modelo20
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.118
- Πόντοι
- 81
Νομίζω ότι η πρακτική άσκηση στην κωλαραααα σου είναι για μεταπτυχιακό και ΆΡΙΣΤΑ 10!Θέλω να αναλύσουμε την πρωκτική διεισδυση ...θεωρητικά και βιωματικά
Νομίζω ότι η πρακτική άσκηση στην κωλαραααα σου είναι για μεταπτυχιακό και ΆΡΙΣΤΑ 10!Θέλω να αναλύσουμε την πρωκτική διεισδυση ...θεωρητικά και βιωματικά
Μην απολογισε καταρχας.. δεν το ειπα για κατηγορια.. ηταν για χαβαλε.. Απο την στιγμη που μου αρεσει το σεξ μαζι σου τελοςΤην Γιολάντα αν την Αφήνεις περνει 2 ώρες πίπα..Αυτό θέλει αυτο κάνει η Σοφία κάνει αλλά πράγματα ... συνήθως κάνει ότι θέλει ο πελάτης.. τον διαβάζει! Πέρασες καλά με Γιολάντα εχθές??
εξελισσεσαι σε θυληκος χορνυ!!!Θέλω να αναλύσουμε την πρωκτική διεισδυση ...θεωρητικά και βιωματικά
Δεν απολογούμαι Και ούτε με ενδιαφέρει πως περνάς με κάθε κοπέλα...εξάλλου αυτά τα έχουμε πει και από κοντά...Μην απολογισε καταρχας.. δεν το ειπα για κατηγορια.. ηταν για χαβαλε.. Απο την στιγμη που μου αρεσει το σεξ μαζι σου τελος
Απλα εκανα μια συγκριση μεταξυ σας επειδη ειστε φιλες.. Αυτο Τωρα για να απαντησω στο ερωτημα σου.. Φανταζομαι οτι εχεις διαβασει την γνωμη μου για εσενα, την @Γιολάντα Magic, την @taylor.magic , την Στελλα (αναφερομαι σε οσες δουλευτε τωρα στον μαγο, δεν αναφερομαι σε αυτες που εχουν σταματησει)... Οποτε το να με ρωτας αν περναω καλα με την @Γιολάντα Magic ειναι περιττο
Οκ, επειδη θα παρεξηγηθουμε χωρις λογο εγω απλα μια συγκριση στο χαβαλε για εσενα και την Γιολαντα επειδη ειστε φιλες ...Αν δεν το βρηκες αστειο οκ συγνωμηΔεν απολογούμαι Και ούτε με ενδιαφέρει πως περνάς με κάθε κοπέλα...εξάλλου αυτά τα έχουμε πει και από κοντά...
Θέλω να αναλύσουμε την πρωκτική διεισδυση ...θεωρητικά και βιωματικά
Τελικά όπως προέβλεψα…ο λόγος ήταν του κωλου indeed !Τελικά βρηκες λόγο (του κωλου βέβαια) να μην φύγεις και να μεινεις στην παρέα μας!!
Ολα καλα...Οκ, επειδη θα παρεξηγηθουμε χωρις λογο εγω απλα μια συγκριση στο χαβαλε για εσενα και την Γιολαντα επειδη ειστε φιλες ...Αν δεν το βρηκες αστειο οκ συγνωμη
Επισης με ρωτησες αν περασα καλα με την Γιολαντα και εγω σου απαντησα με τον τροπο μου οτι δεν χρειαζεται να μου κανεις αυτην την ερωτηση επειδη ειναι απλα μια απο τις κοπελες που τις θεωρω τοπ
Οκ, εγω θα ευχηθω προκαταβολικα καλο βολιΟλα καλα...
Σε αφήνω λίγο γιατί μου γράφουν κατι σέξυ μυνήματα και θέλω κάτι να κάνω...Σαν να καυλωσα...
σε εφτιαξα λιγο εεε?Ολα καλα...
Σε αφήνω λίγο γιατί μου γράφουν κατι σέξυ μυνήματα και θέλω κάτι να κάνω...Σαν να καυλωσα...
Δεν τελείωσα ακόμα...μπες μηνύματα...πλησιάζω..σε εφτιαξα λιγο εεε?
μισο!μπαινω (στα μνμ εννοω)Δεν τελείωσα ακόμα...μπες μηνύματα...πλησιάζω..
Τι κάνεις μωρό μου? Βγήκες?μισο!μπαινω (στα μνμ εννοω)
μισο!ξανα μπαινω!!Τι κάνεις μωρό μου? Βγήκες?
ενταξει εισαι??Δεν τελείωσα ακόμα...μπες μηνύματα...πλησιάζω..
ΑκριβώςΠίστεψε με το πιστεύω...θα της έλεγες γλειψ τον και θα σε κοίταγε σαν χάνος...
Τέτοια να μας λες και να μας γράφεις.Ολα καλα...
Για την μοντέλα λες; ξενέρωτη φαίνεται αυτή, τα κορίτσια του Μάγου την πατάνε όλα κάτω..Να μην σου πω ότι θα μας χαλαγε τη φάση η Ηλιάνα