petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.239
- Πόντοι
- 1.336
Έχω υπερατού...δεν φοβάμαι τίποτα...Θες να ξεκινήσει πόλεμος ε?
Έχω υπερατού...δεν φοβάμαι τίποτα...Θες να ξεκινήσει πόλεμος ε?
Μέχρι και τα βράχια καυλωσανI am addicted to bou ❤
Δεν μπορώ να μην λέω γειά στα αγόρια μου
Επίσης να ενημερώσω πως δεν βρισκόμαστε, τόσο εγώ όσο και η Σοφία σε " διαθεσιμότητα " είμαστε σε άδεια...γίνεται καθαρά για ψυχαγωγικούς λόγους
I love Milos...I am addicted to bou ❤
Επίσης να ενημερώσω πως δεν βρισκόμαστε, τόσο εγώ όσο και η Σοφία σε " διαθεσιμότητα " είμαστε σε άδεια...γίνεται καθαρά για ψυχαγωγικούς λόγους
Μήλος αθάνατη...I am addicted to bou ❤
μπράβο....όχι μπράβο!!! μας καύλωσες πάλι παλιοκόριτσο και φαινόμαστε σαν ανώμαλοι γέροι στη δουλειά και περπατάμε με τα καυλιά όρθια και γελάνε οι συνάδελφοιΕννοειται
να μας δοσίζει το κύμα, να μας καίει ο ήλιος και εμείς να κάνουμε ερωτα στο βραχάκι αριστερά με το αλάτι πάνω μας να δίνει γεύση... @Γιολάντα MagicI am addicted to bou ❤
Έχει άμμο εδώ Δεν μπορώ να βγάλω φωτογραφία θα γεμίσουν η τρύπες χαχαχαχαχα σόρρυ!... Μετά αγάπη! Πάρε μια καρδούλα τώραΜωρό μου @Sofia_Magic ανέβασε το μουνάκι σου να πέσουν τα πατώματα...
Θα βγουν και τα ψάρια έξω με τέτοια "κ@λαρα"...φαντάζομαι με την Σοφία τι θα έχουν πάθει οι γύρο σαςI am addicted to bou ❤
Σεβαστό...πρώτα η υγιεινή μωρό μου!Καλό μπανάκι!Έχει άμμο εδώ Δεν μπορώ να βγάλω φωτογραφία θα γεμίσουν η τρύπες χαχαχαχαχα σόρρυ!... Μετά αγάπη! Πάρε μια καρδούλα τώρα
Περίμενε...αγόρια κανένα σεξ θα κάνουμε??? Σε αυτούς που δεν έχω δει... 1,2 ...
Όχι εγώ ο Lion boy! Πάρε το χρόνο σού μωρό μου... παραμένω μπουμπούκι...Μη βιάζεσαι ... θα έρθει και η σειρά σου ...
Ααααα εντάξει, ευτυχώς που το διευκρίνισες γιατί νομιζα ότι δουλευεις κ ήμουν έτοιμος να έρθω Μήλο!!I am addicted to bou ❤
Ναι???Ααααα εντάξει, ευτυχώς που το διευκρίνισες γιατί νομιζα ότι δουλευεις κ ήμουν έτοιμος να έρθω Μήλο!!
μπουμπούκι που μετατρέπεται σε ερεθισμένο διάολο...Όχι εγώ ο Lion boy! Πάρε το χρόνο σού μωρό μου... παραμένω μπουμπούκι...
Η Γιολάντα θέλει να σε δειμπουμπούκι που μετατρέπεται σε ερεθισμένο διάολο...
Ε ναι!!Ναι???
Θέλεις;Ε ναι!!
Τελικά άλλαξα γνώμη δεν θέλω το iPhone σου θέλω τις ρόγες σου στο στόμα μου !Εννοειται
Μόνο με τον κηδεμόνα της να έρθει... Μόνη της δεν κάνει... Παρ την από το χέρι και ελάτεΗ Γιολάντα θέλει να σε δει