Διαγραμμένο μέλος 222061
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2022
- Like
- 2.244
Σε παίζω και με παίζεις... εγώ αυτό βλέπω. Τον παίζουμε δηλαδήΝα ποιος δινει χυλοπιτες
Σε παίζω και με παίζεις... εγώ αυτό βλέπω. Τον παίζουμε δηλαδήΝα ποιος δινει χυλοπιτες
Πάω να φάω το πρώτο.. να σας ρωτήσω σας αρέσουν τα νύχια μου??
Βαλερια ο Chris είναι κούκλος ❤Σε παίζω και με παίζεις... εγώ αυτό βλέπω. Τον παίζουμε δηλαδή
Εγω ειδα οτι μου εδωσες δημοσια χυλοπιτα. Το ειδατε ολοι...Σε παίζω και με παίζεις... εγώ αυτό βλέπω. Τον παίζουμε δηλαδή
Ισχυεο τον έχω πάρει κ εγω ...κ ωραίο σώμα....και θα γελάσεις πολύ...Βαλερια ο Chris είναι κούκλος ❤
Ευχαριστω αγαπες μου αλλα παει η ευκαιρια,την εχασε.Ισχυεο τον έχω πάρει κ εγω ...κ ωραίο σώμα....και θα γελάσεις πολύ...
Θα σε πάρω και με σόφι....Ευχαριστω αγαπες μου αλλα παει η ευκαιρια,την εχασε.
Θα τα φτιαξουμε οι τρεις μαςΘα σε πάρω και με σόφι....
Friends wit benefits μέχρι εκεί....γιατί δεν μπορώ να σου είμαι πιστή ❤Θα τα φτιαξουμε οι τρεις μας
Γιατι ποιος θα ειναι πιστος? Ελευθερη σχεση θα εχουμε.Friends wit benefits μέχρι εκεί....γιατί δεν μπορώ να σου είμαι πιστή ❤
Α οκ τότε κατσε ν ρωτήσουμε και σοφι ...Γιατι ποιος θα ειναι πιστος? Ελευθερη σχεση θα εχουμε.
Μη βάζεις στο στόμα μου πράγματα που δεν έχω πει.Εγω ειδα οτι μου εδωσες δημοσια χυλοπιτα. Το ειδατε ολοι...
Απο 'σενα μπρο δεν το περιμενα.
@jormakka δεν θα ήθελα να μου ξανά απευθύνεις τον λόγο ούτε.προσωπικα ούτε δημόσια.....υπάρχουν πάρα πολλές.κοπελες να ζήσεις τον έρωτα σου και να κάνεις τις "προβολές" σου....
Ευχαριστώ
Θα πάω όπου με πας....καρδιά μου ❤Α οκ τότε κατσε ν ρωτήσουμε και σοφι ...
Ο κωλος σου μας αρεσει πιο πολυ.Πάω να φάω το πρώτο.. να σας ρωτήσω σας αρέσουν τα νύχια μου??
Μ αρέσει που την διαφημίζεις κιόλας ρε μάγε...εδώ την βλέπουμε μέχρι και στον ύπνο μας...με τον πόνο μας παίζεις και συ?