petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.254
- Πόντοι
- 1.336
Να βάλεις το καυλί σου εκεί μέσα να μην ξέρεις ποια δαχτυλάκια να πρωτοχύσεις....Ο έρωτας δεν κρύβεται @Sandra Magic
Να βάλεις το καυλί σου εκεί μέσα να μην ξέρεις ποια δαχτυλάκια να πρωτοχύσεις....Ο έρωτας δεν κρύβεται @Sandra Magic
αυτα δεν ειναι νυχια,αυτα ειναι πουτσοκοφτες να πουμε.Ο έρωτας δεν κρύβεται @Sandra Magic
τι στολες ρε παιχτη?στο δωμάτιο θα έχω και κάποιες στολές
ΜαυροΣυγνωμη θα ήθελα λίγο τη βοηθειας σας....
Φτιάχνω βαλίτσα για αύριο που φεύγω με Σόφι
Να πάρω αυτό το μαγιό ή μαύρο?
Αυτο ειναι τελειο αν και μια φοτο με το μαυρο ισως να βοηθουσε και εμας να διαλεξουμε…Συγνωμη θα ήθελα λίγο τη βοηθειας σας....
Φτιάχνω βαλίτσα για αύριο που φεύγω με Σόφι
Να πάρω αυτό το μαγιό ή μαύρο?
25 σελίδες ρέ καριόληδες σέ τρεῖς ἡμέρες! Τϊποτα καλύτερο δέν ἔχετε νά κάνετε;;;;!!!
Μα τέτοιο στόμα;;;;;;;;Καλησπέρα σας
Ένας φίλος μου θυμήθηκε τις εποχές που ήμουν με σιδεράκια και μου έστειλε αυτό
Αν δεν είναι αυτό αγάπη τότε τιιιι
Καλησπέρα σας
Τέτοιο στόμα που έχεις μωρό μου εσυ και λίγα είναι !!!!!Καλησπέρα σας
Κάνε μια βουτιά και για μας πριν κάνουμε και εμείς σε αυτό το κωλο...Αγαπούλες μου σας στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου στους εναπομειναντες στην Αθήνα ❤
Παω για πλάτσα πλουτσα με Σοφακι μου !
**.αναφορικά με το μαγιό που πολύ απασχολείσαι ενημερώνω ότι πήρα μαζί μου πολλά και θα σας τα δείξω όλα **
Επίσης πολλά πολλά φιλιά και ευχαριστώ στους γιατρούς του μπου που σπεύσατε να με συμβουλεψετε για το ματάκι μου ❤❤
Είμαστε προσεκτικές μην αγχώνεσαι.....αυτα δεν ειναι νυχια,αυτα ειναι πουτσοκοφτες να πουμε.
Στολές ρε παιδάκι μου Ζορό Batman Superman και τέτοιατι στολες ρε παιχτη?
δεν εχουμε αποκριες
ααα οχι αποκριατικα δηλαδηΣτολές ρε παιδάκι μου Ζορό Batman Superman και τέτοια
Να περάσεις τέλεια!!!!!!!Αγαπούλες μου σας στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου στους εναπομειναντες στην Αθήνα ❤
Παω για πλάτσα πλουτσα με Σοφακι μου !
**.αναφορικά με το μαγιό που πολύ απασχολείσαι ενημερώνω ότι πήρα μαζί μου πολλά και θα σας τα δείξω όλα **
Επίσης πολλά πολλά φιλιά και ευχαριστώ στους γιατρούς του μπου που σπεύσατε να με συμβουλεψετε για το ματάκι μου ❤❤