Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.473
Είδες όταν διαβάζω καινούριες λέξης...κόλλησα τώρα...Ο Γιούτσος μου σε περιμένει ...
Θα σε κάνω Γιούτσο ...
Να συνεχίσω ???
Στο τέλος θα πετάξω και είναι γκοοοοοοόλ ....
Είδες όταν διαβάζω καινούριες λέξης...κόλλησα τώρα...Ο Γιούτσος μου σε περιμένει ...
Θα σε κάνω Γιούτσο ...
Να συνεχίσω ???
Στο τέλος θα πετάξω και είναι γκοοοοοοόλ ....
Ακριβως ετσι!!!Το επιθετικό σχόλιο της Αριάνας λες; Άκου.
Την Αριάνα πέρα από το ραντεβού που έχω κάνει μαζί της δεν την ξέρω παραπάνω. Από την εμπειρία μου με δυο ανεξάρτητες, το τι μαλακία διαβ΄άζουν σε viber με μαλακισμένες ερωτήσεις, με μαλακισμένα αιτήματα και δεν μπορείς να φανταστείς τι άλλο, κάπου τα νεύρα τσιτώνουν. Και λίγα του είπε λοιπόν. Αν ανοίξει το στόμα της, τι της γράφουν σε ινστα και αυτήνής και τι σε pm θα καταλάβεις προς τι η αντίδρασή της. Και ξανα λέω. Είναι από τις λίγες που δεν έχει δώσει δικαιώματα με το να το παίξει γκομενάρα, (και είναι) με μαλακίες, με την προσωπική της ζωή, με τα γαμήσια της.
Εθνικη φλεβα . Πιστευεις αληθεια οτι νοιαζεται κανεις για τα εθνικα?Η κοπέλα απλώς απάντησε με χιούμορ....τώρα ο χαρακτηρισμός " αχρείαστος ' δεν το καταλαβαίνω ένα ψυχαγωγικό site είναι με πολλά αχρείαστα σχόλια εκτός και αν σου χτύπησε την εθνική σου φλέβα....
Έκανα λικε για να έχεις την καλοσύνη να μού τον μάθεις...Εσυ τωρα @Sofia_Magic εκανες like γιατι ξερεις τον Διακογιαννη???????
Πίνακας ζωγραφικής!!@Sofia_Magic θα σε δω πάλι σε 2 ώρες ❤
Σκάσε. Η μαμα σου δεν πρέπει να σου έδινε πολύ σημασία όταν ήσουν μικρός, για αυτό και την επιζητάς λέγοντας παπαρολογιες σε διαφορα νήματα .. βούλωσε το έχω βαρεθεί να ακούω τις μαλακιες σου.έχεις μπλέξει τις πούτσες κι εσύ η κακομοίρα
καλώς την.. γύρισες από Τουρκία που έκανες την αρπαχτή σου με το γνωστό τούρκο επιχειρηματία;;;
Σκάσε. Η μαμα σου δεν πρέπει να σου έδινε πολύ σημασία όταν ήσουν μικρός, για αυτό και την επιζητάς λέγοντας παπαρολογιες σε διαφορα νήματα .. βούλωσε το έχω βαρεθεί να ακούω τις μαλακιες σου.
Και δεύτερον, ΕΓΩ ήμουν με τον Τούρκο επιχειρηματία. Και όντως @ariana.magic έχεις δίκιο, γαμαν καλά ρε πούστη.
Κανονικα θα επρεπε να δικαιωσεις οσους την βρισκουν να λενε οτι οι ξανθιες ειναι χαζες και η απαντηση σου να ηταν οτι τον ειχες γκομενο η οτι ετσι ελεγαν τον πρωην σουΕσυ τωρα @Sofia_Magic εκανες like γιατι ξερεις τον Διακογιαννη???????
Είπαμε τέλος η κουβέντα, μην την ξίνεις άλλο και μην δίνεις περισσότερη αξία στα σκατά.Σκάσε. Η μαμα σου δεν πρέπει να σου έδινε πολύ σημασία όταν ήσουν μικρός, για αυτό και την επιζητάς λέγοντας παπαρολογιες σε διαφορα νήματα .. βούλωσε το έχω βαρεθεί να ακούω τις μαλακιες σου.
Και δεύτερον, ΕΓΩ ήμουν με τον Τούρκο επιχειρηματία. Και όντως @ariana.magic έχεις δίκιο, γαμαν καλά ρε πούστη.
Οι ξανθιες ειναι το φετιχ μου. Λιωνω για το ξανθο μαλλι...Γιαυτο προσπαθω να φτιαξω και κλιμα με την Σοφια...Αλλα αυτη θελει την τριτη ηλικια...Κανονικα θα επρεπε να δικαιωσεις οσους την βρισκουν να λενε οτι οι ξανθιες ειναι χαζες και η απαντηση σου να ηταν οτι τον ειχες γκομενο η οτι ετσι ελεγαν τον πρωην σου
Αρχικα respect σε παραδεχομαι που τα λες χημαΣκάσε. Η μαμα σου δεν πρέπει να σου έδινε πολύ σημασία όταν ήσουν μικρός, για αυτό και την επιζητάς λέγοντας παπαρολογιες σε διαφορα νήματα .. βούλωσε το έχω βαρεθεί να ακούω τις μαλακιες σου.
Να μπει ο Γιούτσος ή να μην μπει;Όλα αυτά καλά αλλά γιατί κάνετε εμένα παράθεση???
Έλα αγάπη μου φτιάξε κατάσταση...Είμαι open....Οι ξανθιες ειναι το φετιχ μου. Λιωνω για το ξανθο μαλλι...Γιαυτο προσπαθω να φτιαξω και κλιμα με την Σοφια...Αλλα αυτη θελει την τριτη ηλικια...
open?Έλα αγάπη μου φτιάξε κατάσταση...Είμαι open....
Εχω θιχτεί λίγο τώρα...Μόλις βρω παλι την αυτοκυριαρχία μου θα προσπαθήσωΈλα αγάπη μου φτιάξε κατάσταση...Είμαι open....
Μωρό μου...θα μείνω open όλο το βράδυ...θα σε περιμένω...Εχω θιχτεί λίγο τώρα...Μόλις βρω παλι την αυτοκυριαρχία μου θα προσπαθήσω
Μπερδευτηκα ο Γιουτσος η ο Λουτσος?Να μπει ο Γιούτσος ή να μην μπει;
You know...open?
Explain us