Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
❤❤❤ΑΡΙΑΝΑ και ΓΙΟΛΆΝΤΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣΣΣ
Μόνο για Μύκονο και Moët!!!!
❤❤❤ΑΡΙΑΝΑ και ΓΙΟΛΆΝΤΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣΣΣ
Μόνο για Μύκονο και Moët!!!!
Πλάτσα πουτσαΠαω για πλάτσα πλουτσα με Σοφακι μου !
Αναζητείται κοπέλα με χρυσά δόντια για στοματικό.Καλησπέρα σας
Ένας φίλος μου θυμήθηκε τις εποχές που ήμουν με σιδεράκια και μου έστειλε αυτό
Αν δεν είναι αυτό αγάπη τότε τιιιι
Εκτός από Λευκάδα δεν έχει άλλες διακοπές φέτος;;;Μωρακια μ καλησπέρα… Σήμερα θα είμαι διαθεσιμη
Αρκεί να μη βάζει δόντιΑναζητείται κοπέλα με χρυσά δόντια για στοματικό.
Μι.....Καλησπερα σας,κανει καμια απο τις κοπελες πορδολαγνεια?
Να περάσετε τέλειαααα! Θα αναστέναξει το νησί!!Αγαπούλες μου σας στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου στους εναπομειναντες στην Αθήνα ❤
Παω για πλάτσα πλουτσα με Σοφακι μου !
**.αναφορικά με το μαγιό που πολύ απασχολείσαι ενημερώνω ότι πήρα μαζί μου πολλά και θα σας τα δείξω όλα **
Επίσης πολλά πολλά φιλιά και ευχαριστώ στους γιατρούς του μπου που σπεύσατε να με συμβουλεψετε για το ματάκι μου ❤❤
Ποδολαγνεια εννοεις;;Καλησπερα σας,κανει καμια απο τις κοπελες πορδολαγνεια?
Για πλακα το εγραψα,μαλλον δεν το διαβασες καλα.Μι.....
Πορδολαγνεια εννοω και το εγραψα για χαβαλε.Ποδολαγνεια εννοεις;;
Και κάπου εδώ θα εμφανιστούν κάποιοι και θα αρχίσει η κουβέντα για την καταγωγή την κοπέλας επειδή δεν διάβασε ένα γράμμα...Πορδολαγνεια εννοω και το εγραψα για χαβαλε.
και λιγα ειπα ... αλλα να υπαρχει και λιγο μυστηριο !@voliotaki Ευχαριστώ για την όμορφη κριτική αγαπη μου , καλωαηρθες στη παρέα μας ❤❤
Θα καυλωσεις ολο το νησι.Αγαπούλες μου σας στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου στους εναπομειναντες στην Αθήνα ❤
**.αναφορικά με το μαγιό που πολύ απασχολείσαι ενημερώνω ότι πήρα μαζί μου πολλά και θα σας τα δείξω όλα **
Επίσης πολλά πολλά φιλιά και ευχαριστώ στους γιατρούς του μπου που σπεύσατε να με συμβουλεψετε για το ματάκι μου ❤❤
Αγαπούλες μου σας στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου στους εναπομειναντες στην Αθήνα ❤