Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
Παιρνει πιπες η @Sofia_Magic και μαλιστα καλες... οκ απλα η απαντηση ειναι ΝΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΠΟΥΤ...Και τι πίπες ...
Μέχρι και εμένα σήκωσες.
Ευχαριστώ πολύ Σοφάκι !!!
Παιρνει πιπες η @Sofia_Magic και μαλιστα καλες... οκ απλα η απαντηση ειναι ΝΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΠΟΥΤ...
Υ.Γ. @Sofia_Magic σε συνχωρω που πηγες με τον @Annapurna χαλαλι δεν πειραζει
Υ.Γ.2 @Annapurna αυτες σου τις δηλωσεις καλο ειναι να μην τις λες δημοσια... Οχι τιποτα αλλο αλλα μπορει να φας και καμια παντοφλα απο την @Sandra Magic
Οκ παροτι η ιστορια εχει δειξει οτι η @Sofia_Magic ειναι γενικα μητρομανα αφου λες οτι απλα συζητησατε μονο καποια διαδικαστικα θεματα εγω σε πιστευω... Γενικα πιστευω στους ανθρωπουςΌχι μωρέ δεν κάναμε κάτι το απαγορευμένο.
Αμέσως το μυαλό σας να πάει στο πονηρό ...
Απλά κάποια διαδικαστικά θέματα συζητήσαμε ... εν τη απουσία της Σάντρας.
Ευχαριστώ πολύ αγάπη ❤Ραντεβού σήμερα με @Sofia_Magic . Τι να πω γι'αυτό το κορίτσι. Θα ανεβάσω κριτική . Πραγματικά φοβερή περιποίηση και μπορείς να πεις και 5-6 κουβέντες
Αυτό είναι το σωστό.ΚΑΙ στα όρθια θές να πεις....
Είσαι γυναικάρα!!!Μην μού μιλάς έτσι...Γιατί μού αρέσει..
Και τι πιπες, σούπερ!!!Δεν δηδασκω πίπες περνω... Αλλά επειδή Είσαι αγενείς... άντε Adio number 3
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩΌχι μωρέ δεν κάναμε κάτι το απαγορευμένο.
Αμέσως το μυαλό σας να πάει στο πονηρό ...
Απλά κάποια διαδικαστικά θέματα συζητήσαμε ... εν τη απουσία της Σάντρας.
Τώρα με Ηλιάνα δύσκολο...τα υπόλοιπα κανονίζονται πιο εύκολαΑν υπάρχει δυνατότητα για συνάντηση lagonisian με @Βανέσα Magic και @Βαλέρια magic μαζί με Ηλιαννα όλοι μαζί σε ένα μεγάλο κρεβάτι θα με κάνατε νομίζω πολύ ευτυχισμένο... Και έχω σκεφτεί ήδη τι θα κάνει η κάθε μία σας
μας γάμησες...είχα φτιάξει εικόνα...αλλά εντάξει και με τις δύο σας μπορούμε να το σώσουμε άνετα...Τώρα με Ηλιάνα δύσκολο...τα υπόλοιπα κανονίζονται πιο εύκολα
Τένις μέχρι τελικής πτώσης ΑΠΟ ΧΘΕΣΧθες το βράδυ συνάντησα επιτέλους τη μαμά @Sofia_Magic
Τη ξενάγησα στη κατοικία μου.
Δεν έδειξε και πολύ εντυπωσιασμένη ...
Την κέρασα γλυκό του κουταλιού μπας και τη γλυκάνω λίγο.
Μου έδωσε ένα κατεβατό 10 σελιδών με τις απαιτήσεις της κόρης @Sandra Magic
Παραλίγο να λυποθυμήσω ...
Μου έδωσε ένα φιλάκι και κάπως συνήλθα.
Μας πήρε 1 ώρα για να μου εξηγήσει τις απαιτήσεις της οικογενείας ...
Από το πολύ σάλιο στέγνωσε το στόμα της.
Προσφέρθηκα να τη κεράσω μια home made σουμάδα.
Την ήπιε με μεγάλη ευχαρίστηση.
Η ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα.
Στο τέλος μου πέταξε και το θεϊκό - αγάπη πρέπει να φύγω τώρα, πάω στον επόμενο που μου έχει ζητήσει και αυτός το χέρι της Σαντρούλας - και θα σου απαντήσουμε ...
Κοίταξε λέει μόνο να φτιάξεις και λίγο τη κιλούμπα σου ... και να χάσεις και κανένα κιλάκι ...
Σοφάκι thanks.
Να είσαι καλά και χάρηκα πολύ που σε γνώρισα.
Και εγώ σε ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ ευγενικός ❤ Ευχαριστώ και Για το νεράκι με μηδέν θερμίδες πού μου πρόσφερες...και σεβαστηκες ότι έχω Και εγω τους κοιλιακούς μου να διατηρήσω! Την επόμενη φορά θα έρθουμε οικογενειακός ❤Χθες το βράδυ συνάντησα επιτέλους τη μαμά @Sofia_Magic
Την ξενάγησα στη κατοικία μου ...
Δεν έδειξε και πολύ εντυπωσιασμένη ...
Την κέρασα γλυκό του κουταλιού μπας και τη γλυκάνω λίγο.
Μου έδωσε ένα κατεβατό 10 σελιδών με τις απαιτήσεις της κόρης @Sandra Magic
Παραλίγο να λιποθυμήσω ...
Μου έδωσε ένα φιλάκι και κάπως συνήλθα.
Μας πήρε 1 ώρα για να μου εξηγήσει τις απαιτήσεις της οικογενείας ...
Από το πολύ σάλιο στέγνωσε το στόμα της.
Προσφέρθηκα να τη κεράσω μια home made σουμάδα.
Την ήπιε με μεγάλη ευχαρίστηση.
Η ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα.
Στο τέλος μου πέταξε και το θεϊκό - αγάπη πρέπει να φύγω τώρα, πάω στον επόμενο που μου έχει ζητήσει και αυτός το χέρι της Σαντρούλας - και θα σου απαντήσουμε ...
Κοίταξε λέει μόνο να φτιάξεις και λίγο τη κιλούμπα σου ... και να χάσεις και κανένα κιλάκι ...
Σοφάκι thanks.
Να είσαι καλά και χάρηκα πολύ που σε γνώρισα.
Γειά σου Αγαπη μου ❤Καλησπέρα κούκλα!
Καλημερα, θέλουμε να σου σκίσουμε την κωλάραΚαλημερουδια
Για ραντεβουδακι αγάπες μου Σάββατο απο τις 16:00
Τι κάνετε? ❤