geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.880
- Πόντοι
- 34.478
στομαΜουνι . .
στομαΜουνι . .
μασαζακι ρε φιλεΣύντροφε, με όλο τον σεβασμό, αλλά αν έχεις την μέση σου δεν χρειάζεσαι τη Γιολάντα μας. Κανένα αραπη χρειάζεσαι να σε βάλει κάτω να σε στρώσει…
Τι να σου πω, δεν γνωρίζω. Δεν με διαφωτίζεις μιας κ βλέπω πως έχεις μεγάλη εμπειρία πάνω στο θέμα των αραπηδων…μασαζακι ρε φιλε
δηλαδη εσενα οταν ποναει ο κωλος σου πας με αραπη;
εξ ιδιων μην κρινεις τα αλλοτροια
πςςςς τι ειπα ο μεγαλος
Ωραία πολυθρόνα για σεξΑγάπες μού διαθέσιμη από της 4❤ Εύχομαι ενα υπέροχο 3 ήμερο ❤
Αχχ αυτή η φωνούλα σου!! Σκέτη καυλα!!Καλημερουδια
Για ραντεβουδακι αγάπες μου Σάββατο απο τις 16:00
Τι κάνετε? ❤
Ενα καφέ να μου πάρετε η ποπ κορν ...Και να παιρνει ματι η σοφια.αλλα να μη τη βαζουμε στη παρεα μας....
Πιτσα για τη σοφια.πουτσα για τη γιολανταΕνα καφέ να μου πάρετε η ποπ κορν ...
Δεν θέλω την ωρα πού τρώω να με ενοχλεί κάνεις..Πιτσα για τη σοφια.πουτσα για τη γιολαντα
Θα απολαμβανεις το θεαμα και θα τρως.Δεν θέλω την ωρα πού τρώω να με ενοχλεί κάνεις..
Ταιριάζουμε...η ώρα του φαγητού είναι ιερή...μόνο φαγητο και τηλεόραση.Κατά προτίμηση Κωνσταντίνου και Ελένης το μεσημέρι και Ευτυχισμένοι μαζί το βραδυ!Δεν θέλω την ωρα πού τρώω να με ενοχλεί κάνεις..
Θα πνιγείς μωρή!! Τα ήπιες όμως;Look me how to do it baby
ΚαυλαααααΚαλημερουδια
Για ραντεβουδακι αγάπες μου Σάββατο απο τις 16:00
Τι κάνετε? ❤
Στην υγεία σου μπέμπα, μας καυλωσες μην ανησυχείςΣτην υγεία σας μωράκια....στης καυλες σας ❤
Θέλω να είμαι κάτω από το μουνακι σου και να πίνω..Στην υγεία σας μωράκια....στης καυλες σας ❤
Γιολαντα ξεκουραστηκες καθολου στο ρεπο σημερα??Θα τραβήξουμε και μαζί βίντεο...
Οποτε θες ❤
Μού αρέσει ο τρόπος πού σκέφτεσαι ❤Θέλω να είμαι κάτω από το μουνακι σου και να πίνω..