LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.333
- Πόντοι
- 8.645
Εκεί ντεωπα ? ναταμας... να και οι τσαχπινιες
εσεις που ησασταν ?
Εκεί ντεωπα ? ναταμας... να και οι τσαχπινιες
εσεις που ησασταν ?
Καλησπερα πολυαγαπημενο μου περιθωριακο ναυαγειο που επιζητας εμμονικα την προσοχη μου. Τι κανεις ολα καλα?Προσπαθώ να σε κάνω εικόνα να γαμάς ρε βούτυρο. Έχεις και πετσετουλα να σκουπίζεις τον ιδρώτα στην πλατουλα σου;
Ε τώρα που εμφανίστηκες κι εσύ, θα γίνει κ της Σοφίας!!Της Γιολάντας γίνεται σήμερα! Α μωρή καυλιαρα μου @Γιολάντα Magic ❤
Εγω θα την λέω κοκτέιλ με Passion Fruit...Της γρανίτας εννοείς.
Αχ εσυ... ξέρεις να με ρίχνεις ❤Ε τώρα που εμφανίστηκες κι εσύ, θα γίνει κ της Σοφίας!!
Καλημέρα τέτοια ώρα δεν μπορώ να πω αλλά γεια κ σένα Σοφάκι μου όμορφο!
Εγω θα την λέω κοκτέιλ με Passion Fruit...
Αυτή με γουρουνοπουλα πάντως πρέπει να τα σπάει
Γιατί έχουμε και πάθος Χορνυ μού ❤ΜΜΜ....
Το νοιώσαμε!!!Γιατί έχουμε και πάθος Χορνυ μού ❤
εμ δε σηκωθηκατε στις μυτες να σας δωΕκεί ντε
Έχω καταθέσει ήδη αίτηση για την πατέντα.Με ενδιαφέρον παρατηρώ ότι το κατάστημα προσφέρει νέες γεύσεις γρανίτας ...
Ελληνική πατέντα.
Καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλες.
Παντα γινεται της Σοφιας.. Απλα η @Sofia_Magic ειναι μυθος..Ε τώρα που εμφανίστηκες κι εσύ, θα γίνει κ της Σοφίας!!
Καλημέρα τέτοια ώρα δεν μπορώ να πω αλλά γεια κ σένα Σοφάκι μου όμορφο!
Ευχαριστώ πολύ αγιε και εγώ πέρασα πολύ ωραία ❤❤❤Έχω καταθέσει ήδη αίτηση για την πατέντα.
Καλή εβδομάδα και σε εσάς.
Η σοφια εχει παρει golden αρχοντα!δεν ειναι καμια τυχαιαΠαντα γινεται της Σοφιας.. Απλα η @Sofia_Magic ειναι μυθος..
Η @Γιολάντα Magic ειναι προς το παρον το παιδι θαυμα
Δεν χρειαζονται λογια θεωρω για την @Sofia_Magic
Υ.Γ. @Γιολάντα Magic μαρεσεις κςι οπως εγραψα και θα το κανω πραξη εννοειται το να σε ξανασυναντησω .. Ωστοσο η @Sofia_Magic απλα(μιλωντας για μενα) ειναι το τελειο το ιδανικο και ιδεωδες (οσον αφορα τον μαγο)
κάτι τέτοια να μην πέταγες ρε σάκη μεγάλε...Παντα γινεται της Σοφιας.. Απλα η @Sofia_Magic ειναι μυθος..
Η @Γιολάντα Magic ειναι προς το παρον το παιδι θαυμα
Δεν χρειαζονται λογια θεωρω για την @Sofia_Magic
Υ.Γ. @Γιολάντα Magic μαρεσεις και εισαι απο τις αγαπημενες μου (απο το εν λογω γραφειο) και οπως εγραψα και θα το κανω πραξη εννοειται θα σε ξανασυναντησω .. Ωστοσο η @Sofia_Magic απλα(μιλωντας για μενα) ειναι το τελειο το ιδανικο και ιδεωδες (οσον αφορα τον μαγο)
Εγω θα την λέω κοκτέιλ με Passion Fruit...
Κοιμόμαστε τώρα, θα σε πούμε μετά.
Ναι ναι…και καλά κοιμάται κ μόλις είδε μνμ σου…πετάχτηκε απ’τα σκεπάσματα…Εγω με σένα?