Διαγραμμένο μέλος 184764
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2018
- Like
- 942
- Πόντοι
- 81
Ποτε μπορεί να γινει???Μού αρέσει ο τρόπος πού σκέφτεσαι ❤
Ποτε μπορεί να γινει???Μού αρέσει ο τρόπος πού σκέφτεσαι ❤
Τραβάς καλές ληψειςΕνα Ευχαριστώ ρε φιλενάδα δεν λές... εσυ τον έφαγες και εγώ τραβάω βίντεο...
Έλα Παναγία μουΑγάπες μού διαθέσιμη από της 4❤ Εύχομαι ενα υπέροχο 3 ήμερο ❤
Ναι καλό μου ξεκουραστηκα με κουράσανε χθες λίγο...Γιολαντα ξεκουραστηκες καθολου στο ρεπο σημερα??
Χαθηκαμε!!! !!!! Αντε να βρεθουμε.....
Πόσο γάτα είσαι...Ε μα ... είπαμε να φτιάχνουμε λίγο... να το παίξουμε λιγουλάκι...τι μουρμούρα Και κακό..
Γεια σού αγάπη ❤Πόσο γάτα είσαι...
Αντικειμενικα τωρα (με βαση την εικονα που εχεις δωσει σε εμενα απο τις συναντησεις μας).. Η αληθεια ειναι οτι γαμιεσαι σαν να μην υπαρχει αυριο ..και μαλιστα το επειδιωκεις το γρηγορο να το πω? Το αγριο να το πω?Ναι καλό μου ξεκουραστηκα με κουράσανε χθες λίγο...
Πότε θα σε δω ? Πάει καιρός
Την κούρασα εγώ στο γλείψιμο...Αντικειμενικα τωρα (με βαση την εικονα που εχεις δωσει σε εμενα απο τις συναντησεις μας).. Η αληθεια ειναι οτι γαμιεσαι σαν να μην υπαρχει αυριο ..και μαλιστα το επειδιωκεις το γρηγορο να το πω? Το αγριο να το πω?
Το μονο σιγουρο ειναι (βαση των συναντησεων μας παντα) οτι απλα δεν πτωησε ..
Για αυτο γραφω αυτο το ποστ.. επειδη μου εκανε εντυπωση που λες οτι κουραστηκες
Σου έκανε εντύπωση ε?Αντικειμενικα τωρα (με βαση την εικονα που εχεις δωσει σε εμενα απο τις συναντησεις μας).. Η αληθεια ειναι οτι γαμιεσαι σαν να μην υπαρχει αυριο ..και μαλιστα το επειδιωκεις το γρηγορο να το πω? Το αγριο να το πω?
Το μονο σιγουρο ειναι (βαση των συναντησεων μας παντα) οτι απλα δεν πτωησε ..
Για αυτο γραφω αυτο το ποστ.. επειδη μου εκανε εντυπωση που λες οτι κουραστηκες
ΕΠ ❤Την κούρασα εγώ στο γλείψιμο...
Αν πω οτι δεν μου εκανε θα πω ψεματαΣου έκανε εντύπωση ε?
Την κούρασα εγώ στο γλείψιμο...
ΕΓΩ εΕεΕεΠπΠπΠ!!!!!Σου έκανε εντύπωση ε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΕΠ ❤
@Sofia_Magic η @Γιολάντα Magic εχει δειξει οτι δεν καταλαβαινει χρηστο..Την κούρασα εγώ στο γλείψιμο...
Πρέπει κάποια στιγμή η 3 μας ❤ της αρέσει να την γλείφω σε κάθε ντουο... Ναι έχει χύσει...@Sofia_Magic η @Γιολάντα Magic εχει δειξει οτι δεν καταλαβαινει χρηστο..
Τωρα αν την κουρασες εσυ οκ,
Σας εχω παρει ξεχωριστα την καθεμια (και οχι μαζι) οποτε δεν ξερω τι κανετε μεταξυ σας..
Υ.Γ. Απο περιεργεια: εχεις καταφερει ποτε Σοφια να κανεις την Γιολαντα να χυσει? Εχει συμβει ποτε αντιστοιχα το αντιστροφο?
Η αληθεια ειναι οτι πρεπει και το εχω σκεφτει απειρες φορες ως τωρα να βρεθουμε και οι τρεις μαζι απλα δεν εχει τυχει λογω περιστασεων..Πρέπει κάποια στιγμή η 3 μας ❤ της αρέσει να την γλείφω σε κάθε ντουο... Ναι έχει χύσει...
Πρέπει κάποια στιγμή η 3 μας ❤ της αρέσει να την γλείφω σε κάθε ντουο... Ναι έχει χύσει...
Ελα μην με καυλωσετε βραδιάτικα....σους να πάμε για νάνι ❤@Sofia_Magic η @Γιολάντα Magic εχει δειξει οτι δεν καταλαβαινει χρηστο..
Τωρα αν την κουρασες εσυ οκ,
Σας εχω παρει ξεχωριστα την καθεμια (και οχι μαζι) οποτε δεν ξερω τι κανετε μεταξυ σας..
Υ.Γ. Απο περιεργεια: εχεις καταφερει ποτε Σοφια να κανεις την Γιολαντα να χυσει? Εχει συμβει ποτε αντιστοιχα το αντιστροφο?
Από τώρα?Ελα μην με καυλωσετε βραδιάτικα....σους να πάμε για νάνι ❤
Ελα μην με καυλωσετε βραδιάτικα....σους να πάμε για νάνι ❤
Από τώραααααα…;;;Από τώρα?
Από τώραααααα…;;;
(Είμαι ο αντίλαλος της Σοφίας!)
Τι έχετε να προτείνετε για να με κρατήσετε ξύπνια?Από τώρα?
Για να δούμε τι θα πει ο @james034Τι έχετε να προτείνετε για να με κρατήσετε ξύπνια?
Κοιμασαι με νυχτικο? .. Εγώ λέω ούτε καν εσώρουχοΤι έχετε να προτείνετε για να με κρατήσετε ξύπνια?