Διαγραμμένο μέλος 222061
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2022
- Like
- 2.242
Ζαχαρι και μελι σταζει το μουνακι σου μικρη.Αύριο μαζί... Παρασκευούλα ζάχαρη, Παρασκευούλα μέλι
Αλήθεια είναι αυτό. .. ωστόσο αυτό το "μικρή" πολύ μου άρεσεΖαχαρι και μελι σταζει το μουνακι σου μικρη.
Μικρουλα δεν εισαι;Αλήθεια είναι αυτό. .. ωστόσο αυτό το "μικρή" πολύ μου άρεσε
Αντε να δουλεψεις τωρα!!Καλησπέρα μωράκια
Σοφια οχι Σαντρα. Με τη Σαντρα δεν εχω βρεθει ποτε.Τέτοια να μου λέτε @Γιολάντα Magic @Sandra Magic
Δεν τον μπορώ ρε παιδιά τι παιδί είναι αυτόΣε συγχωρώ φατσούλα μου. Το έγραψες σε μια μικρή στιγμή αδυναμίας.
Χαχαχαχαχαχαχα. Μπέρδεψε το ξανθό ... με την μάνα όχι το παιδί πες της..Σοφια οχι Σαντρα. Με τη Σαντρα δεν εχω βρεθει ποτε.
ΈρχομαιιιιιιιιΕΠΠΠΠΠΠ @Sofia_Magic ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ? Δεν πιστεύω ν αργήσεις
Και μου εδωσε δημοσια χυλοπιτα και κανει και λαθος ταγκ. Αστα Σοφαρα σταθερη μου αγαπη εσυ.Χαχαχαχαχαχαχα. Μπέρδεψε το ξανθό ... με την μάνα όχι το παιδί πες της..
Φορας βρακακι;;;;;;;;;;;Καλησπέρα μωράκια
Ειναι μαζι μου,θ'αργησει. Φατε μονοι σας.ΕΠΠΠΠΠΠ @Sofia_Magic ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ? Δεν πιστεύω ν αργήσεις
Χυλόπιτα? Δεν το πιστεύω.. να ξέρει ότι είσαι τόσο κούκλος και καλό παιδί ❤Και μου εδωσε δημοσια χυλοπιτα και κανει και λαθος ταγκ. Αστα Σοφαρα σταθερη μου αγαπη εσυ.
Έρχομαιιιιιι
Χωρίς Σοφι δεν πάω πουθενά....Ειναι μαζι μου,θ'αργησει. Φατε μονοι σας.
Γι'αυτο η Σοφαρα και η Γιολαντα ειναι τα σταθερα μωρα μου εκει στο μαγο.Χυλόπιτα? Δεν το πιστεύω.. να ξέρει ότι είσαι τόσο κούκλος και καλό παιδί ❤
Εχουμε παει για μπανιο λεμε,αμα θες ελα.Χωρίς Σοφι δεν πάω πουθενά....
έχεις μπλέξει τις πούτσες κι εσύ η κακομοίραΣοβαρά;
Καλα γιατί είχα την εντύπωση πως είχαμε βρεθεί;
Πω πω δεν έχω ιδέα ποιος είναι ποιος εδώ μέσα
καλώς την.. γύρισες από Τουρκία που έκανες την αρπαχτή σου με το γνωστό τούρκο επιχειρηματία;;;Καλησπέρα μωράκια
λογαριασμο θα μας δωσει;;έχεις μπλέξει τις πούτσες κι εσύ η κακομοίρα
καλώς την.. γύρισες από Τουρκία που έκανες την αρπαχτή σου με το γνωστό τούρκο επιχειρηματία;;;
Μου φτιάχχνεις.τη μέρα κάθε φορά ρε άτιμε ❤Γι'αυτο η Σοφαρα και η Γιολαντα ειναι τα σταθερα μωρα μου εκει στο μαγο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχουμε παει για μπανιο λεμε,αμα θες ελα.