Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 12.140
- Πόντοι
- 2.256
Ελα ρε μανα μου!Μην μού μιλάς έτσι...Γιατί μού αρέσει..
Ελα ρε μανα μου!Μην μού μιλάς έτσι...Γιατί μού αρέσει..
Ναι μωράκικάνεις duo με Βαλέρια??
Μεγάλη μαγκιά είπες... θα το θυμάμαι αυτό μωρό, θα το τηρώ κατά γράμμα..Θέλει να με νευριάζει για να με γα@@@ μετά... Δεν ξέρει ότι στην γυναίκα δείχνουμε σεβασμό την μέρα και θράσος το βράδυ...
@Γιολάντα Magic απλα θεα (δεν αναφερομαι μονο στον .. θυλασμο του πεους) !!!Look me how to do it baby
Ηλιαννα εσύ??Από μένα είναι ναι....
❤❤Επειδή έχω τη δυνατότητα να το αντιλαμβάνομαι όταν κάνω μαλακια, θέλω να πω συγγνώμη στη @Sofia_Magic
Προσπαθησα να πω κάτι αλλά το είπα λάθος.
Συγνώμη και από το νήμα.
Δεν θα ξανά ενοχλήσω παιδιά εδώ.
Να είστε όλοι καλά.
Φίλη μουΗλιαννα εσύ??
Ωπα ωπα γιατι δεν ειχαμε τετοια ενημερωση,οτι κανεις duo με @Βαλέρια magic ;;;; Μιλαμε εαν γινεται αυτο,για πολυ βυζι...να πεθανεις απο ασφυξια αναμεσα τουςΝαι μωράκι
Ελα @hornyasfuck έχει δουλειά εδώΕλλα τη αιγυνε πάλυ και τσακοναιστε
Τρυς μεραις λυπο και έχο χάσι 678 σαιληδες
Αφισται τα κωρητσια υσειχα μιν γοινι πανηκως!!!
Αν υπάρχει δυνατότητα για συνάντηση lagonisian με @Βανέσα Magic και @Βαλέρια magic μαζί με Ηλιαννα όλοι μαζί σε ένα μεγάλο κρεβάτι θα με κάνατε νομίζω πολύ ευτυχισμένο... Και έχω σκεφτεί ήδη τι θα κάνει η κάθε μία σαςΦίλη μου
Μας γαμησες τα πρεκια και τα μάτια...Ελλα τη αιγυνε πάλυ και τσακοναιστε
Για σας δουλεύω και ένα ευχαριστώ δεν ακούω ο πουστης ο λαγόςΩπα ωπα γιατι δεν ειχαμε τετοια ενημερωση,οτι κανεις duo με @Βαλέρια magic ;;;; Μιλαμε εαν γινεται αυτο,για πολυ βυζι...να πεθανεις απο ασφυξια αναμεσα τους
"Θηλασμό του πέους" λέει η κύρια...@Γιολάντα Magic απλα θεα (δεν αναφερομαι μονο στον .. θυλασμο του πεους) !!!
δαιν σου βγαζουμε τα ματεια εμις μας τα εβαλαις εσηΕλλα τη αιγυνε πάλυ και τσακοναιστε
Θέλει να με νευριάζει για να με γα@@@ μετά... Δεν ξέρει ότι στην γυναίκα δείχνουμε σεβασμό την μέρα και θράσος το βράδυ...
Επειδή έχω τη δυνατότητα να το αντιλαμβάνομαι όταν κάνω μαλακια, θέλω να πω συγγνώμη στη @Sofia_Magic
Προσπαθησα να πω κάτι αλλά το είπα λάθος.
Συγνώμη και από το νήμα.
Δεν θα ξανά ενοχλήσω παιδιά εδώ.
Να είστε όλοι καλά.
Αντε παλι..."Θηλασμό του πέους" λέει η κύρια...
Τσιμπουκάρα λέγεται ρε χαλβά, πιπέτο, κλαρίνο
Δεν δηδασκω πίπες περνω...
Γοια σου κοθκλαΕλλα τη αιγυνε πάλυ και τσακοναιστε
Πώς πήγε; Κάναμε περήφανο το bourdela;Και τι πίπες ...
Μέχρι και μένα σήκωσες.
Ευχαριστώ πολύ Σοφάκι !!!