Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.668
Πλάκα κάνω μωρό μου...με κάθε άνθρωπο πού συναντάω είναι διαφορετικά...Θα κανω οτι αντεχω...Δηλωσεις του τυπου θα σου κανω και θα σου ρανω εγω δεν κανω...
Ειδικα σε ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ.
Πλάκα κάνω μωρό μου...με κάθε άνθρωπο πού συναντάω είναι διαφορετικά...Θα κανω οτι αντεχω...Δηλωσεις του τυπου θα σου κανω και θα σου ρανω εγω δεν κανω...
Ειδικα σε ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ.
24ωρο ηταν...και 2κ...Μόνο να ξέρεις ότι ο Γιωργάκης τα Ρωσιδάκια τα παίρνει για ρομαντικές βόλτες κάτι 3ωρα στο Σούνιο.
Χιλιάρικο και βάλε λέμε ...
Μη δεχτείς ραντεβού κάτω από 3 ώρες ...
Με το μπεις στο δωματιο,δως του ενα βυζι στο στομα και θα ηρεμησει.Πλάκα κάνω μωρό μου...με κάθε άνθρωπο πού συναντάω είναι διαφορετικά...
Με μενα θα είσαι ρομαντική;Πλάκα κάνω μωρό μου...με κάθε άνθρωπο πού συναντάω είναι διαφορετικά...
3 ώρες θα τον γλείφω παντού...Μόνο να ξέρεις ότι ο Γιωργάκης τα Ρωσιδάκια τα παίρνει για ρομαντικές βόλτες κάτι 3ωρα στο Σούνιο.
Χιλιάρικο και βάλε λέμε ...
Μη δεχτείς ραντεβού κάτω από 3 ώρες ...
24ωρο ηταν...και 2κ...
Μη βαυκαλίζεσαι, ούτε καν είχα ξεκινήσει.Ευχαριστω, οπως σου ειπα μου αρεσει να με παραθετουν και να με βριζουν ανωνυμα προφιλ.. Τιμη μου Νταξει το ληγουμε τωρα ?
Έκπληξη η Αγάπη μου ❤❤Με μενα θα είσαι ρομαντική;
Ο Γεο ειναι κιμπαρης και γλετζες24ωρο ηταν...και 2κ...
Δλδ μπορώ να πάρω την τηλεφωνητρια κ να πω θέλω 1 ώρα γουτσου γουτσου με την Σοφια;Έκπληξη η Αγάπη μου ❤❤
Ναιιιιιι γλωσσοφιλα in love πιτσουνακια ...Δλδ μπορώ να πάρω την τηλεφωνητρια κ να πω θέλω 1 ώρα γουτσου γουτσου με την Σοφια;
Τότε ίσως σου κάνω κ εγω μια έκπληξη..Ναιιιιιι γλωσσοφιλα in love πιτσουνακια ...
Μη βαυκαλίζεσαι, ούτε καν είχα ξεκινήσει.
Keep up...
Εχω φαγουρα ξερεις που...ΓΑΜΑΕΙ Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!!!!ΓΑΜΑΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙ!Ρε φίλε το είπα όμορφα εγώ αλλά εσύ ... τα έκανες μαντάρα ...
Είμαι σίγουρη γι'αυτό ❤Τότε ίσως σου κάνω κ εγω μια έκπληξη..
Τι να πεις για αυτό το πλάσμα...Η ΚΑΥΛΑ !!!!!
❤❤Τι να πεις για αυτό το πλάσμα...Η ΚΑΥΛΑ !!!!!
Εχω φαγουρα ξερεις που...ΓΑΜΑΕΙ Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!!!!ΓΑΜΑΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙ!
30 ωρες της Σοφιας βγαλαμε γεροντα μου αγαπητε!!!Εε τότες πέρνα και μια βόλτα από το ταμείο αύριο θα πρωΐ για κείνα τα χρωστούμενα ...
Ναι....Μικρουλα δεν εισαι;