hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.666
- Πόντοι
- 12.896
Πάω να φάω το πρώτο.. να σας ρωτήσω σας αρέσουν τα νύχια μου??
Πολύ σέξυ νύχια... Καί κῶλος βεβαίως...
Πάω να φάω το πρώτο.. να σας ρωτήσω σας αρέσουν τα νύχια μου??
Μαζί είμαστε μέτα αγάπη τού Γιορμαγκα ❤Μετά το.πρωτο θα έρθω να στις φτυσω και να τις χαϊδέψω...
Μετά με κολλάς στον τοίχο...το δέρμα μου έχει ανατριχιασει ολόκληρο, βλέποντας το χέρι σου πού το έχεις ακουμπήσει αποφασιστικά στο ύψος του προσώπου μόυ πάνω στον τοίχο. Πλησιάζεις στο αυτί μου και συνεχίζεις να μου μιλάς.... Οι περαστικοί κοιτούν όμως εγώ σκέφτομαι πως δεν με νοιάζει.....Δάκρυα όχι. Μερικές στιγμές αναπολείς αλλά έχει και ένα άλλο γνωστό που λέει «αν κοιτάς συνέχεια πίσω σου δε θα πας ποτέ μπροστά».
Το ξέρω γ αυτό στο είπαΜαζί είμαστε μέτα αγάπη τού Γιορμαγκα ❤
Εκεί εστίασα κι εγώ. Τέλεια!Πάω να φάω το πρώτο.. να σας ρωτήσω σας αρέσουν τα νύχια μου??
Α θα παιξεις βρομικα λοιπον και θα φερεις τον δονητη σου για οπλο. Θα φερω στραπ ον 30 εκατοστων. Θα χυθει αιμα,ας ειναι.Για κάποιο λόγο διάβασα χωρίς δονητη χωρίς πλάκα
Καλη ορεξη και με ρεγουλα το φαη, μην το παρακανειςΠάω να φάω το πρώτο.. να σας ρωτήσω σας αρέσουν τα νύχια μου??
30? Τι είμαι καμία πορνοστάρ; Μια τίμια μικρή και αθώα ιερόδουλη είμαι.... Γιατί με χτυπάς αλύπητα;Α θα παιξεις βρομικα λοιπον και θα φερεις τον δονητη σου για οπλο. Θα φερω στραπ ον 30 εκατοστων. Θα χυθει αιμα,ας ειναι.
Θες να μας κ@λωσεις μεσημεριατικαΠάω να φάω το πρώτο.. να σας ρωτήσω σας αρέσουν τα νύχια μου??
Δεν κανουμε πισω,τωρα εκλεισε. Ραντεβου στην αλανα,πισω απ'τη πλατεια στο σκοταδι. Μαχη μεχρι να φυγεις ενας.30? Τι είμαι καμία πορνοστάρ; Μια τίμια μικρή και αθώα ιερόδουλη είμαι.... Γιατί με χτυπάς αλύπητα;
Την επόμενη φορά χωρίς στρασακια παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ.Πάω να φάω το πρώτο.. να σας ρωτήσω σας αρέσουν τα νύχια μου??
Α! Μία χαρά,το χρώμα μου.... Σε έχω για πλάκα.... Να φοβάσαι....Δεν κανουμε πισω,τωρα εκλεισε. Ραντεβου στην αλανα,πισω απ'τη πλατεια στο σκοταδι. Μαχη μεχρι να φυγεις ενας.
Θα ξιφομαχησουμε με τους δονητες,βαλε κοκκινα.
τωρα με τις ζεστες θα μου ερθεις ετσι?Διαθέσιμη από 4 σήμερα καυλακια μου
Επειδή τυχαίνει να ξέρω πια προσωπικά πολλούς από τις συγκεκριμένες εταιρίες.. όπως έχει αλλάξει το DDF πια τον τρόπο λειτουργίας του (με το οποίο έχω συνεργαστεί), έτσι και αυτά. Εμένα με ζήτησαν με αναγκαστικό αναλ και τους είπα όχι. Επίσης με ζήτησαν με αλλαγή παρτενέρ και τους είπα όχι, πάλι το δέχτηκαν αλλά ημερομηνία δεν έχουμε ορίσει ακόμη. Πολλοί ηθοποιοί από την Ισπανία μου είπαν ότι πια έχουν αλλάξει τον τρόπο που δουλεύουν.. και μένα με δέχτηκαν χωρίς αναλ μόνο κ μόνο επειδή βγήκα έξω και έκανα τα κατάλληλα κονε .. από εκεί και πέρα είμαι δεκτική στο αναλ αλλά το πρώτο αναλ θα το δείτε στην σουγκαρ, όχι άλλου. Νιώθω πιο σειφ εκεί , έξω σου λένε αυτοί τι να κανείς και πολλές φορές δεν έχεις και άποψη, δεν θα ήθελα να κάνω σε αυτές τις εταιρίες αναλ πρώτη φορά κ ας μου δίνουν του κόσμου τα λεφτά. Είναι κάτι που το γνωρίζουν και αυτοί πιαΓια vixen. Και σου βάζω όσα θέλεις. Δεν είναι υποχρεωτικό το anal.
Για το Tushy. Η Sybil A το πρωτο της anal και δη στο Tushy με τον (τότε) δικό της γκόμενο το γύρισε. Και μέχρι τότε δεν την γάμαγε άλλος στις ταινίες της.
Α! Μία χαρά,το χρώμα μου.... Σε έχω για πλάκα.... Να φοβάσαι....
ωραιο πεδιλο.... ψηλοτακουνο?Καλησπέρα μωρακια.. Μόλις ξεκινησααα!!!Θα είμαι διαθεσιμη..!!
αφου πρωι δεν κανεις ραντεβου..... και με βολευει....Πρωινά γαμησια..άμα σας λέω έρχομαι καυλωμενη..
Επειδή τυχαίνει να ξέρω πια προσωπικά πολλούς από τις συγκεκριμένες εταιρίες.. όπως έχει αλλάξει το DDF πια τον τρόπο λειτουργίας του (με το οποίο έχω συνεργαστεί), έτσι και αυτά. Εμένα με ζήτησαν με αναγκαστικό αναλ και τους είπα όχι. Επίσης με ζήτησαν με αλλαγή παρτενέρ και τους είπα όχι, πάλι το δέχτηκαν αλλά ημερομηνία δεν έχουμε ορίσει ακόμη. Πολλοί ηθοποιοί από την Ισπανία μου είπαν ότι πια έχουν αλλάξει τον τρόπο που δουλεύουν.. και μένα με δέχτηκαν χωρίς αναλ μόνο κ μόνο επειδή βγήκα έξω και έκανα τα κατάλληλα κονε .. από εκεί και πέρα είμαι δεκτική στο αναλ αλλά το πρώτο αναλ θα το δείτε στην σουγκαρ, όχι άλλου. Νιώθω πιο σειφ εκεί , έξω σου λένε αυτοί τι να κανείς και πολλές φορές δεν έχεις και άποψη, δεν θα ήθελα να κάνω σε αυτές τις εταιρίες αναλ πρώτη φορά κ ας μου δίνουν του κόσμου τα λεφτά. Είναι κάτι που το γνωρίζουν και αυτοί πια