Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.083
Το καλύτερο ύπνο κάνω το πρωί..Είμαι πολύ πρωινός τυπος
Το καλύτερο ύπνο κάνω το πρωί..Είμαι πολύ πρωινός τυπος
Δώσε πονοοοοοΔιαθέσιμη από τις 6
Έχεις δίκιο... Αλλά για μένα σαν την πρωινή γυμναστική δεν εχειΤο καλύτερο ύπνο κάνω το πρωί..
Άρι εγώ θα αποφύγω τα κλισέ τύπου "παναγία μου τι παίδαρος, τι κωλάρα, τι στήσιμο, τι φάτσα, πόσο θέλω να σε συναντήσω" κλπ...Διαθέσιμη από τις 6
Κρυστάλλινο μπλε στο εξωτικό ΧαϊδάριΆρι εγώ θα αποφύγω τα κλισέ τύπου "παναγία μου τι παίδαρος, τι κωλάρα, τι στήσιμο, τι φάτσα, πόσο θέλω να σε συναντήσω" κλπ...
έχω μια πιο σημαντική ερώτηση...Που είναι αυτό το ξενοδοχείο με το τόσο ωραίο και διαφορετικής αισθητικής δωμάτιο?
Ένα δίκιο εν μέρει το έχεις. Αλλά δεν πρέπει να καούν και οι θερμίδες?Το πρωί είναι μόνο για ζαμπονοτυρόπιτα και freddo espresso...τίποτα άλλο.
ναι ρε αρχονταΤο πρωί είναι μόνο για ζαμπονοτυρόπιτα και freddo espresso...τίποτα άλλο.
Έχουμε ολόκληρη μέρα μπροστά...Ένα δίκιο εν μέρει το έχεις. Αλλά δεν πρέπει να καούν και οι θερμίδες?
ρε το εξωτικό Χαιδάρι...μπράβο όχι μπράβο στα παιδιά...τι λες?? να έρθω να τη βρούμε στο τροπικό Χαιδάρι?? ή προτιμάς κάτι σε πιο υποσαχάριο τύπου Γλυφάδα?Κρυστάλλινο μπλε στο εξωτικό Χαϊδάρι
Ναι αλλά η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.Έχουμε ολόκληρη μέρα μπροστά...
Στα λόγια μου έρχεσαι...Ναι αλλά η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.
Όπου σου κανει περισσότερο κέφι!ρε το εξωτικό Χαιδάρι...μπράβο όχι μπράβο στα παιδιά...τι λες?? να έρθω να τη βρούμε στο τροπικό Χαιδάρι?? ή προτιμάς κάτι σε πιο υποσαχάριο τύπου Γλυφάδα?
Υπάρχει και το Μάρκος που βολεύει και αυτό..Κρυστάλλινο μπλε στο εξωτικό Χαϊδάρι
ΕννοειταιΑνέβασε Βανέσα στήθος να πέσουν τα σαγονια
πωωωωω ζημιααααααα,πρεπει να τα γευτω οπωσδηποτεΕννοειται
τι λεςςςςς τωρααα ααα
Τι λες τωραΕννοειται
Θες να ξεκινήσει πόλεμος ε?Μωρό μου @Sofia_Magic ανέβασε το μουνάκι σου να πέσουν τα πατώματα...