lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
@Γιολάντα Magic i did parathes my good friendWhy did you parathes me?
@Γιολάντα Magic i did parathes my good friendWhy did you parathes me?
If you look again closely,you'll see that she parathes me with your parathes.@Γιολάντα Magic i did parathes my good friend
The shit goes cloud ....Kavla is so strong that i may be wrong and blind sometimes...
Η μαλακια παει συννεφο ρε οργιο,οχι το σκατο.The shit goes cloud ....
Not very kind... Anyway..The shit goes cloud ....
Έτσι μεταφράζεται στα αγγλικά ακούγεται πιο ευηχοΗ μαλακια παει συννεφο ρε οργιο,οχι το σκατο.
Μπορεί να την έπιασε κόψιμο..μπερδεύτηκεΗ μαλακια παει συννεφο ρε οργιο,οχι το σκατο.
Ασφυκτιουν οι βυζαρες.Και πάλι εδώ..... Διαθέσιμη από 18:00 μωράκια μου
Πού είσαι γοριλακι μου?Τωρα πως γυρισε στο κοψιμο η συζητηση we'll never know
I love you because you make me laugh and fuck me xery very good ❤Τωρα πως γυρισε στο κοψιμο η συζητηση we'll never know
Τρωω μπανανουλες!Πού είσαι γοριλακι μου?
Θέλω και εγώ...μια ....Τρωω μπανανουλες!
I want your ass on my face pretty please! Then I'll tell you maaaany jokes.I love you because you make me laugh and fuck me xery very good ❤
Εχω εχω,κατσε να στην ετοιμασω. Να την καθαρισω και να την κοψω. Που πηγε το μυαλο σου Σοφια?Θέλω και εγώ...μια ....
Καθαρά στην μπανάνα....I want your ass on my face pretty please! Then I'll tell you maaaany jokes.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχω εχω,κατσε να στην ετοιμασω. Να την καθαρισω και να την κοψω. Που πηγε το μυαλο σου Σοφια?
Ελα να φαμε μπανανιτσες μαζι.Καθαρά στην μπανάνα....
Μου βγήκαν τα μάτια ρε Chris και όχι όπως θα θελα,για να σε προλάβωYou speak England very best,please continue your conversation,I wanna see something.
I tell English language very much best. If you want mathimata English tongue,tell me to matho you.Μου βγήκαν τα μάτια ρε Chris και όχι όπως θα θελα,για να σε προλάβω
To sum up,@chris drs you are able to speak so gamata EnglishI tell English language very much best. If you want mathimata English tongue,tell me to matho you.