papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.457
- Πόντοι
- 27.261
Δεν κωλώνεις πουθενά ρε κουμπάρα!Εύγε για την κουμπαριά μας!.....live μετάδοση.....
Θέλω και γώ....ζήλεψα....@magicgirls.tv και σένα σε σκεφτόμαστε και σαγαπαμε ❤
Είμαστε όλοι όρθιοι και περιμένουμε.....live μετάδοση.....
πως σου παει αυτο το μαγιο.....live μετάδοση.....
.....live μετάδοση.....
Μάλλον όχι Ε;Η φίλη σου δεν θα μας δείξει τα κάλλη της;;;
Η φίλη σου δεν θα μας δείξει τα κάλλη της
Οχιιι μόνο από κοντά...Μάλλον όχι Ε;
Συμφωνώ...Το χειρότερο από αυτές τις νέες παρεμβάσεις είναι το βαμμένο φρύδι
Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα ούτε και ούτε θα σου δώσω εξηγήσεις… Εγώ αυτό που λέω βλέπω..Ανεβάζω ένα ποστ και καπακι ανεβάζει και εκεινηΓιατί φοβάσαι μην σου φάει την πελατεία; Ποιός στο είπε αυτό με την μία ώρα;
ρε μπέμπα...έλα...και η νυχάρα δεν είναι ωραία...όπως τα εχεις εσύ είναι το ιδανικό...Συμφωνώ...
Ήρεμα παιδιά...θα τα αλλάξω....γτ κ η σοφι μου βάζει κωλοχερορε μπέμπα...έλα...και η νυχάρα δεν είναι ωραία...όπως τα εχεις εσύ είναι το ιδανικό...
και θα δεις και εσύ μεγάλη διαφορά...trust meΉρεμα παιδιά...θα τα αλλάξω....γτ κ η σοφι μου βάζει κωλοχερο
μη δίνεις σημασία...συνέχισε να ανεβαζεις κώλο και βυζιά και να μας καυλώνεις!!!Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα ούτε και θα σου δώσω εξηγήσεις… Εγώ αυτό που λέω βλέπω..Ανεβάζω ένα ποστ και καπακι ανεβάζει και εκεινη
Μόδα είναι θα περάσει... Αλλά ευτυχώς η Γιολάντα δεν βάζει χέρι στην π@@α καθόλου...ρε μπέμπα...έλα...και η νυχάρα δεν είναι ωραία...όπως τα εχεις εσύ είναι το ιδανικό...
Με τέτοιο κωλο ρε Γιολάντα…λογικό το βρίσκω! Κι εγώ θα σου έβαζα δλδ!!Ήρεμα παιδιά...θα τα αλλάξω....γτ κ η σοφι μου βάζει κωλοχερο
Αυτό!!!Και πολύ καλά κάνει. Yπάρχει νόμος που να λέει ότι πρέπει να μεσολαβήσει Χ χρόνος για να ποστάρει άλλος;;
Της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες λέει ένα γνωμικό..
Μάλλον είναι κάποιος άγραφος κανόνας από το γραφείο, ή το έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους οι κοπέλες, όταν πίνουν τα ποτάκια τους στο στριπ που συχνάζουν στο γκαζιΚαι πολύ καλά κάνει. Yπάρχει νόμος που να λέει ότι πρέπει να μεσολαβήσει Χ χρόνος για να ποστάρει άλλος;;
Της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες λέει ένα γνωμικό..
μεταξυ μας οτι κ να κανεις θα στον πιασει λιγοΉρεμα παιδιά...θα τα αλλάξω....γτ κ η σοφι μου βάζει κωλοχερο