Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.611
- Πόντοι
- 46.423
Ενα μέτριο θέλω @Spiros_73 μού ❤Καλημερα στα κοριτσια μας!κερναμε καφεδακι!
Καποτίτσα δεν βλέπω να έχει το παλικάρι!Καλημερουδια
Για ραντεβουδακι αγάπες μου Σάββατο απο τις 16:00
Τι κάνετε? ❤
Δεν βλέπεις καλά μάλλον....Καποτίτσα δεν βλέπω να έχει το παλικάρι!
Εχει.... κλέψει κλέψει από μένα!Καποτίτσα δεν βλέπω να έχει το παλικάρι!
Είναι μικρής διάρκειας το βιντεάκιΔεν βλέπεις καλά μάλλον....
Ενα Ευχαριστώ ρε φιλενάδα δεν λές... εσυ τον έφαγες και εγώ τραβάω βίντεο...Δεν βλέπεις καλά μάλλον....
Ενα Ευχαριστώ ρε φιλενάδα δεν λές... εσυ τον έφαγες και εγώ τραβάω βίντεο...
εγώ δε θα σε αφηνα να τραβάς βίντεο...θα το άφηνα να γράφει μόνο του στερεωμένο και θα σε άρπαζα και θα σε έβαζα στο παιχίδι...φαντασία να υπάρχειΕνα Ευχαριστώ ρε φιλενάδα δεν λές... εσυ τον έφαγες και εγώ τραβάω βίντεο...
Horny μου❤Ἐσύ κατά βάθος εἶσαι χρυσός ἄνθρωπος, Σοφία μου
Εγώ που θέλω να μας βγάλει η κουμπάρα βίντεο πότε θα πάρω σειρά?Ενα Ευχαριστώ ρε φιλενάδα δεν λές... εσυ τον έφαγες και εγώ τραβάω βίντεο...
Και εγώ σε ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ ευγενικός ❤ Ευχαριστώ και Για το νεράκι με μηδέν θερμίδες πού μου πρόσφερες...και σεβαστηκες ότι έχω Και εγω τους κοιλιακούς μου να διατηρήσω! Την επόμενη φορά θα έρθουμε οικογενειακός ❤
@Γιολάντα Magic Χαθηκες εσύ..Δεν βλέπεις καλά μάλλον....
Εσύ είσαι αστέρι σε αυτά..εγώ δε θα σε αφηνα να τραβάς βίντεο...θα το άφηνα να γράφει μόνο του στερεωμένο και θα σε άρπαζα και θα σε έβαζα στο παιχίδι...φαντασία να υπάρχει
Τι βιντεάκι θέλεις μωρό μου?Εγώ που θέλω να μας βγάλει η κουμπάρα βίντεο πότε θα πάρω σειρά?
Ξέρεις.....Εσύ είσαι αστέρι σε αυτά..
Θα μάθουμε πού θα παει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι βιντεάκι θέλεις μωρό μου?
Εγω όμως δεν ξέρωΞέρεις.....
έλα να σε μάθω...δεν μου ζήτησες κάτι όταν βρεθήκαμε ...να ζητάς άλλη φορά και θα λαμβάνεις...γνώση και ότι άλλο ποθείςΕγω όμως δεν ξέρω
Καλημερα λαγουδακο μου ❤έλα να σε μάθω...δεν μου ζήτησες κάτι όταν βρεθήκαμε ...να ζητάς άλλη φορά και θα λαμβάνεις...γνώση και ότι άλλο ποθείς
καλημέρα....σε περιμένω για καυτό βίντεο που θα πέσουν τα τσιμέντα, θα τραβήξουν μαλακία τα πεζοδρόμια και που θα αδειάσει η Μύκονος για να έρθει να το δειΚαλημερα λαγουδακο μου ❤