Ενα 2ωρο στον φιλο κερασμενοδως τη και σε μένα "μπάρμπα" 2-3 ώρες να κλείσεις κι εσύ μάτι...όχι σερί παιδιά, ΟΧΙ ΣΕΡΙ !!!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ενα 2ωρο στον φιλο κερασμενοδως τη και σε μένα "μπάρμπα" 2-3 ώρες να κλείσεις κι εσύ μάτι...όχι σερί παιδιά, ΟΧΙ ΣΕΡΙ !!!
Σ'ευχαριστω που ανησυχείς για μενα. Και κιμπαρης και φιλος σωστος. Με συγκινησες.Οκ φίλε...
Και το νοσοκομείο θες να κεράσω ή το καλύπτεις εσύ?
Kαι τι θα κάνω χωρίς @Sofia_Magic 3 μέρες?Εκλεισα τη @Γιολάντα Magic για τρεις μερες μολις γυρισει απο διακοπες,κερναει ο @GEOR78 .
Ευχαριστω φιλε.
Ενα 2ωρο στον φιλο κερασμενο
θέλωΔεν ξέρω ποιος είναι το ραντεβού των 9 αλλά αδερφέ δώσε μου δέκα λεπτά καθυστέρηση να χωνέψω την πίτσα γιατί πίτσα και πουτσα μαζί κατευθείαν δεν είναι τόσο καλός συνδυασμός
Εισαι κυριος!
θα στη γυρίσω καινούργια λέμε...
πλυμμένη, ταισμένη, μέχρι και μασάζ θα της έχω κάνει !!!
Θα με πεθάνει αυτό το πλασμα!Δεν ξέρω ποιος είναι το ραντεβού των 9 αλλά αδερφέ δώσε μου δέκα λεπτά καθυστέρηση να χωνέψω την πίτσα γιατί πίτσα και πουτσα μαζί κατευθείαν δεν είναι τόσο καλός συνδυασμός
Θα σου έλεγα να φέρεις το κουτί όπως είναι, αλλά δεν είμαι εγώ...Δεν ξέρω ποιος είναι το ραντεβού των 9 αλλά αδερφέ δώσε μου δέκα λεπτά καθυστέρηση να χωνέψω την πίτσα γιατί πίτσα και πουτσα μαζί κατευθείαν δεν είναι τόσο καλός συνδυασμός
Α καλα,σε καποια φαση θα καει και αντι για σπερμα θα βγαζει καπνο ξερω'γω.
On fire!!!Α καλα,σε καποια φαση θα καει και αντι για σπερμα θα βγαζει καπνο ξερω'γω.
Καλα κοιτα να ξερασεις πανω μου. Εγω ειμαι στις 9.Δεν ξέρω ποιος είναι το ραντεβού των 9 αλλά αδερφέ δώσε μου δέκα λεπτά καθυστέρηση να χωνέψω την πίτσα γιατί πίτσα και πουτσα μαζί κατευθείαν δεν είναι τόσο καλός συνδυασμός
Μακάρι να ήσουν εσυ έχω κάτι νεύρα σήμερα πρέπει κάπου να εκτονωθώΚαλα κοιτα να ξερασει πανω μου. Εγω ειμαι στις 9.
ΑχχχχΘα με πεθάνει αυτό το πλασμα!
Τρελαίνομαι για πάρτη σου να ξέρεις...
Κοιτα παλι να μου τον κανεις σα χειριστήριο του ps5Μακάρι να ήσουν εσυ έχω κάτι νεύρα σήμερα πρέπει κάπου να εκτονωθώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχχχχ
σε ποιο μαγαζ ειναι?@Sandra Magic και Βαλέρια κυρίες και κύριοι.... Απολαύστε ανεύθυνα
Πότε πίτσα Sandra μου, ποτέ πίτσα πρίν το ραντεβού. Κανένας δεν μένει στο ένα κομμάτι...Δεν ξέρω ποιος είναι το ραντεβού των 9 αλλά αδερφέ δώσε μου δέκα λεπτά καθυστέρηση να χωνέψω την πίτσα γιατί πίτσα και πουτσα μαζί κατευθείαν δεν είναι τόσο καλός συνδυασμός
Με τρυφερότητα σε αυτό το κορμί μη γίνουμε μπίλιες ρε...@GEOR78 γιατι πατας θυμο ρε'συ. Θα της μιλησω για 'σενα,θα σου κανω κατασταση. Για σενα δουλευω.
Απλα θα πω μονο οτι @Βαλέρια magic το πας φυρι φυρι να σε συναντησω... Σε εχω γενικα στα υποψην μου αλλα με αυτα που βλεπω θα με κανεις να σε συναντησω αμεσα !!!@Sandra Magic και Βαλέρια κυρίες και κύριοι.... Απολαύστε ανεύθυνα