Διαγραμμένο μέλος 222061
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2022
- Like
- 2.244
Καλά άστο πεθαίνω για τη γεύση αυτού του κοριτσιού ...Α σε τραπεζι ησασταν γιατι βλεπω τρως εδω. Απο γευση τι ελεγε?
Καλά άστο πεθαίνω για τη γεύση αυτού του κοριτσιού ...Α σε τραπεζι ησασταν γιατι βλεπω τρως εδω. Απο γευση τι ελεγε?
Δωσε το ονομα μου φιλε και θα σε κανει ban το γραφειοΕκεί στο Magic girls ποιον πρέπει να βάλω βύσμα για να δω τη Σαντρα ρεεεε???
Δεν με ξέρει το γραφείο...Δωσε το ονομα μου φιλε και θα σε κανει ban το γραφειο
Καλα τωρα σοβαρα δε μπορεις να κλεισεις τη Σαντρα?Δεν με ξέρει το γραφείο...
Αν με ήξερε...
Δεν πειράζει...
Αγάπη μόνο...
Yes.Καλα τωρα σοβαρα δε μπορεις να κλεισεις τη Σαντρα?
Θα το τακτοποιήσω δεν μπορεί...Ε κλειστη απο χθεσινη ρε φιλε. Ουτε ετσι δε βρισκεις?
Ε του πουστη ρε φιλε δηλαδη.Θα το τακτοποιήσω δεν μπορεί...
τι εννοείς δεν κάνεις μονόωρα?Yes.
Δεν κάνω μονοωρα γιαυτό μάλλον.
Μονοωρο έχει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και αύριο μέρα του Θεού είναι...
❤❤και λιγα ειπα ... αλλα να υπαρχει και λιγο μυστηριο !
Δεν παίρνω κοπέλα για μια ώρα. Από 2 τουλάχιστον και πάνω.τι εννοείς δεν κάνεις μονόωρα?
Ε εισαι κιμπαρης ρε πουστη,καλα τα λεω εγω.Δεν παίρνω κοπέλα για μια ώρα. Από 2 τουλάχιστον και πάνω.
ναι βρε, αλλού το πήγα εγώ. για χαβαλέΔεν παίρνω κοπέλα για μια ώρα. Από 2 τουλάχιστον και πάνω.
Δεν το έπιασα?ναι βρε, αλλού το πήγα εγώ. για χαβαλέ
Και λίγο κορόιδο...Ε εισαι κιμπαρης ρε πουστη,καλα τα λεω εγω.
Σταματα μωρε,σου φτιαχνω προφιλ. Θα εισαι ο κιμπαρης του νηματος.Και λίγο κορόιδο...
Αλλά χαλάλι για όμορφα μωρά!
δως τη και σε μένα "μπάρμπα" 2-3 ώρες να κλείσεις κι εσύ μάτι...όχι σερί παιδιά, ΟΧΙ ΣΕΡΙ !!!Εκλεισα τη @Γιολάντα Magic για τρεις μερες μολις γυρισει απο διακοπες,κερναει ο @GEOR78 .
Ευχαριστω φιλε.
Οκ φίλε...Εκλεισα τη @Γιολάντα Magic για τρεις μερες μολις γυρισει απο διακοπες,κερναει ο @GEOR78 .
Ευχαριστω φιλε.
Χαχσχαχσχα έκλαψαΕκεί στο Magic girls ποιον πρέπει να βάλω βύσμα για να δω τη Σαντρα ρεεεε???