Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.498
- Πόντοι
- 46.423
Αυτή είναι κολάρα !
Μπάρμπα με το μαλακό εε.
Αυτή είναι κολάρα !
Μου φτιάχχνεις.τη μέρα κάθε φορά ρε άτιμε ❤
Με τον κάλο λόγο πάντα!. Πρέπει να είσαι χαρούμενο άτομο!.έχεις μπλέξει τις πούτσες κι εσύ η κακομοίρα
καλώς την.. γύρισες από Τουρκία που έκανες την αρπαχτή σου με το γνωστό τούρκο επιχειρηματία;;;
Ευτυχώς που υπάρχουν και τα κορίτσια μας και γαμάνε οι τούρκοι επιχειρηματίες μύστη μου...αλλιώς θα τους έτρωγε η μαλακία!έχεις μπλέξει τις πούτσες κι εσύ η κακομοίρα
καλώς την.. γύρισες από Τουρκία που έκανες την αρπαχτή σου με το γνωστό τούρκο επιχειρηματία;;;
Ναι με ζήτησε ο Αντζουν για ξενάγηση Κωνσταντινούποληέχεις μπλέξει τις πούτσες κι εσύ η κακομοίρα
Εγώ πάντως έχω ακούσει τα χειρότερα σχεδόν από όλα τα call girls που έχουν περάσει απο τουρκία για τους τούρκους.Ναι με ζήτησε ο Αντζουν για ξενάγηση Κωνσταντινούπολη
Είναι φοβεροί στο πρωκτικό πάντως οι Τούρκοι έχω να το λέω
ΟθωμανικοΝαι με ζήτησε ο Αντζουν για ξενάγηση Κωνσταντινούπολη
Είναι φοβεροί στο πρωκτικό πάντως οι Τούρκοι έχω να το λέω
Όλοι οι άλλοι πάντως το λένε the greek way sex το πρωκτικό...Οθωμανικο
Ο συγκεκριμένος έχει φαγωθείΚάκιστη ερώτηση, αχρείαστη/κακή απάντηση...
Τι τραβάτε και σεις ρε φίλε...εντωμεταξύ και να ισχύει τι ζόρι τραβάει?Ο συγκεκριμένος έχει φαγωθεί
Τόσο πολύ ζήλεψε που δεν τον πήρα μαζί και με έχει ρωτησει 10 φορές για αυτή την Τουρκία;
Είπαμε μαλακία η ερώτησή του...Ο συγκεκριμένος έχει φαγωθεί
Τόσο πολύ ζήλεψε που δεν τον πήρα μαζί και με έχει ρωτησει 10 φορές για αυτή την Τουρκία;
Βλέπεις να απανταω σε κανέναν εδώ;αλλά πιστεύεις αληθεια πως ενδιαφέρει το σάη/είναι καλό προμόσιον για σένα, το πως γαμάνε οι τούρκοι?
(Οκ για κάποιους πιθανώς ναι ).
Άστον να ψήνεται και μην απαντάς
Οχι ρε κοπελια.δειξε το κωλαρακι σου μη μας αφηνεις στεγνους.τι φταιμε;Είπαμε μαλακία η ερώτησή του...
Βλέπεις να απανταω σε κανέναν εδώ;
Πετάω τις φωτό μου και εξαφανιζολ
Αλλά κάπου οπα αρχίζω να νευριάζω κ γώ άνθρωπος είμαι
Από δω και πέρα τιιιιποτα ούτε καρδούλα
Οοοοτι θέλουν από κοντά κ μόνο
Τον κωλο μου θα τον βλέπετε μέχρι να σβήσει ο ήλιος μην μου στεναχωριέσαιΟχι ρε κοπελια.δειξε το κωλαρακι σου μη μας αφηνεις στεγνους.τι φταιμε;
Οτι λεγαμε χθες...Είπαμε μαλακία η ερώτησή του...
Και εγω και απο ΠΟΛΛΕΣ.Εγώ πάντως έχω ακούσει τα χειρότερα σχεδόν από όλα τα call girls που έχουν περάσει απο τουρκία για τους τούρκους.
Αριάνα ο κώλος είναι δικός σου. Ότι γουστάρεις κάνεις.Είπαμε μαλακία η ερώτησή του...
Οοοοτι θέλουν από κοντά κ μόνο
Μένουμε ήσυχοι τέλος!Τον κωλο μου θα τον βλέπετε μέχρι να σβήσει ο ήλιος μην μου στεναχωριέσαι