Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσαμεΔεν ταιριάζετε σου λεω.... και το καφε 2 γουλιές και εξαφανιζολ..
Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσαμεΔεν ταιριάζετε σου λεω.... και το καφε 2 γουλιές και εξαφανιζολ..
ΒΡΕ ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΗΗΗΗΗΗΝ....!!!Δεν ταιριάζετε σου λεω.... και το καφε 2 γουλιές και εξαφανιζολ..
Έλα τώρα σεξαρα κανω με σκορπιούς....ΒΡΕ ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΗΗΗΗΗΗΝ....!!!
Ξυπνητούριααααα... καλημέρααααα....!!!
Σίγουρα για τον Λέων? Τσεκαρισμένο??? Ξέρεις το ζώδιο μου????? Να μην την γαμήσω δλδ?
Νομίζω ανήκουμε στο ίδιο ζώδιοΠως και ταιριαξαμε ? ❤
Φιλάκια πολλά Χορνυ μού❤! Τελείωσα αργά δουλειά και μετά τηλέφωνο με Γιολάντα μέχρι 5 για ενίσχυση νευρων..Καλησπέρα! Φιλάκια! Δέν εἶχε ξενύχτι χθές, ἔ;
Καταβαθος σαρεσει δεν το παραδέχεσαι. Όμως ...καλημερα γλυκούλη χορνυΚατ'εὐθεῖαν στό ψητό!
Πρώτα ρωτάω το ζώδιο μετα το όνομα...ΒΡΕ ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΗΗΗΗΗΗΝ....!!!
Ξυπνητούριααααα... καλημέρααααα....!!!
Σίγουρα για τον Λέων? Τσεκαρισμένο??? Ξέρεις το ζώδιο μου????? Να μην την γαμήσω δλδ?
Ε γιαυτό δεν έφευγα από το δωμάτιο ❤Νομίζω ανήκουμε στο ίδιο ζώδιο
Εγω ούτε καν όνομα....πρώτα αγγίζω και φιλαω για να δω το connectionΠρώτα ρωτάω το ζώδιο μετα το όνομα...
να ερθω δλδ, ναααααα..... φέρω καφέ?Έλα τώρα σεξαρα κανω με σκορπιούς....
Είμαι Κριός. Τι λες το έχουμε ή να κοιτάξω αλλού?Πρώτα ρωτάω το ζώδιο μετα το όνομα...
Έλα μωρο μου πέρασαν 2 ώρες από όταν το είπα το πολυ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παππάςνα ερθω δλδ, ναααααα..... φέρω καφέ?
παρε ενα καφε κ πηγαινε!!ποτε δεν ξερεις!να ερθω δλδ, ναααααα..... φέρω καφέ?
Φιλάκια πολλά Χορνυ μού❤! Τελείωσα αργά δουλειά και μετά τηλέφωνο με Γιολάντα μέχρι 5 για ενίσχυση νευρων..
Έλα μωρο μου πέρασαν 2 ώρες από όταν το είπα το πολυ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παππάς
Σς λίγο πλησιάζει ώρα κοινής ησυχίας μου απαγορεύουν στη πολυκατοικία ..
Αυρκκ πρωί
κοροϊδεύετε και οι 2 ε?!παρε ενα καφε κ πηγαινε!!ποτε δεν ξερεις!
Ενα Ελληνικό μέτριο σε φλιτζάνι Γιαγιαδιστικο Χορνυ μούΚαί παρ'ὅλα αὐτά καταφέρατε νά ξυπνήσετε σχετικά νωρίς; Πόσους καφέδες χρειάζεστε;
ΚλαιωΈλα μωρο μου πέρασαν 2 ώρες από όταν το είπα το πολυ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παππάς
Σς λίγο πλησιάζει ώρα κοινής ησυχίας μου απαγορεύουν στη πολυκατοικία ..
Αυρκκ πρωί
μια προταση εκανα φιλε μου!χαμενος δεν βγαινεις!υ.γ κ εγω εκτος αθηνων ειμαι!κοροϊδεύετε και οι 2 ε?!
Ας όψεται η πουτάνα η τύχη μου, που μένω τόσα Km μακριά!
Βγάζεις γλώσσα πουτανάκι και προκαλείς ενώ ξέρεις...
Αγαπημένο ζώδιο...Καλό σεξ... Από δώ και πέρα θα σε δω με άλλο μάτι..❤Είμαι Κριός. Τι λες το έχουμε ή να κοιτάξω αλλού?