Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.655
Άμα έρθω θέλω να κάνουμε τα δικά μας...Μόνο με τον κηδεμόνα της να έρθει... Μόνη της δεν κάνει... Παρ την από το χέρι και ελάτε
Άμα έρθω θέλω να κάνουμε τα δικά μας...Μόνο με τον κηδεμόνα της να έρθει... Μόνη της δεν κάνει... Παρ την από το χέρι και ελάτε
καλα εσυ εχεις ξεφυγει ...@Sandra Magic χθες ξέχασες τα ...
... και δυστυχώς δεν καπνίζω ...
Την προηγούμενη φορά είχες ξεχάσει τον αναπτήρα σου όπως και αυτή τη φορά βέβαια.
Θα στα φυλάξω να στα δώσω την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε.
Μάγκες όποιος την συναντήσει ένα πακέτο τσιγάρα Davidoff sl-line το λεπτό πακέτο please.
Είμαι σίγουρος ότι θα χαρεί πολύ.
Πάντα κάνουμε τα δικά μας... Και λογικά κ η @Γιολάντα Magic η θα συμμετέχει η Ι κάτσει να μαθαίνει @Sofia_MagicΆμα έρθω θέλω να κάνουμε τα δικά μας...
καλα εσυ εχεις ξεφυγει ...
Γεροντας ειμαι , altzheimer εχω οτι θελω λεω ...μπαααααΓιατί ρε γέροντα ?
Από που το συμπέρανες αυτό το αυθαίρετο σχόλιο ???
@Γιολάντα Magic Έχω το ίδιο σε γραβάτα! Δεύτερη φορά που παρατηρώ κάτι τέτοιο…έχουμε κ ίδιο γούστο στις γυναίκες (βλέπε @Sofia_Magic ) επομένως καλά θα τα πάμε τα δυό μας.Καλημερα αγόρια μου❤
Να έχετε μια όμορφη μέρα....
Μπορώ να ξυπνάω κάθε μέρα και να βλέπω αυτό;;;Καλημερα αγόρια μου❤
Να έχετε μια όμορφη μέρα....
Κλαιω κουμπάρε.....
Ναι βλέπουμε το μηχάνημα POSΚλαιω κουμπάρε.....
Πήραμε καφέδες και πλήρωσα.....
Κώλος χρυσή visa χωρίς όριο...χαχαχαχαΚλαιω κουμπάρε.....
Έτσι πλήρωσες;Κλαιω κουμπάρε.....
Γιατί φοβάσαι μην σου φάει την πελατεία; Ποιός στο είπε αυτό με την μία ώρα;Κορίτσι δεν άου έχουν πει ουι όταν ανεβάζει μια κοπέλα φωτογραφία θα πρέπει να περιμένεις κανιά ωριτσα μέχρι ανεβάσεις εσυ;;;
Τις τελευταίες μέρες ανεβάζεις συνέχεια μετά από εμένα..
Επίτηδες το κανείς;;
Όχι βέβαια....@Γιολάντα Magic τώρα πέρα απο την πλάκα...μπήκατε σε μαγαζί με την @Sofia_Magic να πάρετε καφέ και σας άφησαν να πληρώσετε?
ωραια νυχιαΌχι βέβαια....
Σήμερα πέσαμε σε κοπέλα βέβαια και έβαλα τπ Σοφάκι να τα βγάλει πέρα... ....
Πολυτάλαντη η γυναίκα μου,της έκανε κανα γλειφομούνι;...Υ.Γ κάνε στην άκρη ντε το μαγιό να δω κάτι....Όχι βέβαια....
Σήμερα πέσαμε σε κοπέλα βέβαια και έβαλα τπ Σοφάκι να τα βγάλει πέρα... ....