Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.933
Εύγε.......με έχεις μάθει ❤Κοιμασαι με νυχτικο? .. Εγώ λέω ούτε καν εσώρουχο
Εύγε.......με έχεις μάθει ❤Κοιμασαι με νυχτικο? .. Εγώ λέω ούτε καν εσώρουχο
Γυμνή εντελώς.....Κοιμασαι με νυχτικο? .. Εγώ λέω ούτε καν εσώρουχο
Μη με κάνεις τέτοια... Και ψάχνω κάποια ν ξεδωσω και δεν βρισκωΕύγε.......με έχεις μάθει ❤
Τι θα κάναμε σε λαιβ??Εγώ πιστεύω ότι το σάιτ πρέπει να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν λάιβ!
Όπως το Ινστα…
Εκεί θα είχαμε πολλούς λόγους να μείνουμε ξύπνιοι!
Τώρα τι μα σας προτείνω κοριτσάρες μου όμορφες εκτός απτό να μείνετε για να καυλαντισουμε λίγο;;;
Θα χορεύουμε γυμνοί!Τι θα κάναμε σε λαιβ??
Δεν ξερω τι θα πει ο @james034 αλλα εγω θελω να πω κατι αλλο:Για να δούμε τι θα πει ο @james034
εαν κ δεν μου πεφτει λογος η καθε κοπελα ειναι διαφορετικη σε ολα τα επιπεδαΔεν ξερω τι θα πει ο @james034 αλλα εγω θελω να πω κατι αλλο:
Στο θεμα της αποδοσης το εχω πει πολλες φορες οτι για μενα @Sofia_Magic εισαι πρωταθλητρια των πρωταθλητων (απο ολες τις κοπελες του μαγου γενικα με τις οποιες εχω περασει καλα)
Ωστοσο για να ειμαι ακριβοδικαιος εσυ @Γιολάντα Magic εχεις ενα κομματι στο οποιο εισαι καλυτερη απο την @Sofia_Magic (αναφερομαι στο βαθυ λαρυγγι)
Συμβουλη: δεν λεω εισαι καλη @Sofia_Magic στο βαθυ λαρυγγι αλλα σε αυτο το κομματι απλα η @Γιολάντα Magic σου βγαζει τα γυαλια.. οποτε δωστης καποια συμβουλη @Γιολάντα Magic ωστε να τελειωπηθει ολοκληρωτικα και σε αυτο το κομματι
Εκεί που θέλουμε τα κάνουμε...Δεν ξερω τι θα πει ο @james034 αλλα εγω θελω να πω κατι αλλο:
Στο θεμα της αποδοσης το εχω πει πολλες φορες οτι για μενα @Sofia_Magic εισαι πρωταθλητρια των πρωταθλητων (απο ολες τις κοπελες του μαγου γενικα με τις οποιες εχω περασει καλα)
Ωστοσο για να ειμαι ακριβοδικαιος εσυ @Γιολάντα Magic εχεις ενα κομματι στο οποιο εισαι καλυτερη απο την @Sofia_Magic (αναφερομαι στο βαθυ λαρυγγι)
Συμβουλη: δεν λεω εισαι καλη @Sofia_Magic στο βαθυ λαρυγγι αλλα σε αυτο το κομματι απλα η @Γιολάντα Magic σου βγαζει τα γυαλια.. οποτε δωστης καποια συμβουλη @Γιολάντα Magic ωστε να τελειωπηθει ολοκληρωτικα και σε αυτο το κομματι
Ασε να έχει Αγαπη με Γιολ να πάρω λίγο άδεια διακοπώνεαν κ δεν μου πεφτει λογος η καθε κοπελα ειναι διαφορετικη σε ολα τα επιπεδα
Το εχεις κανει με εμενα και μαλιστα χωρις αρνηση αλλα οχι οπως η @Γιολάντα Magic .. Για αυτο λεω οτι σε αυτο ειναι καλυτερηΕκεί που θέλουμε τα κάνουμε...
Την Γιολάντα αν την Αφήνεις περνει 2 ώρες πίπα..Αυτό θέλει αυτο κάνει... η Σοφία κάνει αλλά πράγματα ... συνήθως κάνει ότι θέλει ο πελάτης.. τον διαβάζει! Πέρασες καλά με Γιολάντα εχθές??Το εχεις κανει με εμενα και μαλιστα χωρις αρνηση αλλα οχι οπως η @Γιολάντα Magic .. Για αυτο λεω οτι σε αυτο ειναι καλυτερη
Τωρα αν το κανεις σε αλλους καλυτερα ..οκ , δεν με χαλαει.. Στο κυριο και στο βασικο πραγμα εισαι τοπ οποτε...
Δεν εχεις αδικο συμφωνουμε.. Εγω μιλαω για μενα..εαν κ δεν μου πεφτει λογος η καθε κοπελα ειναι διαφορετικη σε ολα τα επιπεδα
Ναι εγώ θέλωΚαλησπέρα στα όμορφα κορίτσια
Ψάχνω sex coach υπάρχει καμία να με αναλάβει;;;;;;οεο!!!
Φύγαμε.......!!!!!! ;)Ναι εγώ θέλω
Θέλω να αναλύσουμε την πρωκτική διεισδυση ...θεωρητικά και βιωματικάΦύγαμε.......!!!!!! ;)
Τελικά βρηκες λόγο (του κωλου βέβαια) να μην φύγεις και να μεινεις στην παρέα μας!!Θέλω να αναλύσουμε την πρωκτική διεισδυση ...θεωρητικά και βιωματικά