Οποιος καταλαβε τι εννοω...Καταλαβε...Ελα δε θελω υπερβολές τωρα. Ρε βαρα λεμε. Θα ειναι στο δωματιο και ενας απο'δω να σε εμψυχώνει, ο @Annapurna ισως
Οτι βαραω...Βαραω παντως...
Οποιος καταλαβε τι εννοω...Καταλαβε...Ελα δε θελω υπερβολές τωρα. Ρε βαρα λεμε. Θα ειναι στο δωματιο και ενας απο'δω να σε εμψυχώνει, ο @Annapurna ισως
Λιγες σελιδες πισω βρισκεις κ συνταγη για μπιφτεκιαΣούπερ Κατερίνα και κίτρινος τύπος κατάντησε το νήμα
Χαχαχαχαχαχαχα τρελέ μού ❤Λιγες σελιδες πισω βρισκεις κ συνταγη για μπιφτεκια
Αγαπητε μου φιλε δεν ασχολουμε μαζι σου και ουτε ασχοληθηκα..
Θες να κουβεντα -να γαμησεις το νημα επειδη κανεις αλλος δεν σου απαντα ? Ελευθερα, χεστηκα
Υ.Γ. Αν με ξαναπαρεθεσεις δειχνεις οτι θες να τρολαρεις μεχρι εκει που δεν παει
Αν ομως δεν ξανασχοληθεις μαζι μου τοτε θα μου δειξεις οτι κανω λαθος
Τι θα κανεις λοιπον? Εσυ αποφασιζεις
Θα κανω οτι αντεχω...Δηλωσεις του τυπου θα σου κανω και θα σου ρανω εγω δεν κανω...Τι τους κάνεις? Θέλω και εγώ...
Τι τους κάνεις? Θέλω και εγώ...
Σωστος,τα λογια ειναι αερας στ'αρχιδια.Θα κανω οτι αντεχω...Δηλωσεις του τυπου θα σου κανω και θα σου ρανω εγω δεν κανω...
Ειδικα σε ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ.
Ευχαριστω, οπως σου ειπα μου αρεσει να με παραθετουν και να με βριζουν ανωνυμα προφιλ.. Τιμη μου Νταξει το ληγουμε τωρα ?
Πλάκα κάνω μωρό μου...με κάθε άνθρωπο πού συναντάω είναι διαφορετικά...Θα κανω οτι αντεχω...Δηλωσεις του τυπου θα σου κανω και θα σου ρανω εγω δεν κανω...
Ειδικα σε ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ.
24ωρο ηταν...και 2κ...Μόνο να ξέρεις ότι ο Γιωργάκης τα Ρωσιδάκια τα παίρνει για ρομαντικές βόλτες κάτι 3ωρα στο Σούνιο.
Χιλιάρικο και βάλε λέμε ...
Μη δεχτείς ραντεβού κάτω από 3 ώρες ...
Με το μπεις στο δωματιο,δως του ενα βυζι στο στομα και θα ηρεμησει.Πλάκα κάνω μωρό μου...με κάθε άνθρωπο πού συναντάω είναι διαφορετικά...
Με μενα θα είσαι ρομαντική;Πλάκα κάνω μωρό μου...με κάθε άνθρωπο πού συναντάω είναι διαφορετικά...
3 ώρες θα τον γλείφω παντού...Μόνο να ξέρεις ότι ο Γιωργάκης τα Ρωσιδάκια τα παίρνει για ρομαντικές βόλτες κάτι 3ωρα στο Σούνιο.
Χιλιάρικο και βάλε λέμε ...
Μη δεχτείς ραντεβού κάτω από 3 ώρες ...
24ωρο ηταν...και 2κ...
Μη βαυκαλίζεσαι, ούτε καν είχα ξεκινήσει.Ευχαριστω, οπως σου ειπα μου αρεσει να με παραθετουν και να με βριζουν ανωνυμα προφιλ.. Τιμη μου Νταξει το ληγουμε τωρα ?
Έκπληξη η Αγάπη μου ❤❤Με μενα θα είσαι ρομαντική;
Ο Γεο ειναι κιμπαρης και γλετζες24ωρο ηταν...και 2κ...
Δλδ μπορώ να πάρω την τηλεφωνητρια κ να πω θέλω 1 ώρα γουτσου γουτσου με την Σοφια;Έκπληξη η Αγάπη μου ❤❤
Ναιιιιιι γλωσσοφιλα in love πιτσουνακια ...Δλδ μπορώ να πάρω την τηλεφωνητρια κ να πω θέλω 1 ώρα γουτσου γουτσου με την Σοφια;
Τότε ίσως σου κάνω κ εγω μια έκπληξη..Ναιιιιιι γλωσσοφιλα in love πιτσουνακια ...