LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Το 2ο. Και πάλι πολύ λες, Earl Boykins καλύτεραφασουλας η' σπαντ γουεμπ εννοεις ?
Το 2ο. Και πάλι πολύ λες, Earl Boykins καλύτεραφασουλας η' σπαντ γουεμπ εννοεις ?
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη....Καλησπέρα κουκλαρα, καλό ΣΚ από εμένα και καλές.. δουλειές εύχομαι.
Υ.γ. ποσταρε και τίποτα απ τα καλά σου.. δίχως δαύτα πέφτει το νήμα..!
ρε τι σου ειναι οι 3 ποντοι διαφορα τελικα εεε?Το 2ο. Και πάλι πολύ λες, Earl Boykins καλύτερα
Κάτι τέτοιο ακριβώς εννοούσα... είσαι πολύ καλή.. ότι πιο όμορφο είναι το μουνακι σου βασικά.. και το κωλαράκι σου προφανώς. 2ωρο ραντεβού χρειάζομαι μαζί σου γιατί η 1 ώρα είναι απλά για να ασχοληθώ με τα κάλλη σου βασικά, και άμα μείνει χρόνος, παίζουμε και λιγάκι..Ζητώ ταπεινά συγγνώμη....
Τι τρυπα ειναι αυτη σοφακι.ετοιμη να σε ρουφηξει στα εγκατα της αμαρτιας και της ακολασιας που να μη θες να βγεις....Ζητώ ταπεινά συγγνώμη....
Εχω την εντυπωση οτι η συγνωμη σου απλα εγινε αποδεκτηΖητώ ταπεινά συγγνώμη....
1 η 2 ώρες να είναι δεν έχει σημασία....σημασία έχει ότι θα σε εχω Άρχοντα...φιλιά πολλά ❤❤Κάτι τέτοιο ακριβώς εννοούσα... είσαι πολύ καλή.. ότι πιο όμορφο είναι το μουνακι σου βασικά.. και το κωλαράκι σου προφανώς. 2ωρο ραντεβού χρειάζομαι μαζί σου γιατί η 1 ώρα είναι απλά για να ασχοληθώ με τα κάλλη σου βασικά, και άμα μείνει χρόνος, παίζουμε και λιγάκι..
Thank u babe, μ έφτιαξες
Ήθελε να πει ότι του αρέσουν η γυναίκες μικρότερες και μεγαλύτερες απο Σοφι... Δηλαδή από @Sofia_Magic ! Πρώτη μου φορά με έκανα ταγκ είμαι ενθουσιασμένη...
Πεντακάθαρη γυαλισμένο κ υπέροχη!Ζητώ ταπεινά συγγνώμη....
Χρειάζομαι βοήθεια...Πεντακάθαρη γυαλισμένο κ υπέροχη!
Λίγο κλειστούλα την βλέπω όμως Ε;!
Ε να να βοηθήσουμε μωρό μου!Χρειάζομαι βοήθεια...
Χέρι βάζω και εγω....@Sofia_Magic σου κάνω κι εγώ ένα ταγκ…ενθουσιάστηκες λίγο ακόμα;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ένα να βοηθήσουνε μωρό μου!
Να βάλουμε ένα …χεράκι !!!
Χρειάζομαι βοήθεια...
Ε μετά το χεράκι, έχουμε κι άλλα να βάλουμε ημεις! Υμείς όχι!!Χέρι βάζω και εγω....
Και εγώ εσένα Βασίλισσα.. φιλιά κουκλαρα μου1 η 2 ώρες να είναι δεν έχει σημασία....σημασία έχει ότι θα σε εχω Άρχοντα...φιλιά πολλά ❤❤
Τα άλλα βαλε...ξέρεις...Ε μετά το χεράκι, έχουμε κι άλλα να βάλουμε ημεις! Υμείς όχι!!
μα το θεό είδα την φωτό και μ' έπιασε μιά λόρδα... ούτε που' ριξα δεύτερη ματιά στην κωλοτρυπίδαΠοιος θα μου φάει το κουλούρι;
Τα άλλα βαλε...ξέρεις...
Εγω θελω θελω ν να συζηταω και ταυτοχρονα να μαθω για θεματα βιολογικης φυσεως οταν κανουμε live....Ξέρεις ότι θέλω!
ρε τι σου ειναι οι 3 ποντοι διαφορα τελικα εεε?
κοιτα να δεις...