Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.511
- Πόντοι
- 46.423
Λειπει η Γιολαντα και η Σοφια και πρεπει να εξηγω ποτε κανω χαβαλε. Ευτυχως υπαρχει η Σαντρα.
Skase re
Λειπει η Γιολαντα και η Σοφια και πρεπει να εξηγω ποτε κανω χαβαλε. Ευτυχως υπαρχει η Σαντρα.
EskasaSkase re
Ρε μωρό οι φώτο σου βγάζουν εναν αισθησιασμό, μια ερωτικοτητα πολυ γαματη... Ανυπομονώ να σε δω πραγματικάΜωρακια μ καλησπέρα… Σήμερα θα είμαι διαθεσιμη
Ναι και εγώ για πλάκα απάντησαΓια πλακα το εγραψα,μαλλον δεν το διαβασες καλα.
ηταν οντως ξεκαρδιστικοΠορδολαγνεια εννοω και το εγραψα για χαβαλε.
Πήγαινε για μπάνιο βουτα μςσα στα καταγάλανα νερά, ασε το αλάτι να "ψήσει" το δερμα σου και ξεχνα το μπου..@voliotaki Ευχαριστώ για την όμορφη κριτική αγαπη μου , καλωαηρθες στη παρέα μας ❤❤
Ωωωω ησυχία δεν έχει ο μάγος... Μάγε ήρεμα ρε μπρο πρέπει να σώσουμε κ κανα φράγκο για τα μπάνια του λαού
Τα κωλια σας θα προκαλέσουν σεισμό κ στο καπάκι σοβαρό τσουνάμι Καλή ξεκούρασηΑγαπούλες μου σας στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου στους εναπομειναντες στην Αθήνα ❤
Παω για πλάτσα πλουτσα με Σοφακι μου !
**.αναφορικά με το μαγιό που πολύ απασχολείσαι ενημερώνω ότι πήρα μαζί μου πολλά και θα σας τα δείξω όλα **
Επίσης πολλά πολλά φιλιά και ευχαριστώ στους γιατρούς του μπου που σπεύσατε να με συμβουλεψετε για το ματάκι μου ❤❤
Εγω γελασα λιγο,αλλα ναι δεν ηταν τοσο αστειο,ειδικα αν το εξηγεις.ηταν οντως ξεκαρδιστικο
δεν πειραζει παιχτη, περιμενουμε το επομενο με ανυπομονησιαΕγω γελασα λιγο,αλλα ναι δεν ηταν τοσο αστειο,ειδικα αν το εξηγεις.
Εγινεδεν πειραζει παιχτη, περιμενουμε το επομενο με ανυπομονησια
Είναι απόλαυση...@Sandra Magic και Βαλέρια κυρίες και κύριοι.... Απολαύστε ανεύθυνα
Ω να σας γαμησω δευτεριατικα....@Sandra Magic και Βαλέρια κυρίες και κύριοι.... Απολαύστε ανεύθυνα
Αυτά τα ωραία όταν μου τα κανείς 4 το πρωί και έρχεσαι χωρίς να το ξέρω και ανεβαίνεις πάνω .. σαγαπω ακόμα πιο πολύ@Sandra Magic και Βαλέρια κυρίες και κύριοι.... Απολαύστε ανεύθυνα
Λουλούδι όπως το φωνάζει ο dj...@Sandra Magic και Βαλέρια κυρίες και κύριοι.... Απολαύστε ανεύθυνα
Α σε τραπεζι ησασταν γιατι βλεπω τρως εδω. Απο γευση τι ελεγε?@Sandra Magic και Βαλέρια κυρίες και κύριοι.... Απολαύστε ανεύθυνα
Το φαι ήταν μάλλον για τον πούτσοΑ σε τραπεζι ησασταν γιατι βλεπω τρως εδω. Απο γευση τι ελεγε?