Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 12.140
- Πόντοι
- 2.256
σε εφτιαξα λιγο εεε?Ολα καλα...
Σε αφήνω λίγο γιατί μου γράφουν κατι σέξυ μυνήματα και θέλω κάτι να κάνω...Σαν να καυλωσα...
σε εφτιαξα λιγο εεε?Ολα καλα...
Σε αφήνω λίγο γιατί μου γράφουν κατι σέξυ μυνήματα και θέλω κάτι να κάνω...Σαν να καυλωσα...
Δεν τελείωσα ακόμα...μπες μηνύματα...πλησιάζω..σε εφτιαξα λιγο εεε?
μισο!μπαινω (στα μνμ εννοω)Δεν τελείωσα ακόμα...μπες μηνύματα...πλησιάζω..
Τι κάνεις μωρό μου? Βγήκες?μισο!μπαινω (στα μνμ εννοω)
μισο!ξανα μπαινω!!Τι κάνεις μωρό μου? Βγήκες?
ενταξει εισαι??Δεν τελείωσα ακόμα...μπες μηνύματα...πλησιάζω..
ΑκριβώςΠίστεψε με το πιστεύω...θα της έλεγες γλειψ τον και θα σε κοίταγε σαν χάνος...
Τέτοια να μας λες και να μας γράφεις.Ολα καλα...
Για την μοντέλα λες; ξενέρωτη φαίνεται αυτή, τα κορίτσια του Μάγου την πατάνε όλα κάτω..Να μην σου πω ότι θα μας χαλαγε τη φάση η Ηλιάνα
Μιλησε του τη γλωσσα του ερωταHello and good afternoon my loves
Sorry for my English but I just have an appointment in English
Μου λέει: you speak English?
Απαντάω: ( εδώ είμαστε ξεδυπλωνω ταλέντο τώρα) of course like my mother language ♥
Έχω την υποψία οτι το γραφείο εκμεταλλεύεται την γνώση σου στην αγγλική και σε στέλνει σε όλους τους ξένους...Hello and good afternoon my loves
Απαντάω: ( εδώ είμαστε ξεδυπλωνω ταλέντο τώρα) of course like my mother language ♥
Άλλου είναι το ταλέντο σου αγάπη μου, μην ανησυχείς για τα Αγγλικά σου..Hello and good afternoon my loves
Πολύ κλασσατο ντύσιμο baby... Να σε ρωτήσω δύο πράγματα... 1) φοράς στρινγκακια η το ξέχασες?Έχω την υποψία οτι το γραφείο εκμεταλλεύεται την γνώση σου στην αγγλική και σε στέλνει σε όλους τους ξένους...
Ωχ το ξέχασα βρε αγαπη μου πάλι καλά που μου το θύμησες τώρα το πήρα χαμπάριΠολύ κλασσατο ντύσιμο baby... Να σε ρωτήσω δύο πράγματα... 1) φοράς στρινγκακια η το ξέχασες?
2) σε δίνει η μάνα σου
Που μένει να έρθω να σε ζητήσω... Έτσι σε θέλω στην εκκλησία να του βγουν τα μάτια του παπάΩχ το ξέχασα βρε αγαπη μου πάλι καλά που μου το θύμησες τώρα το πήρα χαμπάρι
Με χαρίζει όχι απλά με δίνει
Σε φιλώ πολύ πολύ ❤
Hello and good afternoon my loves
Παίζει....γιατί όταν έστειλα βιογραφικό τόνισα την ακαδημαϊκού επιπέδου γνώση μου στα αγγλικάΈχω την υποψία οτι το γραφείο εκμεταλλεύεται την γνώση σου στην αγγλική και σε στέλνει σε όλους τους ξένους...