Διαγραμμένο μέλος 222061
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2022
- Like
- 2.244
Εσένα κάπου σε ξέρω....Καλημέρα σας.... Διαθέσιμη από 17:00
ΔΕΝ ΣΕ ΜΠΟΡΩΣκάσε. Η μαμα σου δεν πρέπει να σου έδινε πολύ σημασία όταν ήσουν μικρός, για αυτό και την επιζητάς λέγοντας παπαρολογιες σε διαφορα νήματα .. βούλωσε το έχω βαρεθεί να ακούω τις μαλακιες σου.
Και δεύτερον, ΕΓΩ ήμουν με τον Τούρκο επιχειρηματία. Και όντως @ariana.magic έχεις δίκιο, γαμαν καλά ρε πούστη.
Αν και χθεσινή φωτό, είσαι υπέροχη. ( Το ίδιο λέει και ο φίλος Γιάννης )!!!!!!Καλημέρα σας.... Διαθέσιμη από 17:00
Τι κάνουν τα αγόρια μού? Δεν ξέρω αν χθες τα είδατε καλά τα νύχια μου αλλά σε περίπτωση πως όχι σας τα δείχνω ξανά....❤❤
Είναι τέλεια, έτοιμα για γλύψιμο !!!!!Τι κάνουν τα αγόρια μού? Δεν ξέρω αν χθες τα είδατε καλά τα νύχια μου αλλά σε περίπτωση πως όχι σας τα δείχνω ξανά....❤❤
Γεια σου μωρό μου❤, εννοείτε αυτό..Καλησπέρα κούκλα! Φιλιά! Συνέχισε νά μᾶς τά δείχνης μὲ τὸν ἴδιο τρόπο συνδυαστικά μέ τ'ἄλλα σου... προ(τ)σόντα
Πάλι τα νύχια βρε Σοφάκι???Τι κάνουν τα αγόρια μού? Δεν ξέρω αν χθες τα είδατε καλά τα νύχια μου αλλά σε περίπτωση πως όχι σας τα δείχνω ξανά....❤❤
Έχω βάλει κάτι μικρά στρας και χθες δεν φάνηκαν...νομίζω σήμερα καλύτερα...Πάλι τα νύχια βρε Σοφάκι???
Φάνηκαν κούκλα μου . Στο είπα για τα στρας από χθες. Μόνο αυτό πρόσεξα...Έχω βάλει κάτι μικρά στρας και χθες δεν φάνηκαν...νομίζω σήμερα καλύτερα...
Λέμε και καμιά μαλακια...Φάνηκαν κούκλα μου . Στο είπα για τα στρας από χθες. Μόνο αυτό πρόσεξα...
Εγώ λέω περισσότερες....❤Λέμε και καμιά μαλακια...
Εγώ λέω περισσότερες....❤
Ευχαριστώ πολύ ❤Μιά χαρά τά λές γενικά!
Βαθύ μανικουρΤι κάνουν τα αγόρια μού? Δεν ξέρω αν χθες τα είδατε καλά τα νύχια μου αλλά σε περίπτωση πως όχι σας τα δείχνω ξανά....❤❤
Μακάρι να είχαν περισσότερες το μυαλό σου και να ξέρανε ότι όλα από εκεί ξεκινάνε...Εγώ λέω περισσότερες....❤
❤❤Μακάρι να είχαν περισσότερες το μυαλό σου και να ξέρανε ότι όλα από εκεί ξεκινάνε...