hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 32
- Like
- 30.239
- Πόντοι
- 15.296
Άιντε γιατί πολύ έξαλλη τελευταία...
Πάλι;! Ποιός εὐθύνεται νά τὸν δείρω;!
Άιντε γιατί πολύ έξαλλη τελευταία...
Οταν ειναι εξαλλη ειναι στα καλυτερα της!!Πάλι;! Ποιός εὐθύνεται νά τὸν δείρω;!
Εσύ θα τούς διορθώνεις εγώ θα τούς λέω goodbye...για να μάθουν..Πάλι;! Ποιός εὐθύνεται νά τὸν δείρω;!
Εσύ θα τούς διορθώνεις εγώ θα τούς λέω goodbye...για να μάθουν..
Καυλα σκέτη είσαι.. θα γνωριστούμε σίγουρα μελλοντικάΑγάπες μού διαθέσιμη από της 4❤ Εύχομαι ενα υπέροχο 3 ήμερο ❤
Δεν υπάρχουν λόγια...Αγάπες μού διαθέσιμη από της 4❤ Εύχομαι ενα υπέροχο 3 ήμερο ❤
Μεγάλη μαγκιά είπες... θα το θυμάμαι αυτό μωρό, θα το τηρώ κατά γράμμα..
Πώς τα πετάτε αυτά ρε πούστη μουΠαιρνει πιπες η @Sofia_Magic και μαλιστα καλες... οκ απλα η απαντηση ειναι ΝΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΠΟΥΤ...
Υ.Γ. @Sofia_Magic σε συνχωρω που πηγες με τον @Annapurna χαλαλι δεν πειραζει
Υ.Γ.2 @Annapurna αυτες σου τις δηλωσεις καλο ειναι να μην τις λες δημοσια... Οχι τιποτα αλλο αλλα μπορει να φας και καμια παντοφλα απο την @Sandra Magic
Υπάρχει βιντεάκι να γαμαει εσένα κ να τραβάει η Γιολάντα;;;Ενα Ευχαριστώ ρε φιλενάδα δεν λές... εσυ τον έφαγες και εγώ τραβάω βίντεο...
Θα το φροντίσω άμεσα παιδιά διότι υπάρχει ζήτηση σε αυτό....Υπάρχει βιντεάκι να γαμαει εσένα κ να τραβάει η Γιολάντα;;;
Πρέπει να δυναμώσω πολύ @Sofia_Magic παρά πολύ ΚΑΒΛΑΑγάπες μού διαθέσιμη από της 4❤ Εύχομαι ενα υπέροχο 3 ήμερο ❤
εκανες προσθετικη γλωσσας εσυ ε;Καλησπέρα ❤
σαι αγχοσε αιτση;μολις μου εκανες παραθεση νομιζα οτι εχω κανει ορθογραφικο λαθος παλι
δωσε μου τηλεφωνο τωραNo lo sé para ella, pero yo claro!
Θα μού τα μάθει ο @hornyasfuck όλα... Αστέρι θα γίνωεκανες προσθετικη γλωσσας εσυ ε;
για αυτο μας την δειχνεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σαι αγχοσε αιτση;
δωσε μου τηλεφωνο τωρα
γιατι οι κωλολατινες νομιζω με βριζουν
Να μην σου πω ότι θα μας χαλαγε τη φάση η Ηλιάναμας γάμησες...είχα φτιάξει εικόνα...αλλά εντάξει και με τις δύο σας μπορούμε να το σώσουμε άνετα...
πρεπει κι εμεις να προσποιηθουμε λιγο. τι μονο αυτες;Τελικά όλοι οι άντρες τις ίδιες ελκυστικές κραυγές και πλουσιο λεξιλόγιο έχουμε...
Πίστεψε με το πιστεύω...θα της έλεγες γλειψ τον και θα σε κοίταγε σαν χάνος...Να μην σου πω ότι θα μας χαλαγε τη φάση η Ηλιάνα
ποιο κορονοιο κι εσυ ρε στραβουλιακα νο 2 ο νο1 ειναι ο @lagonisianΚαί ποιό τό πρόβλημα; Σύνελθε ἀπ'τὸν κορωνοϊό... καί βλέπουμε
χρωστας 142+ κριτικες δηλαδη ε;Μετά από 150+ γυναίκες θα κάθομαι εδώ εγώ να σου λέω ψέματα...
Άστο αστέρι μου...
Μου έφυγε η κάψα...
Να είσαι καλά...
ποιο κορονοιο κι εσυ ρε στραβουλιακα νο 2 ο νο1 ειναι ο @lagonisian
διαβασε ξανα τι εγραψα
εχω ΠΙΠΟΪΟ