιλησουμε για την αληθινη πραγματικοτητα της ζωης , εχω να πω οτιΕγω με σένα?
είναι εκεί μαζί σου η γιολάντα?Εμ, δε σ έφτανε ένα ποτό, ήθελες κ άλλο.
Αυτή με γουρουνοπουλα πάντως πρέπει να τα σπάειΜε ενδιαφέρον παρατηρώ ότι το κατάστημα προσφέρει νέες γεύσεις γρανίτας ...
Ελληνική πατέντα.
Καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλες.
να κι άλλος ερωτύλος...Δεν ξερω τι κανεις με τον jormakka και γενικα δεν με ενδιαφερει να μαθω εννοειται αλλα για να φυγουμε λιγο απο την πραγματικοτητα του πληκτρολογιου και να μιλησουμε για την αληθινη πραγματικοτητα της ζωης , εχω να πω οτι
@Γιολάντα Magic (μιλωντας αποκλειστηκα για τον εαυτο μου) απλα εγω θα ξαναπλαγιασω με εσενα
Εγω μόνο εσένα θέλω ❤Της Γιολάντας γίνεται σήμερα! Α μωρή καυλιαρα μου @Γιολάντα Magic ❤
Επειδη ξερω να χανω θα δεχτω την ηττα μου με αξιοπρεπεια που δεν ειμαι ο αγαπημενος της στον διαδικτυακο κοσμο και εχει δωσει την καρδια της αλλουνα κι άλλος ερωτύλος...
δε νομίζω πλέον ότι θα σε ξαναδεί ο κοπέλα. τάχθηκε
Της Γιολάντας γίνεται σήμερα! Α μωρή καυλιαρα μου @Γιολάντα Magic ❤
Γεια Σου Χορνυ μού ❤Καλησπέρα κούκλα! Καλά; Φιλιά!
Απο εκει και περα το μονο που μου εμεινε (και θα το κανω εννοειται )ειναι να την (ξανα)συναντησω live και να την ξαναγα.. (να την γαργαλισω θελω να πω .. μην παει το μυαλο σου στο πονειρο)
Εκεί ντεωπα ? ναταμας... να και οι τσαχπινιες
εσεις που ησασταν ?
Καλησπερα πολυαγαπημενο μου περιθωριακο ναυαγειο που επιζητας εμμονικα την προσοχη μου. Τι κανεις ολα καλα?Προσπαθώ να σε κάνω εικόνα να γαμάς ρε βούτυρο. Έχεις και πετσετουλα να σκουπίζεις τον ιδρώτα στην πλατουλα σου;
Ε τώρα που εμφανίστηκες κι εσύ, θα γίνει κ της Σοφίας!!Της Γιολάντας γίνεται σήμερα! Α μωρή καυλιαρα μου @Γιολάντα Magic ❤
Εγω θα την λέω κοκτέιλ με Passion Fruit...Της γρανίτας εννοείς.
Αχ εσυ... ξέρεις να με ρίχνεις ❤Ε τώρα που εμφανίστηκες κι εσύ, θα γίνει κ της Σοφίας!!
Καλημέρα τέτοια ώρα δεν μπορώ να πω αλλά γεια κ σένα Σοφάκι μου όμορφο!
Εγω θα την λέω κοκτέιλ με Passion Fruit...