Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Ήρεμα παιδιά...θα τα αλλάξω....γτ κ η σοφι μου βάζει κωλοχερορε μπέμπα...έλα...και η νυχάρα δεν είναι ωραία...όπως τα εχεις εσύ είναι το ιδανικό...
Ήρεμα παιδιά...θα τα αλλάξω....γτ κ η σοφι μου βάζει κωλοχερορε μπέμπα...έλα...και η νυχάρα δεν είναι ωραία...όπως τα εχεις εσύ είναι το ιδανικό...
και θα δεις και εσύ μεγάλη διαφορά...trust meΉρεμα παιδιά...θα τα αλλάξω....γτ κ η σοφι μου βάζει κωλοχερο
μη δίνεις σημασία...συνέχισε να ανεβαζεις κώλο και βυζιά και να μας καυλώνεις!!!Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα ούτε και θα σου δώσω εξηγήσεις… Εγώ αυτό που λέω βλέπω..Ανεβάζω ένα ποστ και καπακι ανεβάζει και εκεινη
Μόδα είναι θα περάσει... Αλλά ευτυχώς η Γιολάντα δεν βάζει χέρι στην π@@α καθόλου...ρε μπέμπα...έλα...και η νυχάρα δεν είναι ωραία...όπως τα εχεις εσύ είναι το ιδανικό...
Με τέτοιο κωλο ρε Γιολάντα…λογικό το βρίσκω! Κι εγώ θα σου έβαζα δλδ!!Ήρεμα παιδιά...θα τα αλλάξω....γτ κ η σοφι μου βάζει κωλοχερο
Αυτό!!!Και πολύ καλά κάνει. Yπάρχει νόμος που να λέει ότι πρέπει να μεσολαβήσει Χ χρόνος για να ποστάρει άλλος;;
Της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες λέει ένα γνωμικό..
Μάλλον είναι κάποιος άγραφος κανόνας από το γραφείο, ή το έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους οι κοπέλες, όταν πίνουν τα ποτάκια τους στο στριπ που συχνάζουν στο γκαζιΚαι πολύ καλά κάνει. Yπάρχει νόμος που να λέει ότι πρέπει να μεσολαβήσει Χ χρόνος για να ποστάρει άλλος;;
Της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες λέει ένα γνωμικό..
μεταξυ μας οτι κ να κανεις θα στον πιασει λιγοΉρεμα παιδιά...θα τα αλλάξω....γτ κ η σοφι μου βάζει κωλοχερο
πάψε!!! κατάφερες πάλι να μας φτιάξεις είκόνες και να μας καυλώσεις...αααααχχχ άσε δε φτάνει που καιγόμαστε στη Σαρωνίδα με τους μαλάκες που με 8 μποφόρ βάζουν να κάψουν χόρτα έχουμε και εσάς....πάω να βουτήξω μπας και με τσιμπήσει καμία μοβ τσούχτρα να τελειώνει το μαρτύριοΜόδα είναι θα περάσει... Αλλά ευτυχώς η Γιολάντα δεν βάζει χέρι στην π@@α καθόλου...
Εγω γενικά το θέλω τέρμα μέσα είτε είναι χερι είτε καυλι μαρεσει ΤΕΡΜΑ....Με τέτοιο κωλο ρε Γιολάντα…λογικό το βρίσκω! Κι εγώ θα σου έβαζα δλδ!!
Μια απορία έχω μόνο!
Πολύ βαθειά στο βάζει;;;
Δείτε τον κώλο και αφήστε τα νύχια...@papaphilips Τρίτη εχω ραντεβού με νύχια να τα κοντ
Εγω γενικά το θέλω τέρμα μέσα είτε είναι χερι είτε καυλι μαρεσει ΤΕΡΜΑ....
άρα ραντεβού Τετάρτη!!! κάνε και γαλλικό ποδαράκια!!@papaphilips Τρίτη εχω ραντεβού με νύχια να τα κοντ
Εγω γενικά το θέλω τέρμα μέσα είτε είναι χερι είτε καυλι μαρεσει ΤΕΡΜΑ....
μα γιατι καλη μου μπαμπουσκα ??@papaphilips Τρίτη εχω ραντεβού με νύχια να τα κοντ
εγώ δέχομαι πάντως να γίνεις η lola bunny μου...@El Rey θες να γίνω η La Reina σου ? ❤
Τι ήταν αυτό τώρα ρε παιδιά???@El Rey θες να γίνω η La Reina σου ? ❤
Ενα σκουλαρίκι στην γλώσσα θα σου ταιριάζει@El Rey θες να γίνω η La Reina σου ? ❤
Όχι μωρο μου δεν μαρεσουν ....μαρεσουν οι πιπες και η αίσθηση της γλώσσας και του σάλιου....Ενα σκουλαρίκι στην γλώσσα θα σου ταιριάζει
skase pia!!! (Σάντρα βγες από μέσα μου) δε τη γλυτώνω τη βουτια παρέα με τις μωβ μέδουσεςΌχι μωρο μου δεν μαρεσουν ....μαρεσουν οι πιπες και η αίσθηση της γλώσσας και του σάλιου....
Ωχ να σου γ@μησω με καυλωσες και είμαι και κουτσόςΌχι μωρο μου δεν μαρεσουν ....μαρεσουν οι πιπες και η αίσθηση της γλώσσας και του σάλιου....