james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 16.829
- Πόντοι
- 10.395
Ε μετά το χεράκι, έχουμε κι άλλα να βάλουμε ημεις! Υμείς όχι!!Χέρι βάζω και εγω....
Ε μετά το χεράκι, έχουμε κι άλλα να βάλουμε ημεις! Υμείς όχι!!Χέρι βάζω και εγω....
Και εγώ εσένα Βασίλισσα.. φιλιά κουκλαρα μου1 η 2 ώρες να είναι δεν έχει σημασία....σημασία έχει ότι θα σε εχω Άρχοντα...φιλιά πολλά ❤❤
Τα άλλα βαλε...ξέρεις...Ε μετά το χεράκι, έχουμε κι άλλα να βάλουμε ημεις! Υμείς όχι!!
μα το θεό είδα την φωτό και μ' έπιασε μιά λόρδα... ούτε που' ριξα δεύτερη ματιά στην κωλοτρυπίδαΠοιος θα μου φάει το κουλούρι;
Τα άλλα βαλε...ξέρεις...
Εγω θελω θελω ν να συζηταω και ταυτοχρονα να μαθω για θεματα βιολογικης φυσεως οταν κανουμε live....Ξέρεις ότι θέλω!
ρε τι σου ειναι οι 3 ποντοι διαφορα τελικα εεε?
κοιτα να δεις...
Κάρφωμα για να μην λένε ότι σπαμαρουμε κιόλας, σωστος
θα σεβεσαι ειπα
Ποιος θα μου φάει το κουλούρι;
Νομίζω ότι αδικείς τον εαυτό σου φίλε μουΤο προβλημα ωστοσο ειναι οτι εγω απο θεωρια δεν μπορω να μαθω- συγκρατησω τιποτα..
Λες?Νομίζω ότι αδικείς τον εαυτό σου φίλε μου
Ωραιο στησιμοΜωρακια τι κάνετε;;; αύριο διαθεσιμη από 12:30
Οι τρυπουλες ετοιμες για παιχνιδια απο αυριο;Μωρακια τι κάνετε;;; αύριο διαθεσιμη από 12:30
Καλησπερα @Βανέσα MagicΜωρακια τι κάνετε;;; αύριο διαθεσιμη από 12:30
Ελαστικό τον βλέπωΖητώ ταπεινά συγγνώμη....
Αχχχ αυτή η πίσω πόρτα πότε θα ανοίξει;;Μωρακια τι κάνετε;;; αύριο διαθεσιμη από 12:30
Καλώς την φλογερη κοκκινομάλλα.. πανέμορφο μουνακι (Όχι οτι πάει πίσω κάτι άλλο πάνω σου, αλλά είναι το κερασάκι.. )Μωρακια τι κάνετε;;; αύριο διαθεσιμη από 12:30