Μη βαυκαλίζεσαι, ούτε καν είχα ξεκινήσει.
Keep up...
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Μη βαυκαλίζεσαι, ούτε καν είχα ξεκινήσει.
Keep up...
Εχω φαγουρα ξερεις που...ΓΑΜΑΕΙ Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!!!!ΓΑΜΑΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙ!Ρε φίλε το είπα όμορφα εγώ αλλά εσύ ... τα έκανες μαντάρα ...
![]()
Είμαι σίγουρη γι'αυτό ❤Τότε ίσως σου κάνω κ εγω μια έκπληξη..
Τι να πεις για αυτό το πλάσμα...Η ΚΑΥΛΑ !!!!!
❤❤Τι να πεις για αυτό το πλάσμα...Η ΚΑΥΛΑ !!!!!
Εχω φαγουρα ξερεις που...ΓΑΜΑΕΙ Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!!!!ΓΑΜΑΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙ!
30 ωρες της Σοφιας βγαλαμε γεροντα μου αγαπητε!!!Εε τότες πέρνα και μια βόλτα από το ταμείο αύριο θα πρωΐ για κείνα τα χρωστούμενα ...
![]()
Ναι....Μικρουλα δεν εισαι;
Υπόθεση έκανα και όχι ειρωνεία....Προφανώς δεν κατάλαβες χριστό από ότι έγραψα.
Πάρε την ειρωνία σου και μπες πάλι στην τρύπα σου μικρή...
Μεγάλε σάκη από μαλακία σε μαλακία το πας...δεν πειράζει, έχεις δημιουργήσει και χειρότερα στο νήμα.
Υποστήριξα την αριάνα κι όμως έρχεσαι να πεις παπάρες...
Τόσο σου κόβει, τόσο κάνεις
Σόρρυ σόρρυ το πάτησα σε κεκτημένη ταχύτητα. Εννοούσα τη @Sofia_Magic που τρελαίνομαι και για τίς ροζ τρυπουλες τηςΣοφια οχι Σαντρα. Με τη Σαντρα δεν εχω βρεθει ποτε.
Ολοι τρελενομαστε βλεπω για τις ροζ τρυπουλες της σοφιαςΣόρρυ σόρρυ το πάτησα σε κεκτημένη ταχύτητα. Εννοούσα τη @Sofia_Magic που τρελαίνομαι και για τίς ροζ τρυπουλες της![]()
Ζήτω συγγνώμη ρε παιδιά..... Σταύρωστε μεΚαι μου εδωσε δημοσια χυλοπιτα και κανει και λαθος ταγκ. Αστα Σοφαρα σταθερη μου αγαπη εσυ.
Καυλιαρα ❤Σόρρυ σόρρυ το πάτησα σε κεκτημένη ταχύτητα. Εννοούσα τη @Sofia_Magic που τρελαίνομαι και για τίς ροζ τρυπουλες της![]()
ΕσύΚαυλιαρα ❤
1)Αν εννοεις εσενα απλα δεν θα λεμε συνεχεια τα ιδια, εισαιΚαυλιαρα ❤
Ζήτω συγγνώμη ρε παιδιά..... Σταύρωστε μεαγαπώ και Σάντρα και Σοφία , Σοφία παρόλο που δεν την έχω δει ,θα ήθελα πολύ
Για Γιολάντα δε λέω γιατί έχουμε βρεθεί με τη⁰ν ατέλειωτη κωλαρα που της το είπα 552
Περααμε πολύ ωραία κ εσύ εισαι ανώμαλη σαν εμένα ❤Ζήτω συγγνώμη ρε παιδιά..... Σταύρωστε μεαγαπώ και Σάντρα και Σοφία , Σοφία παρόλο που δεν την έχω δει ,θα ήθελα πολύ
Για Γιολάντα δε λέω γιατί έχουμε βρεθεί με την ατέλειωτη κωλαρα που της το είπα 552 φορές
![]()
True story....Περααμε πολύ ωραία κ εσύ εισαι ανώμαλη σαν εμένα ❤
Είμαι με @Γιολάντα Magic τώρα! Καλό ταξίδι Αστέρι❤Σε μερικές ώρες πετάω, να έχετε ένα υπέροχο σ/κ.
@Γιολάντα Magic , σου εύχομαι να περάσετε υπέροχα με την γλυκύτατη @Sofia_Magic στις διακοπές σας.
Κάνετε ραντεβού τόσο αργά ?Είμαι με @Γιολάντα Magic τώρα! Καλό ταξίδι Αστέρι❤